4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Pojawia sie Robert.Kinga troche z nim o ile dobrze pamietam poflirtowala(moge sie mylic bo raz ogladam a raz nie).Ale jest Adam i dziecko jego i Kingi wiec Robert odpuszcza.Staje sie wielkim przyjacielem Adama,pomaga w budowie ich domu i takie tam.Poznaje Ole.Najpierw sa tylko znajomymi,pozniej przyjaciolmi.Kinga wyjezdza.Ola i Robert maja pierwszy pocalunek.On ja namawia zeby sprobowali byc para.Ona sie zgadza.Jest wszystko ok,milosc kwitnie.Wraca Kinga.Leci z sapami do Roberta jak sie dowiaduje o zwiazku jego i Oli(o co jej chodzilo i po jakiego grzyba sie wtraca w czyjes zycie,nie sie swoim zajmie).Nagle milosc Roberta do Kingi odzywa,ona jest miloscia jego zycia,zrywa z Ola.Mowi Markowi ze kocha jego corke.Pozniej znika.Powraca.Mowi Oli ze nie kocha Kingi tylko ja i chce zeby do niego wrocila.I myslal ze dziewczyna jest tak zdesperowana ze bedzie skakac z radosci po takim wyznaniu.Nastepnie pewnie bedzie zazdrosny o podboje Oli. Robert zachowuje sie jak rozkapryszony chlopiec a nie dorosly facet.Moglby sie ustabilizowac emocjonalnie.

Princeska92

No rzeczywiście niedojrzały emocjonalnie. Żadna szanująca się kobieta nie wróciłaby do faceta po takim numerze jaki Robert wywinął Oli. Może do twórców dotarło że różnica wzrostu 70 cm pomiędzy tą parą to jednak za dużo?:D
Ale Robert jest przystojny i mam nadzieję że jeszcze jakoś go wcisną do któregoś wątku:)