4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34595
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

http://pierwszamilosc10.pl/marysia-kontra-kinga-wojna-o-faceta-zdjecia/

no_bo_co

Co to za jakieś nowe "Homo nie wiadomo"?
z tej Marysi to jakąś dziwke robią...skacze z kwiatka na kwiatek..

aron312

Koleś ma 29 lat, a jest bardziej siwy od Artura.

ocenił(a) serial na 2
no_bo_co

Dajcie spokój. Julka niedługo będzie miała innego tatusia na każdy dzień. Tylko współczuć dzieciakowi :)

no_bo_co

Znowu jakiś nudny, wydelikacony pseudo-przystojniaczek, Kinga i Majka nie mają szczęścia :)
I jeszcze będą się o niego "pojedynkować"... najlepiej na rewolwery, niech Kinga odstrzeli Marysię! Jeszcze chwilę temu był Hubert, kilka dni po Hubercie Szymon, zaraz wraca Paweł, pewnie też Majkę zaliczy w locie, a po Pawle przybędzie ten "tajemniczy przystojniak" :)
A Kinga ma dwoje dzieci z dwoma facetami, z czego jeden nie żyje, a drugi jest puszczalską baletnicą. Pechowa rodzina ;P

LiLuLa

Im się powinno te dzieci zabrać, bo nawet normalnej rodziny dzieciom nie potrafią zapewnić a Maryśka to już w ogóle. One powinny występować w filmach +18 albo pracować w jakimś klubie ze striptizem do tego by się nadawały... a one chyba jedna próbuje być lepsza od drugiej i która więcej facetów zaliczy co chwila z innym te dzieciaki będą miały traumę

alunia_kiss

Maryśka już swego czasu na rurze tańczyła, także wiesz - natury nie oszukasz :)
A cały czas udaje świętą, i wszyscy ją mają za Matkę Teresę. Nawet Kinga ostatnio coś powiedziała w stylu "Marysia taka już jest, każdemu chce pomóc, nawet temu, kto ją skrzywdził" (chodziło o Beatkę). Cnotliwa Marysia, a żadnemu chłopu nie przepuści. Julka ma kolejnego tatusia, pozostali dwaj ekspresowo się wymiksowali. Szymon też pójdzie w odstawkę, ciekawe czy "tajemniczy przystojniak" będzie chciał się zabrać za wychowanie tego biednego dziecka.
Kinga też jest dobra, ale przynajmniej świętej nie udaje, no i trzeba przyznać, że ma pecha, bo ją ciągle ci faceci zdradzają (nawet niewidomi) :)

no_bo_co

ojeju ...a co z Szymonem....

Whiskerss

zachlasta się z rozpaczy

ocenił(a) serial na 4
no_bo_co

szymon zachowuje sie jak niedorozwinięty, więc może nawet tego nie zauważyć: "eeeeeee....yyyyyyyyy.. marysia? aaaaaaahaa"

ocenił(a) serial na 4
TomorrowlanD1991

Szymek to jeszcze duże dziecko,jeszcze mocno nie dojrzały...przelotny romans z Majką czteroodcinkowy...i na tym się skończy.

ocenił(a) serial na 4
no_bo_co

Dla mnie to chore co robią z tej Marii, jakas puszczalska baba! Ledwo to hubert zniknał i szybko się pocieszyła. Szymek był tylko żeby zapchać dziure- dosłownie. A teraz jakiś nowy fagas ni z gruszki, ni z pietruszki i będą się we dwie o niego bić. Obie szukają rozpaczliwie tatusia dla swoich półsierot, które co chwila widzą w domu nowych facetów.

ocenił(a) serial na 4
no_bo_co

na pewno wybierze Maryche bo na nia kazdy leci ;p

ocenił(a) serial na 4
marajka

a Kinia szału dostanie i wóde zacznie walić. Ciekawe czy Hubi wroci jak juz sie okaże, że sandra ma dzieciaka z kims innym :D

TomorrowlanD1991

I co znowu będzie:
-Maryśiu wybacz mi,myliłem się,Sandra nas znowu oszukała!!
nie wyobrażam sobie tego...Hubi by znowu walił wóde w parku...i ta jego smętna mina...bleeee,dosyć!!

ocenił(a) serial na 4
aron312

gdzieś tam czytałam, że producenci zapowiadaja powrót huberta, jednak nie w najbliższym czasie... Po 6 miesiącach jak juz tamta urodzi dzieciaka. W tym serialu wszystko jest możliwe.

marajka

hehe dokładnie to chciałam napisać! na stówę wybierze Marysie, w niej się każdy kocha!

milenasy

Po prostu Majka wygląda na sympatyczniejszą osobe,w serialu i coś mi sie wydaje ze prywatnie także.

ocenił(a) serial na 6