Czy też uważacie że serialowa Marysia z upływem lat zmieniła się na niekorzyśc chodzi mi o urodę nie charakter?
bo byłem ciekawy czy uważasz że Iza jest atrakcyjna czy że uważasz że Iza mi się podoba.
uważam że Ci się podoba. Ja ją nie uważam za atrakcyjną, Jeśli miałabym napisać jaka kobieta w serialu mi się z urody podobała(choć nie gustuję w kobietach) to napisałaby Ola i Berenika.
laska jest jakieś 10 lat ode mnie starsza i mi się podoba więc jak widać starsze kobiety mi się podobają.Iza ogólnie jest za wysoka wolę niższe.
Iza jest strasznie chuda. Nie zawsze to ładnie wygląda. Ale to kwestia gustu. Jakbym była lesbijką (a szans na to nie ma) to nie zaintereswała bym się nią
w sumie nie jest jakaś wybitnie ładna,ale dobrze się ubiera,ma świetną figurę i jest zadbana a to zawsze pomaga.poza tym mogłaby mieć dłuższe włosy.
na początku chyba miała długie włosy. Marysie rzeczywiście fatalnie ubierają trapki sukienka ciągle ta sama ,a teraz spódnica z kwiatkami nawet po domu bym w takiej nie chodziła ale może we wrocławiu taka moda
i ciągle ją teraz nosi Wcześniej taka sukienkę teraz tą spódnice. Nie wyobrażam sobie dzień po dniu iść do pracy w tym samym a ta chyba tydzień w niej chodzi, A te trampki dziewczyna po 30 i lata w trampkach,,,,
Kinga chyba ciągle w tych samych spodniach chodzi.raczej w serialu bohaterowie nie mają za wiele ubrań.
w ogole w PM chyba oszczedzają na ubraniach, bo tam prawie wszyscy chodzą ciagle w tym samym, ale najbardziej sie rzuca w oczy ubiór Maryski czy błazeja- ciągle w tej samej koszulce i bluzie
serialowe mieszkania też dziuplę przypominają.pamiętam jak na początku serialu Paweł chodził ciągle w tych portkach kawa z mlekiem a Artur w tej niebieskiej bluzie.
nie no z tej trójki to jednak Marysia jest najładniejsza. ogólnie musze sprostowac moją wypowiedz. :P ona tylko w serialu wygląda tak niekorzystnie, przez te fryzure i łachmany które dają jej ''stylisci'' ;// przejrzałem sobie zdjęcia z ostatnich gali i imprez i tam Maryska wygląda juz całkiem całkiem :P
co do ubioru zgodzę się. Poczekaj na koniec tanca z gwiazdami jak bedzie wyglądała
ogólnie nie lubie takich show jak taniec z gwiazdami itp ale lukne na Zajączka jak sie prezentuje :PPPP
a ja parę edycji oglądałam i na pewno ta też właśnie ze względu na nią. A wiesz ile dostanie za odcinek? 8 tys
uuuuu duzo. myślałem ze za jeden 3 tys około
a tak w ogóle to Anetka powinna sobie znalezc faceta, bo chyba jest singielką wciaz nie? nie jest brzydka przeciez to by sie znalazł ktos dla niej :P
każdy ma inaczej jej dali 8 tys. Tak jest sama. Pewnie wkońcu znajdzie. Do tego ma dwoje dzieci nie każdy facet na to się piszę,ale myśle, że wkońcu znajdzie, W TzG ma fajnego partnera:)
Aneta na pewno dużo zarobi na TzG, bo jest absolutną faworytką, więc pewnie 8 tys. x 13 odcinków. Będę to oglądał, dla niej, ale i jestem przekonany, że Polsat zrobi to show znacznie lepiej niż TVN. Co do urody to jak dla mnie jest po prostu ładna, bez szaleństw. Najlepiej wyglądała za czasów romansu ze Stasiakiem, 2010 rok.
