Czytałem co się wydarzy w nowych odcinkach i jest naprawdę sporo absurdów.Największym jest to że Agata wychodzi
że szpitala psychiatrycznego bo zeznaniach Sabiny.Przecież to skandal było że Sabina jej wybacza bo jest chora a
opuszcza ośrodek dla chorych psychicznie.I co tak poprostu będzie sobie normalnie żyć jakby nic złego nie zrobiła.
Prawie zabiła dwie osoby a oni ją wypuszczają przecież to woła o pomstę do nieba wymyślać taki absurd.Osoba
zdrowa psychicznie odbywa karę w wiezieniu chora w szpitalu a Agata może w ramach kary spędziła z 3 miesiące w
szpitalu psychiatrycznym.
Jak nie rodziną Igora to zostaje chyba tylko opcja że Sabina się zakocha w nim bo będzie widziała w nim Igora.
dobra i piękna aktorka? ok, kwestia gusu, ale mnie się chciało rzygać, gdy tylko się pojawiała. te głupie miny, nabotoksowane wary. co innego Rafał Mohr w roli zimnego sukinsyna Igora. był intrygujący, nieprzewidywalny. z mocnym charakterem. w jednej chwili potrafił być bezbronny w obecnosci ojca. głęboka postać, wielobarwna i ciekawa. byłem zdruzgotany, że go uśmiercili,. myślę, że w roli Piotra też będzie świetny.
ja strasznie nie znosze tej kisio ;// nie moge na nią patrzec, beznadziejnie gra i do tego te usta z botoksem ;/ fuuu xD
Kisio pasuje do negatywnych ról głupich próżnych zarozumiałych laleczek którym wszystko się należy.
Chyba w Samym życiu jej rola miała być pozytywna.Oglądałem ten serial czasami i to była w sumie taka głupia gęś która nie potrafiła sensownego artykułu napisać i ciągle użalała się nad sobą.
Oglądałem z nią długi wywiad - sympatyczna, miła dziewczyna, zero gwiazdorzenia.
masz rację, najwieksza durnota w tym serialu, jaka wymyślili, aż się smiać chce! żaden sąd by jej nie wypuścił, ani też nikt by sie z powrotem nie zaprzyjaznil z osoba, ktora go chciala spalić żywcem!
Agata musiałaby by być niedorozwinięta żeby chwilę przed procesem rzucać sie na Sabinę z pieściami.
Nie podobała mi się jej mina kiedy w następnym odcinku Sabina ją przytulilła i powiedziała,że zawsze będą siostrami.. nie wróży nic dobrego.
Zastanawiam się jak to się dzieję ,że kilka gwiazd,które grały w PM już nigdzie nie zagrały. Np. Alżbeta Lenska(Edyta), Roksana Krzemińska(Sonia,Katarzyna), Maria Góralczyk(Magda).
Bo ta mina to ma mówić to:ty frajerko za chwilę dzięki tobie wychodzą i tym razem tak cię urządze że się nie pozbierasz.
Dokładnie. Ja mam wrażenie, że im bardziej Sabina się przed nią płaszczy, rozczula tym szybciej ona znów traci do niej szacunek, respekt i ponownie ma ją za kretynkę, naiwną idiotkę. I szczerze mówiąc... Wcale się jej nie dziwie. Tylko w pysk ją lać za te jej przedobruteńkie serduszko... To żałosne jest.
Gra się tak jak przeciwnik pozwala.Mnie oprócz zachowania Sabiny drażni jeszcze to że tyle osób nie ma na nią wpływu.Natan,Grażyna,Radosław,Karol,Dagmara to postaci które ostatnio próbowały jej przemówić do rozsądku.a na 200 procent podobnie zrobiłby Mikser,Domino,Kaśka,Błażej,Ola,Robert czy Grześ.
Dla mnie to jest przygnębiające że tyle osób nic nie może zrobić tylko patrzec jak Sabina znowu dostaje po mordzie.A z już ten Dialog z Dagą żenujący dziewczyna dobrze jej powiedziała że prawie nie miałaby teraz dwóch grobów do odwiedzania i że Sabina lubi takie osoby jak Agata czy Igor a ta była tak urażona jakby powiedziała Sabina wszystkiego najgorszego.
Jestem pewna,ze Agata bedzie knula nadal. Watpie,aby sobie odpuscila, zastanawia mnie po co zostala wprowadzona do serial. Kiedys byla goscinne i bylo dobrze.
Pewnie chodzi o to że wśród tych młodych właściwie nic się nie dzieje i trzeba jakoś pobudzić akcję.Poza tym związek Natana i Sabiny zrobił się zbyt sielankowy.
