4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34595
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Ej no lol dlaczego Marysi mieszkanie jest zmienione az tak bardzo? Kiedyś było o wiele lepsze! Dlaczego aż tam tyle zmian? A u Żukowskich dlaczego nie ma już pokoju Kingi
czy tego starego pokoju Marysi tylko na ich miejscach jest pusto? Wogole to mieszkanie Zukowskich jest o wiele mniejsze niż kiedyś. Ja rozumiem ze zmienili scenarzystów
ale czy naprawdę nie dało się tych pomieszczen dobrze odkopiować?

ocenił(a) serial na 4
mateusz815

Bo to są najgorsza scenografia jaką widziałem w serialach.
Jedynie mieszkanie Żukowskich i Króli wygląda przyzwoicie. Reszta to kompletny burdel i brak pomysłów scenogra fów.Wszystkie mieszkania wyglądają tak samo.Duży pokój i sypialnia oddzielona jakimś gownanym pomyslem scenografów i wszędzie panuje burdel.Czy tak wygląda normalny pokój???nigdzie tak nie ma to scenografowie są upośledzeni.P.S. CZY MIESZKANIA W KEDNYM BLOKU MOGĄ SIĘ AŻ TAK RÓŻNIĆ (zukowskich i sasiadow)...???

maciejewskigostynin

to jest raczej kamienica

ocenił(a) serial na 8
mateusz815

bo w rzeczywistości za ścianą gdzie jest salon żukowskich znajduje się kuchnia śmiałków i scenarzyści nie mają już gdzie stworzyć tego pokoju kingi, czy chociażby sypialni marka (która była kiedyś).

POLECAM OBEJRZEĆ TO I WSZYSTKO OKAŻE SIĘ JASNE ;) http://www.youtube.com/watch?v=G9xk2rSJicg

ocenił(a) serial na 4
refleksion

Wiem oglądałem ale i tak mogli zrobić to inaczej

mateusz815

Czyli co? Sceny przed domem Śmiałków kręcą 80. km od Wrocławia, a same sceny w studiu we Wrocławiu? Czyli jak Rysiek wchodził do domu Śmiałka, to wchodził w Rojowie, a potem wewnątrz domu był we Wrocławiu.

ocenił(a) serial na 8
kokakok

dokładnie tak. ciężko w to uwierzyć, a jednak tak jest ;)