Oj zmieniła się na niekorzyść... I zgadzam się że najlepiej wyglądała w czasach Stasiaka- romansu, ale też wcześniej, jak była u niego na praktykach. Na początku serialu niezbyt mi się podobała, taka szara myszka, ale w tych odcinkach około 1000 wypiękniała i można było zazdrościć jej urody. Teraz przytyła, ma mniej włosów (nigdy nie miała rewelacyjnych ale swego czasu chyba miała dyskretne doczepki bo miała takie przeciętne, nie cienkie) i na twarzy też zauważyłam że się zmieniła bardzo. Szkoda :). Co do wzrostu to większości kobiet niski wzrost służy, bo są dzięki temu filigranowe i delikatne, ale muszą być szczupłe bo niestety każdy dodatkowy kilogram bardzo widać. Niby kanon piękna jest taki, że kobieta powinna być wysoka, ale w praktyce rzadko widzę naprawdę ładną dziewczynę ze wzrostem modelki, a średni wzrost jest nudny :).
Czasami jak widzę kobietę mającą około 1,0 wzrostu to od razu ona traci urok w moich oczach.Maryśka podobała mi się tak w odcinkach 50-100 jest zwiastun tych odcinków na youtube polecam.poza tym tak jak napisał Zgiebongo w czasach romansu ze Stasiakiem była niezłą laską.nawet się podobała po rozwodzie z Pawłem jak miała krótkie włosy i była wtedy co dziwne szczupła też jest na youtube ten urywek jak przychodzi Paweł i się całują.
zgadzam sie, jak miała taką fryzure bardzo krótką ''na chłopaka'' to wygladała bardzo szczupło
nie wiem czy była taka chuda wtedy czy ubranie tak ją wyszczupliło.bo jak była kiedyś w sukience na jakimś pokazie w galerii co była teresa i Aneta to już taka chuda nie była.
ale ubiór dużo robi.Trzeba uważać bo zle dobrany daję fatalny efekt. Tak samo Fryzura.Nie wiem czy widziałeś ja na tej Gali co promowali wiosenną ramówkę Polsatu. Miała tak zwanego irokeza Fatalnie wyglądała i ta sukienka też nie dobrana.
Ja sie nie zgadzam. Ostatnio calkiem fajnie wygladala w tych wlosach do ramion, luznych sukieneczkach tunikach, nawet oslawionych kozaczkach. Lepiej niz na poczatku z dlugimi rzadkimi piorkami, solara, i ciuchami bez klasy - nie zapomne jej kapciuszkow na szpilce, obcasiku...masakra. Niestety znow ma jakies doczepki i kretynska grzywke.
ta grzywka to faktycznie nie specjalna.mnie się nie podobała jak byli na tej Chorwacji co miała niezle opaloną skórę.
teraz ma straszną fryzurę ,a ta grzywka to chyba miało coś innego wyjść ,bo niemożliwe,żeby była tak zaplanowana. Mi się podobała w krótkich włosach, może dlatego,że sama nigdy nie miałam odwagi tak krótko ściąć i takie fryzurki mi się podobają....
Jak miała zupełnie krótkie włosy to fajnie wyglądała, stylowo, chociaż ja jestem ogólnie przeciwniczką tak krótkich włosów u kobiet. Najgorszy był etap przejściowy. Teraz jej się znowu jakieś piórka zrobiły, jak na początku serialu. Wątpię, żeby miała teraz doczepki. Za to w czasach Stasiaka miała jakieś inne, nie wydawały się tak cienkie, takie trochę miała jak lalka. Na praktykach chodziła czasami w związanych i nie miała wcale cienkiej tej kitki, ale myślę, że to były doczepiane, bo włosy tak nagle nie gęstnieją same a potem się znowu nie przerzedzają ;-).
To prawda, w krótkich była całkiem seksiasta, ale potem do urośnięcia długich było fatalnie.