Została wprowadzona, bo jest dobrą aktorką, a postać daje masę różnych możliwości. Teraz po wyjściu ze szpitala znów może działać przeciwko Sabinie, ale już bardziej inteligentnie, po cichu. Wtedy pojechała po całości i jej nie wyszło, więc teraz na pewno drugi raz nie popełni tego samego błędu. Jest przebiegła i sprytna. Dzięki opuszczeniu zakładu może wejść do obsady na stałe, bo szczerze mówiąc po tej akcji w opuszczonym domu myślałem, że widzimy ją ostatni raz.
Ja obstawiałem wtedy że zabije ja Natan w walce albo policja.Ale widocznie nie chcieli powtórki z Igorem.Teraz Agata ma gorzej bo poza Sabiną nikt jej nie ufa.Na początku pewnie będzie chciała urobić resztę a tych których nie uda jej się urobić powie że są zawistni i nigdy jej nie lubili.Ciekawy jestem kto z paczki da się urobić najłatwiej a kto do końca będzie jej wrogiem jak myślicie?
Ja nie sądziłem, że Agatę ktoś zabije. Czułem, że z pewnością jej nie wyjdzie zabicie Sabiny i Natana, ale z innego powodu. Na pewno nie przekonają się do niej Natan i Daga. Myśle, że z Radkiem nie powinno być większych problemów.
Na zwiastunie nowych odcinków widać że Natan tylko dlatego ustąpił bo nie chce Sabiny stracic.W sumie pokazał jaja.Może właśnie będzie interesująca walka o Sabinę między Natanem a Agatą i Karolem i Agatą.Daga mam nadzieje że pokaże charakter,Radka czy Błażeja pewnie Agata urobi.Ola,Nicola,Robert będą nieobecni.A Mikser pewnie po środku pewnie będzie mówił że trzeba ją obserwować ale dać jej szanse bo może dziewczyna się zmieniła.Grażynę czy Grzesia pewnie też Agata urobi.Dominik może będzie negatywnie nastawiony ale on jest za nisko w hierarchi żeby ktoś go słuchał.
Zważywszy że jestem autorem tematu związanego z nowymi odcinkami.Dopisze parę nowych rzeczy.Karol adaruje Grażynę liczy że znów będą razem co ciekawe Grażyna jest wręcz zadowolana jego działaniem co rozczarowuje Grzegorza.Grzegorz oczywiście płacze w rękach Blażejowi.
Czyli nie zdziwię się jak Grażyna wróci do Karola a Grzegorz i Błażej wspólnie dojdą do wniosku że nie była ona warta ich konfliktu.7
Błażejowi znowu wpada w oko jakaś dziewczyna która wybiera Miksera Błażej jest zły na niego że odbił mu dziewczynę.
Czyli mamy 3 raz w niedługim czasie jak Błażej oskarża kogoś ze odbija mu dziewczynę i analogiczną sytuację co z Nicolą.Też wtedy uroiło mu się że to jego dziewczyna a ona wybrała jego kumpla Radka.
Mikser jedna z porządniejszych postaci drugi raz zostaje posądzony o odbicie komuś dziewczyny.
Będziemy mieli znowu boczenie się Błażeja na Miksera i sojusz syna z Ojcem.
Możliwe że Błażej wyrzuci Miksera z domu a na jego miesce przyjdzie Grześ rozczarowany postawą Grażki.
Największą sensacją jest jednak powrót do Wrocławia Zosi i Stasi.Ona i Artur postanawiają stworzyć rodzinę żeby razem wychować dziecko.Widocznie jej facet ją zostawił u niej cienko z kasą i będą mieszkać z Arturem jak brat z siostrą.
Kingę raczej będzie to szczykać a jedyną osobą która to żle zniesie będzie Beata która nie będzie mogła pogodzić się z przegraną.
Pewnie i tak dojdą do wniosku że Artur będzie z Beatą a dziecko będzie odwiedzał.
Serialowa Zosia widocznie nie ma kasy skoro powróciła do serialu w tak długim czasie. I Artur znów może będzie często występować. Szkoda,że nie został dalej pociągnięty wątek wzdychania Błażeja do Grażyny. W sumie mnie to nie dziwi...
