4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34591
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Słyszeliscie ze marysia miala podobno grac w Komisarz alex? Ale niewiadomo w koncu czy
zrezygnowała czy nie...Ale ogólnie to fajnie by bylo jakby wystąpiła :)

ocenił(a) serial na 5
alexandrax123

Też słyszałam,że ma zagrać w Komisarzu Alexsie sama jestem ciekawa czy przyjęła te rolę czy nie .

gumis882

Ja także czekałem na jakieś info w tej sprawie. Narazie były tylko ploty. Pozostaje tylko czekać, bo Aneta nie chce nic mówić o jej nowych ofertach żeby nie zapeszać.

ocenił(a) serial na 5
mat161

Spoko bo pisali o tym,że ma tam zagrać.

ocenił(a) serial na 9
gumis882

fajnie by było :)

ocenił(a) serial na 5
użytkownik usunięty
gumis882

Tak samo jak miała zagrać w "przyjaciółkach" piątą przyjaciółkę,ale się rozmyśliła,bo nie chciała grać z Krawczykiem. Po wygranej w TzG widzę rozwija się. I dobrze.

ocenił(a) serial na 5

No czytałam o tym,że przez Krawczyka zrezygnowała z tej roli,może przyjmie Zając jakąś propozycję.

gumis882

Jak ma to na pewno jakąś przyjmie, nie chce przecież utknąć na roli Marysi jako aktorka:) Ja najbardziej chciałbym żeby zagrała w jakimś filmie wreszcie, jeden film zamiast np. dwóch ról w serialach. Ale to chyba odległe marzenie.

ocenił(a) serial na 5
mat161

No na pewno jest aktorką niech gra sobie w innych filmach niż tylko w Pm grając Marysie.

alexandrax123

Mam prośbę dziewczyny. Napiszcie o powrót Mateusza Janickiego w roli Pawła. Nie wiem od kiedy oglądacie PM ale on był lepszym Pawłem. Zresztą nawet jak jesteście fankami Krawczyka, to i tak nic z tego, bo on nie powróci przecież. Więc jak myślicie, lepiej żeby wrócił stary aktor i uszczęśliwił widzów, czy trzeci aktor do tej samej roli, który na samym początku miałby na sobie skupione oczy wszystkich widzów ( w negatywny sposób )? No chyba że napisałyście już, to spoko:)

Tu piszcie ( najlepiej do obydwu )

E-mail:
atm@atmgrupa.pl

Tu jest kontakt do Polsatu:
http://www.polsat.pl/Kontakt,2859/

ocenił(a) serial na 5
mat161

Spoko ja tam nie jestem fanką tego Krawczyka a Pm oglądam od 65 odcinka i widziałam odcinki z tym Janickim ,że nie mam nic przeciw Janickiemu ,żeby zagrał Pawła .

ocenił(a) serial na 5
mat161

Już wysłałam e-maila :)

gumis882

To świetnie:) Oby więcej.

ocenił(a) serial na 5
mat161

No żeby się udało :)

ocenił(a) serial na 9
mat161

ja też wyślę !!!! :)

alexandrax123

Fajnie ze wysyłacie:) Jeszcze olciaa0007 i będzie git:)

mat161

Tylko pamiętajcie, żeby wysyłać na oba kontakty co podałem:)

użytkownik usunięty
mat161

Już ;) pytanie tylko czy to coś da. Czy Polsat i produkcja nie oleją tego.

Oni nie powinni tego olać:) Problem polega na tym czy sam aktor będzie chciał wrócić. To w tej chwili wg. mnie największy problem.

ocenił(a) serial na 5
mat161

No właśnie też mnie to zastanawia czy Janicki będzie chciał wrócić i grać dalej Pawła.

gumis882

Jak nie będzie chciał grać, to wole żeby uśmiercili postać. Serial mimo tego, że brakuje Pawła, to fajnie się ogląda w ostatnim czasie. Ale w tej chwili, jest wielka szansa na powrót Janickiego, największa w historii serialu. I będę na niego czekał jeszcze z rok a później odpuszczę.

ocenił(a) serial na 5
mat161

No jak się nie zgodzi to będa musieli usmiercic Pawła, a też oglądam serial dosc długo już no a jak jest szansa to trzeba walczyc inni fani się juz odezwali w tej sprawie tylko nie wiadomo co na to Janicki.

użytkownik usunięty
alexandrax123

Nie przyszła Marysia do Alexa, to Alex przyszedł do niej :D:D

użytkownik usunięty

Ostatni raz pojawil sie 9 lat temu. Pewnie duzo sie zmienilo w jego zyciu przez ten czas.

użytkownik usunięty

Apropo Majka wroci i co nic nie powie o Pawle?