To jest najgorsza postać w historii serialu, aktorzy z dlaczego ja i tym podobne biją ją na głowę,
ona ma zerowy, a nawet minusowy , mocno minusowy talent aktorski, wygląda gorzej niż muł,
dużo gorzej niż rozjeb@n@ lalka, a do tego jej rola w tym seriali jest tak zjeb@n@, żee...
A ta, nie aktorka, nie pseudoaktorka, lecz muł- chodź on też by dużo lepiej zagrał to
ANNA KÓZKA , ktora gra postać Nikoli- kompletnego dna...
Zgadzam się , oj zgadzam... Nie wiem czy widziałeś premierowy odcinek , jeżeli nie to padniesz ... Gorzej zagrać już nie mogła ;]
Tak w dzisiejszym , w momencie kiedy postrzelono Radka , a ona zaczęła krzyczeć "nieeee.... o nieee" :) To był szczyt wszystkich szczytów beznadziejności ;]
Oj, racja! To było tak żałośne, że aż nie do zniesienia... Nie da się oglądać jej popisów aktorskich :(
Pisz po polsku bo nie wiadomo o kogo chodzi. Jeśli o Nikolę, to nie jest taka zła, aktorka grająca Wiktorię bije ją na głowę.
Napisałem artykół w języku polskim, tak jak dziennikarz, a o kogo chodzi, pisze na dole- o Nikole.
A teraz wyjaśnij co ty napisałeś: Jeśli o Nikolę, to nie jest taka zła, aktorka grająca Wiktorię bije ją na głowę.
Czyli Wiktoria jest lepsza od Nikoli. Z tym się w 100% zgodzę.
Wiktoria gra na 6/10, a Nikola na 0/10 - dno dna.
Nie ucz ojca jak dzieci robić, bo jak widać nie potrafisz bezbłędnie napisać słowa "artykuł". Nie wiem jaką szkołę kończyłeś, ale najpierw pisze się o kogo chodzi, a dopiero później opisuje tę osobę. Jeśli chodzi o moją wypowiedź, to napisałem, że Nikola bije ją na głowę w swojej beznadziejności. Jest to pewna forma ironii, o ile wiesz co to jest ironia :)
Ten wyraz znam na pamięć:
Ironia (grecki- eironeia- udawanie) wypowiedź zawierająca ukryty sens, najczęściej przeciwny do dosłownego.
A to Wiktoria bije tępą Nikolę o kilkanaście klas.
A na smartfonie jak piszę jest bardzo niewygodnie i powolnie. Najlepsza jest zwyka klawiatura w kompie 100x lepsza od wirtualnej.
O kogo chodzi, można pisać na końcu, by czytelnik sam się domyślił o kogo chodzi.
zgadzam sie,z Wiki marna aktorka ale fajnie wygląda,Nikola podczas sceny postrzału Radosława totalnie sie skompromitowała,pierwsza lepsza z serialu "Dlaczego ja" albo "trudne sprawy" zagrała by to lepiej
Mnie podczas tej sceny bardziej wkurzał ten gość, który dostał kulkę. Jęczał okropnie i strasznie nieprzekonywująco. Kilka chwil ciszy, później "aaaaaaaaaach" i tak na zmianę. Nie miał nic do powiedzenia a i tak to zyebał, to jest dopiero talent. Gra aktorska Nikoli jakoś nie razi specjalnie, najbardziej razi jej fryzura.
Nawet kosz na śmieci lepiej by to zagrał :P Wiktoria słabo gra, ale przynajmniej jest ładna. A Nikola? Litości :(((((