PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34531
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Ja zaczynam...
Pewnego razu Majka z powodu odejścia Pawła postanowiła popełnić samobujstwo......

ocenił(a) serial na 3
QuassinDoe

...jednak najpierw musi pozbyć się Eweliny, aktualnej partnerki Emilki. By tego dokonać...

Villemo339

udał się do Mariana Śmiałka, który w swej szopie przechowywał jeszcze granaty z 2WŚ i zagroził mu wpier...lem jeśli mu ich nie pożyczy. Przerażony Śmiałek...

QuassinDoe

sam sobie spuscil wpier...dol po czym

cinekkk1

Manuel wyciągnął zawleczkę granata jednak nie znając się na jego obsłudze nie spier***ił i wszystko wybuchło

ocenił(a) serial na 3
QuassinDoe

Śmiałek bynajmniej się tym nie przejął bo był zbyt zajęty biciem samego siebie by zauważyć że nie żyje. Tymczasem, wku*rwiony tym że nie dostał angażu, gwiazda pierwszego sezonu Mikołaj Krawczyk pojawił się w serialu nie wiadomo skąd, a na jego włosach jawił się żel więc wiedz że coś się dzieje...

ocenił(a) serial na 3
Little_Jacob

Prawdopodobnie miał zamiar zrobić wielkie wejście smoka, jednakże jego plan sie nie powiódł, ponieważ jeden z bandytów z ''Ojca Mateusza'' podpier**lił mu kozaczki i szpadę. Wściekły, postanowił...

ocenił(a) serial na 4
Villemo339

poprosić Kingę o radę w sprawie doborze najseksowniejszego sweterka do tych boskich legginsów w kwiatki, które dostał od Artura w ostatnie urodziny. W końcu to idealny strój dla wojownika. Dziewczyna stwierdziła, że nie będzie się przejmować tymi sprawami, kiedy Marysia Majka Przeboska cierpi, choć sama w gruncie rzeczy nie wie, dlaczego. Poradziła mu więc...

ocenił(a) serial na 7
Phedre

żeby popełnił samobójstwo.Mikołaj Krawczyk poszedł nad rzeke i chciał już skoczyć do wody,kiedy podszedł do niego Muammar Kaddafi,który szukał schronienia w Polsce.Paweł postanowił skryć go w barbarianie jednak w zamian chciał...

ocenił(a) serial na 3
xxKasiurkaxx

100 kilo viagry i...

ocenił(a) serial na 7
Marcinekk

kilku uzbrojonych żołnierzy,ponieważ chciał zostać prezydentem Wrocławia obalając pełniącą to stanowisko Majke.Kaddafi przystał na propozycje.Rozpoczęła się walka o Wrocław.Majka wysłała swoich dzielnych komandosów Emilke,Kinge i innych,aby zajeli najważniejsze miejsca we Wrocławiu.Komandosi wylądowali na wrocławskiej biedronce,gdzie zakupy robił...

ocenił(a) serial na 3
xxKasiurkaxx

Rysio z Klanu, który..

Villemo339

...tak naprawdę nim nie był. Okazało się bowiem, że Mirek jest szpiegowskim satelitą wysłanym przez (S)Al(sa)-Kaidę - organizację terrorystyczną założoną przez wskrzeszonego na podstawie próbek DNA Manuela w celu ostatecznego pokonania Pawła...

ocenił(a) serial na 3
nezumi1

... który jako kapitan Dobro...

ocenił(a) serial na 4
Little_Jacob

stwierdził, że jego figurę najbardziej podkreślają majtki, seksownie założone na seksowny kostium a'la Kapitan Planeta. Kiedy w końcu stanęli twarzą w pyszczek...

ocenił(a) serial na 3
Phedre

...miała miejsce przerwa na reklamę (''Kuuuchareeeek, Kuchaaareeek, najleeepszy jest Kuchaaareeeek''), po której to pojawił się na scenie...

ocenił(a) serial na 3
Villemo339

Krzysiu Ibisz pod postacią komórki jajowej w którą zamienił 3 odcinki wcześniej

ocenił(a) serial na 3
Little_Jacob

...a tuż za nim szła Dżoana Krupa, która podeszła do Pabla i ze łzami w oczach zapytała, czy chce być Tap Madl...

ocenił(a) serial na 3
Villemo339

jednak szedł to za duże słowo co do stanu w którym znalazł się pan Krzysio więc Dżoanna podchodząc do Pabla rozdeptała go niechcący jednocześnie zadając pytanie i nokautując Pabla biustem

ocenił(a) serial na 4
Little_Jacob

...wtem do akcji wkroczyła Kinga, dzierżąc swój telefon. Poczęła wcale-a-wcale nachalnie zachwalać Orange oraz ich oferty, z kolei nieszczęsna Dżoanna została całkiem przypadkowo trafiona aparatem, który nasza dzielna psycholożka chciała podetknąć do kamery, aby ekran zajął co najmniej połowę kadru...

