4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Czytałem co się wydarzy w nowych odcinkach i jest naprawdę sporo absurdów.Największym jest to że Agata wychodzi
że szpitala psychiatrycznego bo zeznaniach Sabiny.Przecież to skandal było że Sabina jej wybacza bo jest chora a
opuszcza ośrodek dla chorych psychicznie.I co tak poprostu będzie sobie normalnie żyć jakby nic złego nie zrobiła.
Prawie zabiła dwie osoby a oni ją wypuszczają przecież to woła o pomstę do nieba wymyślać taki absurd.Osoba
zdrowa psychicznie odbywa karę w wiezieniu chora w szpitalu a Agata może w ramach kary spędziła z 3 miesiące w
szpitalu psychiatrycznym.

I co znów będą pokazywać tą sierotę, nie mogę patrzeć na nią...

użytkownik usunięty
xavi512

Ma być nawet impreza po jej wyjściu z szpitala.Przecież to kpina będą siedzieć w knajpie wszyscy i nagle Agata do Sabiny i Natana -a pamiętacie jak was więziłam i chciałam zabić -No,nieżle to wymyśliłaś a ona na to Mieliście nieżle w portkach a oni na to to były czasy kto jak to ale fantazję to ty masz a Agata trzeba to kiedyś powtórzyć a oni - no raczej.

ocenił(a) serial na 4

??? no bez kitu nie wierzę... kto to k... wymyśla. chyba przescigają się kto wpadnie na coś głupszego

użytkownik usunięty
marajka

Chodzi ci o dialog wymyślony przeze mnie czy o to co się wydarzy w nowych odcinkach?

ocenił(a) serial na 4

o to co się wydarzy. wiadomka

użytkownik usunięty
marajka

Przecież to jest wogóle nie zgodne z prawem.Wszyscy mieli wybaczyć Agacie bo jest chora psychicznie a ona się nie będzie leczyła jak zdrowa psychicznie.Przecież nie jestem znawcą chorób psychicznych ale to nie grupa że przechodzi w tydzień.Co teraz dołączy do paczki i może jeszcze zostanie nową laską np Miksera czy Błażeja.

Przecież 99,9% rzeczy w naszych serialach jest totalnie SF i niezgodna z wszelką logiką.
Największy absurd w polskich serialach ma już zwycięzcę.

Chociaż absurd to mało powiedziane. To już szczyt debilizmu.

P.S. Kto jest większą cichodajką w serialu? Sabinka czy Dagodzilla?

użytkownik usunięty
PIOTREKPK19

Ja jestem ciekawy jakby ten absurd wytłumaczyli twórcy serialu.Do więzienia nie trafia bo jest chora psychicznie a ze szpitala psychiatrycznego wychodzi bo co wychodzi na że dlatego że jest zdrowa psychicznie a jeśli zdrowa to powina trafić do puszki.

A po co tłumaczyć? Widziałeś, zeby w jakimś polskim serialu tłumaczyli jakiś absurd?

i powinna dodać zobaczycie że będziecie jeszcze tą historię opowiadać swoim wnukom na starość

użytkownik usunięty
mrowa93

I głupkowaty śmiech do tego i np a pamiętasz Sabina jak obudziłaś się rano związana na krzesle i nie wiedziałać co się dzieje a Sabina no pamiętam a Agata dalej myślałaś że ja jestem dobra i cię rozwiąże.

Nie wierzę po prostu w to, co oni wymyślają. To jest jakaś parodia, w dodatku tak beznadziejnie gra, że szok.
I w dodatku Paulina wyjedzie... no nie mogę.

użytkownik usunięty
xavi512

A Propos innych wątków co mają się wydarzyć.Wiktor trafia do więzienia przez Kacpra i Aleksa który spotyka sią z Majką(może jednak będą razem)Aneta nie wychodzi z domu pije i bierze jakieś leki po wypadku.Radek i Nicola rozstają się Nicola wyjeżdza i bierze urlop dziekański.Sabina spotyka Piotra który przypomina jej Igora a Rysiek dostaje nagrodę i wyjeżdza z żoną na dwa miesiące do USA.

