Denerwuje mnie ten cały Mikser. Rozkazuje Kaśce jakby był tam szefem. Kaśka zrób to,
Kaśka zrób tamto, czasami zwraca się do niego jak do gnoja z podstawówki np. "przywitaj
się czubku". Denerwują mnie tego typu pseudokierownicy...
Mnie również, np wczoraj przy nowej barmance "zamknij się głupku". Kaska jest głupolem ale taki już jest i to nie jest powód żeby nim poniewierać jak jakąś szmatą. Jeżeli się komuś jego zachowanie nie podoba to niech go wywalą z baru i koniec. Poza tym skąd Kaśka ma brać przykład? Kierownik Paweł opieprza się całymi dniami i jego jedynym zajęciem jest "użeranie się z dostawcami" i "szukanie faktur"a wielkiego inteligenta Mixera z długim nochalem-roztrząsanie "problemów" życiowych Błażeja i Radka.Tak przy okazji-teraz sobie pomyślałam, gdzie się podział człowiek orkiestra Ludwik?wrócił do chlania czy do straży pożarnej? haha
Ex-strażak tam nadal pracuje tylko go nie pokazują. Przecież we wczorajszym odcinku Paweł jak kazał postawić na zapleczu ten rower to się martwił, żeby Ludwik miał gdzie przejść. Wracając do tego Miksera to niezły pajac. Ostatnio to takie rozkazy wali, że szok. Stał za barem, Kaśka czyścił stoliki a ten mu żeby czyścił podłogę w kiblu. Niech sam ruszy dupę się tym zajmie. Albo każe mu wyprowadzić rower a później Paweł pozwala mu postawić go na zapleczu. Zresztą z tego co pamiętam to Kaśka pracuje tam dłużej, został zatrudniony jeszcze za czasów Teresy...
Ja to jakbym był właścicielem Barbarianu to od razu bym tego Pawła wywalił. Przychodzi kretyn do roboty i tekst "Kaśka pokaż dziewczynie co ma robić bo ja nie mam czasu". Nie wiem za co ona mu płaci...
Mikser to wgl jest laps . wg mam wrażenie że ten cały radzio mikser itp mają zastąpić Artura Bartka Patryka xd
Też mam takie wrażenie. Bartek się ustatkował, Arturowi się przypomniało, że ma córkę a Patryka uśmiercili. Raczej burzliwego, imprezowego życia nikt z nich nie będzie już prowadził...