4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34595
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

To jest najgorsza postać w historii serialu, aktorzy z dlaczego ja i tym podobne biją ją na głowę,
ona ma zerowy, a nawet minusowy , mocno minusowy talent aktorski, wygląda gorzej niż muł,
dużo gorzej niż rozjeb@n@ lalka, a do tego jej rola w tym seriali jest tak zjeb@n@, żee...
A ta, nie aktorka, nie pseudoaktorka, lecz muł- chodź on też by dużo lepiej zagrał to
ANNA KÓZKA , ktora gra postać Nikoli- kompletnego dna...

maciejewskigostynin

Zgadzam się , oj zgadzam... Nie wiem czy widziałeś premierowy odcinek , jeżeli nie to padniesz ... Gorzej zagrać już nie mogła ;]

ocenił(a) serial na 4
paktofoniczka

W dzisiejszym??? A w jakim momencie????

maciejewskigostynin

Tak w dzisiejszym , w momencie kiedy postrzelono Radka , a ona zaczęła krzyczeć "nieeee.... o nieee" :) To był szczyt wszystkich szczytów beznadziejności ;]

paktofoniczka

Oj, racja! To było tak żałośne, że aż nie do zniesienia... Nie da się oglądać jej popisów aktorskich :(

ocenił(a) serial na 2
maciejewskigostynin

Pisz po polsku bo nie wiadomo o kogo chodzi. Jeśli o Nikolę, to nie jest taka zła, aktorka grająca Wiktorię bije ją na głowę.

ocenił(a) serial na 4
nick2008

Napisałem artykół w języku polskim, tak jak dziennikarz, a o kogo chodzi, pisze na dole- o Nikole.
A teraz wyjaśnij co ty napisałeś: Jeśli o Nikolę, to nie jest taka zła, aktorka grająca Wiktorię bije ją na głowę.
Czyli Wiktoria jest lepsza od Nikoli. Z tym się w 100% zgodzę.
Wiktoria gra na 6/10, a Nikola na 0/10 - dno dna.

ocenił(a) serial na 2
maciejewskigostynin

Nie ucz ojca jak dzieci robić, bo jak widać nie potrafisz bezbłędnie napisać słowa "artykuł". Nie wiem jaką szkołę kończyłeś, ale najpierw pisze się o kogo chodzi, a dopiero później opisuje tę osobę. Jeśli chodzi o moją wypowiedź, to napisałem, że Nikola bije ją na głowę w swojej beznadziejności. Jest to pewna forma ironii, o ile wiesz co to jest ironia :)

ocenił(a) serial na 4
nick2008

Ten wyraz znam na pamięć:
Ironia (grecki- eironeia- udawanie) wypowiedź zawierająca ukryty sens, najczęściej przeciwny do dosłownego.
A to Wiktoria bije tępą Nikolę o kilkanaście klas.
A na smartfonie jak piszę jest bardzo niewygodnie i powolnie. Najlepsza jest zwyka klawiatura w kompie 100x lepsza od wirtualnej.
O kogo chodzi, można pisać na końcu, by czytelnik sam się domyślił o kogo chodzi.

maciejewskigostynin

jak dla mnie, obie są siebie warte. drewno jak ich mało.

makintosz

zgadzam sie,z Wiki marna aktorka ale fajnie wygląda,Nikola podczas sceny postrzału Radosława totalnie sie skompromitowała,pierwsza lepsza z serialu "Dlaczego ja" albo "trudne sprawy" zagrała by to lepiej

ocenił(a) serial na 4
aron312

Mnie podczas tej sceny bardziej wkurzał ten gość, który dostał kulkę. Jęczał okropnie i strasznie nieprzekonywująco. Kilka chwil ciszy, później "aaaaaaaaaach" i tak na zmianę. Nie miał nic do powiedzenia a i tak to zyebał, to jest dopiero talent. Gra aktorska Nikoli jakoś nie razi specjalnie, najbardziej razi jej fryzura.

aron312

Nawet kosz na śmieci lepiej by to zagrał :P Wiktoria słabo gra, ale przynajmniej jest ładna. A Nikola? Litości :(((((

ocenił(a) serial na 4
kkarolinkka2

Ładniej wyglądała od Nikoli ta gruba z Pamiętników z Wakacji, co zrobiła Ucho slonia w dupie węza.... powaznie