PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Chociaż na dwa miesiące mamy od tego "kluczowego serialu" spokój...!

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

No i lipa wlasnie, nawet powtorek chyba nie bedzie :(

RozA_7

Już nie narzekaj, bo jeszcze wznowią emisje na wakacje!

Phoebe123

szkoda..

ocenił(a) serial na 1
millcia

mnie od tego serialu osobiście mdli...przesłodzony xD mogli by już go więcej nie emitować bo aż żal mi niektórych osób mi znanych które to odlądają...

ArabRab

Ten serial to już nie to samo, a to za sprawą "genialnych" scenarzystów. Doświadczenie tylu perypetii co bohaterowie tego serialu jest praktycznie niespotykane. Ja osobiście nie oglądam go już od kilku miesięcy i od razu mi lepiej. "Gwiazdki" tam grające są na ogół znane tylko z tej roli i szpanują, przykładem jest Mikołaj Krawczyk, któremu "obnoszenie się ze swoją sławą nieźle wychodzi". Przykładem jest jego występ w równie dennym "szoł" Jak oni śpiewają, gdzie dzięki "koffającym" go małolatom (płci obydwu) zaszedł tak daleko.
Ten serial już nawet nie jest śmieszny, jest żałosny. Już wolę sielankowe życie Lubiczów i Maciusia z Klanu niż te zjawiska paranormalne.

ArabRab

Na poczatko to był mój ulubiony serial a potem gdy zmienił się reżyser to ten serial zeszedł na psy :=(
Teraz to aby z ciekawosci oglądam co znowu "genialnego" wymyslą

Kinka512

Nie cierpię polskich seriali i ten nie jest wyjątkiem. Cóż powiedzmy sobie szczerze: Polacy nie mają talentu do robienia filmów czy seriali. Raz na ruski rok zdarzy im się nakręcić coś fajnego. Niestety zdarza się to rzadko.
W tym serialu lubię co najwyżej Bartka i Artura i jeszcze tego trzeciego... Nie wiem jak on się zwie. W każdym bądź razie tylko oni nadają temu "serialowi" kolorów. Ale i tak tego nie oglądam bo mi się ciśnienie podnosi jak widzę Marysię i jej faceta...

sikorka94

Ten trzeci to Patryk,,;)
A do tych filmów to troche masz racje ;p
krecą nudne seriale i filmy
ale ten film o Papieżu Janie Pawle 2 co gral Go Adamczyk to podobno był bardzo fajny ;D:D:D

Kinka512

No właśnie dlatego nie napisałam, że wszystkie są do kitu tylko, że większość. Bo ten z Adamczykiem o JPII rzeczywiście mi się podobał.

Phoebe123

A ja sobie tam Pierwszą Miłość lubię .. xD

ocenił(a) serial na 5
Phoebe123

ja ogladam z nudów na polsat2 (wczesniej nigdy nie oglądałem), ale jak ci się nie podoba to po prostu nie oglądaj

wokkie

I właśnie tak robię - nie oglądam ;-)