I czym jeszcze uraczą nas scenarzysci?,,może jeszcze Sabinka będzie na imprezce robiła drinki Agatce,wielki powrót Agatki zbliża sie wielkimi krokami,nawet nie chcę sobie wyobrażac spotkania w szpitalu i przebaczenia przez Sabine,mamy dopiero Luty a już można sądzic że bedzie to absurd sezonu,,,,
a impreza?..no cóż ..Sto lat..Agatko..Sto lat...

użytkownik usunięty
aron312

Ja myślałem że tylko będzie to wybaczenie a wczoraj przeczytałem że Sabina ma złożyć zeznania na jej korzyść a potem Agatka ma opuścić Szpital Psychiatryczny.Przecież ona nie trafiła do szpitala bo miała depresję,nerwicę czy inną chorobę psychiczną tylko z powodu ciężkiego przestępstwa.

użytkownik usunięty

A Weksler będzie znowu zachęcał Agatke,żeby wyjechała do USA. Widać,że chcę się jej pozbyć. Ciekawe czy znowu wykręci jakiś numer. No ok,a dlaczego nie ma dalej kontynuakcji wątku,że Błażej i ojciec

użytkownik usunięty

Jestem bardzo rozczarowana tym,że Baśka tylko na chwil. Po co wprowadzali ją...

użytkownik usunięty

I jeszcze robili masę wspólnych zdjęć i robili z nich wielką parę.może faktycznie miała mieć długi wątek ale skoro Szatan dostała rolę w MJM uznali że trzeba uciąć jej wątek a musieli ją pokazać bo od dawna było mówione że się pojawi.

ocenił(a) serial na 10

Chcieli podkręcić oglądalność serialu na Szatance i tyle.

użytkownik usunięty
Zgiebongo

Powroty Pawła i Huberta też były na moment wystarczyłoby tydzień serialu nie oglądać i już by człowiek nawet nie wiedział o ich powrotach.

ocenił(a) serial na 8

Nie no, rozwaliłeś mnie tym dialogiem. Dobre! ;D

użytkownik usunięty
Cefalix

Cieszę się że ci się podoba.

użytkownik usunięty

Wkurza mnie to. Nie mozna temu wierzyc. Najpierw wielki powrot Pawla. Nawet jakis idiota napisal,ze wroci do Majki. Tymczasem od poczatku bylo wiadomo,ze na chwile . Szatan okreslano jako nowa dziewczyna Blazeja. A w dzisiejszym odcinku Blazej ja splawil. Wiec jaka to jego laska?!. Spotkali sie 3 razy i tyle. Hubert sie pojawil i tez juz byly spekukacje czy Majka mu wybaczy i czy wroca do siebie. Bzdura. Pojawil sie goscinnie,aby pozalatwiac we Wroclawiu pare spraw. Chcial przy okazji odwiedzic Julke i przeprosic Majke. Gdzie powiedzial,ze chce wrocic do niej?!. Potem niby rywalizacja Majki i kingi. Jaka to rywalizacja? Kinga jest zazdrosna o to,ze Aleks wybral Majke. pare razy sie poobrazala,pare razy sie poklocila i dogryzla kuzynce i tyle. Wszedzie przesadzaja i robia z widzow wala..

użytkownik usunięty

Tak samo jak ktoś kogoś chwyci za ubrania to już robią z tego wielką bójkę.Albo jak ktoś kogoś raz uderzy to wielkie pobicie.Oni chyba wielkiego pobicia nie widzeli.

ocenił(a) serial na 4

debilny motyw z Agata!!!! Sabina bedzie megaaaaaaa idiotka - jeszcze niczego glupszego nie bylo w PM

użytkownik usunięty
marajka

Albo jak napisaly media,ze Szymon i Daga beda razem. Bujda... wlasnie wiecie,ze Szatan wystapila w reklaie cholinexa jeszcze?

użytkownik usunięty

Tak samo jak Daga miała się rzucić na Dominika a ona sobie tylko żarty robiła.

użytkownik usunięty

Przesadzają i to bardzo. Nie można im wierzyć. Sam Pablo był oburzony plotkami na temat jego rzekomego powrotu do serialu.

użytkownik usunięty

Otylia też była chwilę w serialu.

użytkownik usunięty

Wlasnie. Zniknela zaraz po slubie.

użytkownik usunięty

Był jeszcze ten kumpel Huberta z Rajdów chyba Michał i też znikł.

ocenił(a) serial na 4

Ta strona pierwszamilosc10.pl mnie wkur** w sumie nie wiem po co tam czytam. Głupoty takie piszą, że japier...

użytkownik usunięty
mateusz815

Scenarzysci nie wiedza co zrobic z postaciami i chowaja glowe w piasek.

użytkownik usunięty

Chodzi o to żeby aktorzy mieli jak najdłużej rolę w serialu stąd pewnie ten pomysł żeby każdy z każdym oraz cudowne przemiany postaci.Też nie wiem czy taka była prostytutka Iza byłaby Dyrektorem Szpitala a wcześniej zarządzała dużą firmą.Laska chyba nie była szczególnie wykształcona.Praca Nicoli która ledwo co zaczęła studia w Wydawnictwie to też kpina.