ocenił(a) serial na 3
Phedre

Jednak, nie wiadomo skąd, połowę kadru zajął Maciek z Klanu reklamując piwo jasne mocne Bartek najlepsze podczas spożywania w wannie przed 20. Poszedł więc do łazienki Kingi a tam (uwaga drastyczna, dramatyczna scena, napięcie plis i jakiś dżingiel) w wannie siedział Dariusz z najdroższym szampanem! Wku*rwiony tym że ktoś zajął wannę Maciek...

ocenił(a) serial na 7
Little_Jacob

postanowił umyć rączki i rozprawić się z Dariuszem.
Podszedł do kranu jednak nie chciała z niego lecieć woda,okazało się,że ktoś...

ocenił(a) serial na 3
xxKasiurkaxx

dupy nie umył i kran był umazany gównem. Ale tak na prawdę ten kran kranem nie był Kinga patrzyła jak Maciuś wydziera się a toaletę z której nie leci woda i...

Little_Jacob

...i żyli długo i szczęśliwie aż do momentu gdy do akcji wkroczył Szajba z Fali Zbrodni bo uznał że na filmwebie są tacy debile którzy wypisują takie bzdety jak te powyżej i postanowił im łby poodstrzelać żeby syfu nie wypisywali tylko traktowali innych poważnie, tym samym ucząc rozumu innych nieskalanych debilizmem wtórnym ludzi. kropka.

ocenił(a) serial na 3
Bawidamek_filmaniak

I niechcący odstrzelił łeb kretynowi z filmweba z durnym nickiem tak zwanemu Bawidamkowi, który wyżej srał niż dupę miał i był je*banym ciulem. Dzięki temu świat stał się spokojniejszy a Szajba dostał medal za zabicie kolejnego idioty

Little_Jacob

... ale ostatecznie okazało się że jednak nie trafił w łeb owego idioty tylko kula odbiła się od mojego żelaznego Maybacha i trafiła rykoszetem Little_Jacoba w jajca który z niecierpliwością stał i wyczekiwał na mój autograf, przez to jaką popularność wcześniej zdobyłem krytykując takich niedorozwojów jak ci co tutaj takie bzdury wypisują..Szajba medal dostał a potem poszedł się ostro napić z rafalskim. W knajpie spotkali Marka z M jak miłość który żalił im się że ma cienką pensję a w NFZ już 25 lat robi. Na to Szajba mu odpowiedział -"człowieku ja więcej ludzi zabiłem jak ty zoperowałeś a ostatnio dziś jednemu kretynowi w jaja strzeliłem i to w sumie przypadkiem" i to wszystko za 1500 plus premie.. Panie daj pan spokój.."

ocenił(a) serial na 3
Bawidamek_filmaniak

Jedak okazało się że to nie LJ dostał w jaja, bowiem nie znał wcześniej tego debila który będąc martwym twierdził że żyje i szczycił się sławą ale sztywnego kretyna ie z tej ziemi. W jaja dostał stary Bawidamka który próbował go ratować i dlatego Szajba dostał premię bo odstrzelił maszynę do robienia kretynów. Tymczasem Bawidamek został zaproszony do rozmów w Toku bo Ewę Drzyzgę urzekła jego historia. Program ten oglądał.... ( dobranoc, ch*uj na noc, jak się nie podoba to spie*rdalaj je*bany w dupę debilu ha ha podpisano LJ)

Little_Jacob

HEHE, taki śmieszny jesteś że aż żałosny, po mnie se możesz jechać bo widzę że ci to satysfakcję sprawia co wskazuje na twoje IQ poniżej normy i wiek 18i siano we łbie, ale od starego mojego się odp...dol akurat bo za mały jesteś by o nim mówić..W końcu okazało się że Szajba uznał że takie debile jak LJ się nie zmieniają i pomyślał że szkoda kul marnować ale i tak poszedł się napić, mając na uwadze fakt że chodzisz do gimnazjum i życie samo cię jeszcze rozumu nauczy..

ocenił(a) serial na 3
Bawidamek_filmaniak

Uuuu zabolało co? I dobrze bo miało Normalnie nie pozbieram się po tej krytyce żałosnego gimbusa i pseudo inteligenta z internetu zarazem. Zabójcze połączenie

Little_Jacob

.Zabolała to mnie twoja głupota, akurat, bo czujesz satysfakcję z ciosu poniżej pasa, a to świadczy o tym że jesteś totalną ciotą i pewnie dlatego szajba nie chciał sobie rąk tobą brudzić, żałosny jesteś.. i chyba jednak nie chodzi na gimnazjum bo o 10.45 jestes w domu, no chyba ze na wagarach jesteś i u kumpla palicie zioło i wymyślacie dalsze pierdoły na filmweba.. pozdrawiam bardziej inteligentnych

ocenił(a) serial na 3
Bawidamek_filmaniak

Dla debili takich jak ty nie ma litości. Jakbyś był normalny userem a nie kolejnym trollem to poniżej pasa byś nie dostał. Skończ się nad sobą użalać jaki ty to biedny bo dostałeś. Witamy w internecie cioto.
No kurde, nie pozbieram się po twojej jakże błędnej ocenie która zraniła mnie do żywego.