Dzisiaj dopiero zorientowałem się że serialowa Zosia i Bartek są małżeństwem w Realu i mają dziecko lub dzieci.Pewnie poznali się i pokochali na planie serialu.Z tą Zosią to dziwna sprawa tworzyli jak na Artura dość poważny związek potem się chyba rozstali bo ona liczyła na ślub wróciła i trochę się poniżała przed nim bo była w ciąży
.Myślała że Artur zmądrzeje że on dopiero po jakimś czasie poczuł miłość do dziecka a ta już miała innego faceta i nie chciała żeby Artur miał jaki kolwiek kontakt z dzieckiem.Ojcem dla dziecka miał być jej nowy facet z którym wyjechała.
Potem Artur właściwie wogóle nie miał kontaktu z dzieckiem,w sumie był fikcyjnym ojcem dopiero od niedawna zaczął jeżdzić i spotykać się z dzieckiem.
A teraz nagle taka zmiana Zosia która nie chciała go znać zamieszka z nim a on będzie pełnoprawnym Ojcem,ten dość musiał ją zostawić.
Teraz mają dwie wersje będą fikcyjną rodziną i po jakimś czasie znowu poczują do siebie coś więcej i może postarają się o kolejne potomstwo a Beata to będzie taka kumpela.
2 opcja to że z Zofią będą mieli przyjacielskie relacje i będą wymieniać się opieką nad dzieckiem a życie ułoży sobie z Beatą.
o lol nie wiedziałem, że Bartek i Zosia w życiu prywatnym razem :O omg A co do Sabiny to niech ją w końcu zaje*** na śmierc i bedzie spokój
W sumie Sabina taka idealistka a teraz szuka tylko starszych od siebie facetów na stanowisku najpierw był Aleks wykładowca potem Igor adwokat a teraz Natan lekarz.
Artura niestety w wiosennej transzy znów będzie niewiele. Coś tam pociągną z Zosią i Stasią, Beata się podenerwuje i koniec. Przykre.
Czytałem gdzieś wywiad - trochę się żalił, że w wiosennej tanszy znów będzie go niewiele. On w ogóle cały czas ma z tym problem, bo oprócz PM nie ma nic. To dla niego jedyny ratunek, a dni zdjęciowych coraz mniej.
Nie rozumiem tego taka Maryśka czy Kinga aktorsko słabsze od niego mają dużo zdjęć właściwie tylko ciąże aktorek w życiu prywatnym ograniczyły im występy podobnie taki Bartek niby jest w nudnym Wadlewie a i tak ciągle go pokazują.Może taki Krawczyk też miałby grać od święta i wolał popieprzyć taką robotę.W sumie Płoszajski ma chyba rodzinę na utrzymaniu więc nie za różowo.
No dokładnie, on oprócz PM nie ma nic, s jest żona, dziecko, mieszkanie. Role Artura cały czas coraz bardziej ograniczają, co mnie denerwuje. Oni nie mają pomysłu na dojrzałego Artura i wolą pokazywać młodszych, stara ekipa odpada. Na Krawczyka tez pewnie wielu pomysłów nie mieli. Kulczycki ma teraz jeden poważny, nie za długi wątek na jedną transzę, czyli pół roku.
Tak, bo jeśli u kogoś sie dobrze, spokojnie, to nie ma czego pokazywać.Artur naprawde dużo w zyciu przeżył, postarzał sie i nie wiedzą co z nim robić, a jest głównym bohaterem, wiec raz na jakiś czas zrobią z nim jakiś wątek. W życiu Majki czy Kingi cały czas coś się dzieje, nowi faceci, wątki kryminalne, w Wadlewie wyrabiają sie jakieś cuda, wiec i Bartek sie pojawia, ale pewnie dla samego aktora nie jest to ciekawe granie.
Rola Bartka jest według mnie wybitnie nudna.Taki lekarz to rano idzie do przychodni potem na obiad do domu posiedzi trochę z żoną a potem może wizyty domowe pewnie w niektóre dni wieczorami siedzi w domu lub z kumplami Wojtkiem i Ryśkiem i oglądają TV.
Podobnie Emilka która też siedzi głównie w domu ma jakieś sprawy związane z wsią,zajmuje się AGRO po odejściu Aureli.Najlepszy dowodem był ten debilny wątek z Pauliną że Bartek jest draniem bo wprawdzie kocha Emilkę jak wariat ale podoba mu się Paulina.Trochę tak jakby Emilka wyrzuciła Bartka bo ten popratrzył się na jakąś ładną kobietę.
Dlatego scenarzyści rozwalają związki,bo jakby było sielankowo,to o czym by kręcili. Ile można oglądać jak co rano małżeństwo bądź para jedzą rano śniadanko,popołudniu chodzą na spacerki a wieczorem kładą się razem spać i dają sobie buzi na dobranoc. Kto by to oglądał?.