ocenił(a) serial na 1

ze co??? xDDDDDdd hahahha.... szok.... rezyser/scenarzysta to chyba jakis ćpun.... zeby takie cos wymyslic

ocenił(a) serial na 10
radomir_niewiadomski

Agata to postać wzbudzającą duże emocje, dość znana aktorka i teraz pewnie zagości na stałe w obsadzie. Nie chcieli rezygnować z niej, jak i z Rafała Mohra, więc wróci jako nowa postać. Z tego co wiem to wątek będzie opierał się na zagadce kim on tak naprawdę jest, Sabina będzie się z nim spotykać, Agata będzie nim kontrolowała, a Natan będzie zazdrosny. Ciekawe jaki będzie tego finał, czy coś dużego, czy zwykła, spokojna historyja gościa podobnego do Igora.

użytkownik usunięty
Zgiebongo

Pewnie Natan kopnie w dupę Sabinę bo uzna że jeżeli widzi w Piotrze Igora to go dalej kocha.

użytkownik usunięty

Pisze ze Sabina proponuje żeby dołączyła do jej zespołu w salonie mody.Czyli Agata wraca do normalnego życia bez żadnych konsekwencji na dodatek będzie żyć dalej z Sabina i przyjaciółmi.Nie dość że Sabina i Natan będą zachowywać się jakby nic się nie stało to tak samo zrobi reszta np Radek,Daga,Domino,Tikser czy Błażej.

Zgiebongo

Kisio była tak denerwująca, że chciałbym, żeby już więcej sie nie pojawiła. najbardziej mnie cieszy powrót Rafała do obsady.

użytkownik usunięty
makintosz

Agata ma jeszcze wynająć detektywa żeby prześwietlił tego Piotra i jego powiązania z Igorem.Może zrobią z niej dobrą siostrę która chce sprawdzić rodzinę jej byłego.

ocenił(a) serial na 10

Nie sądzę. Jakie to teraz ma znaczenie? Myślę, że będzie chciała zniszczyć związek Sabiny i Natana. Sam Mohr mówił, że wpadnie w sidła intrygi Agaty.

użytkownik usunięty
Zgiebongo

Agata nie potrafi normalnie żyć więc pewnie znów Sabinę wyrucha na wszystkie strony.Ten Piotr to pewnie jakiś brat/kuzyn Igora i uroi sobie że przez Sabinę nie żyje Igor a Olgierd siedzi w puszcze i będzie się mścił.

ocenił(a) serial na 10

No na pewno Agata dobra się nagle nie stanie, to już nawet po zwiastunie widać. Ciekawe czy Piotr będzie kimś z bliskich Igora czy zupełnie obca osoba. Jeśli rodzina to genialna informacja dla Agaty, by ustawić go przeciw Sabinie. Koleś bedzie zupełnie rożny od Igora, ale być może po otrzymaniu odpowiednich wiadomości i wskazówek obudzi się w nim złość, chęć zemsty. Mam nadzieje, że scenarzyści dobrze to rozegrają, bo materiał jest świetny.

użytkownik usunięty
Zgiebongo

Tak jak napisałem wcześniej może jakiś brat przyrodni czy nieślubny syn Olgierda.Albo kuzyn który uroi sobie że trzeba wyrównać rachunki z Sabiną za Igora i Olgierda.

użytkownik usunięty

Czyli zapowiada sie ,ze Kisio znowu bedzie goscila na ekranie ;/.

ocenił(a) serial na 10

I bardzo dobrze :P

użytkownik usunięty
Zgiebongo

Ciekawe czy jak znowu będzie robić świnstwa czy Sabina znow jej wybaczy bo przecież jest chora.

ocenił(a) serial na 10

Myśle, że teraz będzie robić te świństwa na tyle dyskretnie, że ona się nie zorientuje. Jak właśnie z tym Piotrem, którego pewnie będzie nakręcać przeciwko Sabinie. W każdym razie fajnie, że wraca, bo i aktorka dobra, i piękna, kontrowersyjna.

użytkownik usunięty
Zgiebongo

Plus jest taki że akcja nabierze tempa.A nie jak teraz Sabina z nudów robi imprezę a potem szok bo zamiast rozmawiać o problemach goście chcą seksu zbiorowego.Ja liczę na to że akcja będzie mocna w końcu jeżeli taka Agata i Piotr staną przeciwko Sabinie będą mieli duże szanse,choć ona też sama nie będzie bo jest Natan i przyjaciele którzy powinni teraz bardziej patrzyć na ręce Agacie.
Może tym razem jeśli Agata zrobi coś złego zrobią z nią porządek np zginie z rąk policji jak Manuel a Piotr trafi do puszki czy obydwoje zginą.

ocenił(a) serial na 10

Wszystko zależy od tego kim tak naprawde okaże sie Piotr. Jeśli rodziną Igora to jest duże pole do popisu.