Little_Jacob

"dupy nie umył i kran był umazany gównem. Ale tak na prawdę ten kran kranem nie był Kinga patrzyła jak Maciuś wydziera się a toaletę z której nie leci woda i..." - i takie teksty pisze twoim zdaniem normalny user? Że witamy gdzie?? W internecie?? Chyba w przedszkolu dla nadpobudliwych dzieci z tobą na czele, żałosny jesteś, nie spinaj się bo ci żyłka pęknie. Myślę że nie ma co z tobą tutaj bezsensownej kłótni prowadzić żeby się do twojego poziomu nie zniżać. Moim zdaniem masz 17 lat i jakieś problemy z systemem weź się ogarnij.yo.

ocenił(a) serial na 3
Bawidamek_filmaniak

Cały ten temat jest żartem. Czy na prawdę nie jesteś w stanie tego pojąć. Tutaj o to chodzi żeby teksty były głupie i nikt nie piszę tego w poważniejszych dyskusjach na temat tego serialu ( który swoją drogą jest niezły ale dzięki postaci Marysi i Pawełka ma taką a nie inną ocenę). Już 3 - 4 raz piszesz że jestem żałosny dobra znam twoje zdanie dalej... Jaśnie wielmożny pan zniża się do mego poziomu och ach. Wyżej srasz jak dupę masz ale uważaj bo się kiedyś na gównie możesz poślizgnąć. I nie baw się w domorosłego psychologa. Wieku też nie trafiłeś. Nie chcesz gadać to po cholerę piszesz? Kolejny pan emocjonalny psia mać od cholery was jeszcze jest?

Little_Jacob

Ty też piszesz mi kolejny raz że "wyżej sram jak dupe mam" niby po czym to oceniasz? Że mam kurtkę skórzaną a zarabiam najniższą krajową? Czy że krytykuję głupie teksty godne przedszkolaków. Ja tego nie rozumiem, więc tak reaguje bo wydawało mi się że to poważny portal, a śmietnik można robić na NK przypuśćmy, tutaj wchodzą różni ludzi i to czytają i się za głowy łapią. Poza tym Marysia i Paweł jeszcze ujdą, ja bym wycofał zupełnie wątek Śmiałka bo to jest dopiero nudne i głupie. Tylko Wrocław , reszta kogo tam interesuje...

ocenił(a) serial na 3
Bawidamek_filmaniak

Że mam kurtkę skórzaną a zarabiam najniższą krajową?- Skąd miałem to wiedzieć? Sam temat jest żartem jak już mówiłem więc się nie spinaj. Wejdź an forum ie a zobaczysz poziom sięgający dna. Tam na dzień dobry masz łatkę pedała. Nie bierz tutaj wszystkiego na poważnie i przepraszam jeśli cię uraziłem, ale ty pierwszym postem uraziłeś mnie.
A Śmiałek jest nawet zabawy chociaż wątek z potworem na wsi był tak denny jak wątek ducha którego widział Paweł

Little_Jacob

Nie wiem w takim razie, które forum jest poważne i na którym można pogadać nie robiąc sobie jaj. Co do fabuły, to oglądam ten serial głównie ze względu na Kingę, Artura dawniej jak się bujali z Patrykiem i Bartkiem, było na co popatrzeć, teraz też wątki z Mikserem mnie interesują no i za sam klimat Wrocławia daję tutaj duży plus bo dużo robi. Reszta, Wadlewo całe to dno ostatnie, Marcinek nie Marcinek i pieprzenie głupot przy herbatce z cytryną - co to w ogóle miało być? Bzdeta, ale Ewelina poleciała na gościa w starym BMW więc okazała się ostatnią blacharą ze wsi. Jeszcze za Florkową bym się wziął ostatecznie żeby ją zwerbował ktoś do Hamburga razem z siostrunią i byłby spokój z lampucerami. Noi widzisz tak tu jechane było a zaraz okaże się że na wódkę razem pójdziemy HEHe

ocenił(a) serial na 3
Bawidamek_filmaniak

Można normalnie pogadać na większości działów ( poza forum INNE) ale poziom filmwebu jest niski. Co do serialu to fakt wątki trochę się spieprzyły ale to ie dziwne bo ie mają już co wymyślać a odcinki kręcą dalej

Little_Jacob

miał ten serial wzloty i upadki

ocenił(a) serial na 3
ocenił(a) serial na 4
Little_Jacob

O bogowie, panowie, rozdupcyliście nam scenariusz...

ocenił(a) serial na 3
Phedre

Co to oznacza? Zaczynamy nowy sezon :D

Little_Jacob

No to bardzo proszę -... http://www.filmweb.pl/serial/Pierwsza+mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-2004-155173/discussi on/Napiszmy+nowy+scenariusz+II+-+ale+tak+na+powa%C5%BCnie%2C+bez+%22Rysia+z+Klan u%22,1737282 ...:D

__Cleo Sertortii13

zamiast tego kupiła sobie słownik ortograficzny....

ocenił(a) serial na 3
paczi88

ktUry jak widać na nic jej ŚiE nie pŻydał...

Little_Jacob

lol. grubo.