Czyli wszyscy bohaterowie którzy pojawili się od września :) Uważacie, że psują ten serial czy ich lubicie? Ostatnio sporo nowych aktorów na planie. Jak przypadły Wam do gustu postacie takie jak Adam, Robert, Daga, Jowita, Kamil/Janusz, Aurelia, Milena czy nawet Czarek i Ireneusz. Zapomniałam o kimś? No, może jeszcze Mama Renaty :)
Ja bardzo lubię Kamila! Zawsze trzymałam kciuki za parę Emilka-Patryk, ale jeśli Kamil ma zastąpić Patryka, to dobrze :) Jest dość przystojny i bardzo fajny.
Aurelię też lubię. Fajna aktorka, ciekawy pomysł. Ogólnie w tym sezonie Wadlewo na plus :)
Wyjątkowo nie podoba mi się cała akcja z Sabiną. Ani Daga, ani Jowita nie przypadły mi do gustu. Z tego wszystkiego najlepszy jest chyba Czarek.
Adam i Robert - cóż, wolałabym żeby Kinga była z Robertem, chyba jak większość. Oboje sympatyczni, ale ja ogólnie za żadnym wątkiem dotyczącym Kingi nie przepadam, tym razem też przynudzają.
Mama Renaty - typowa wkurzająca teściowa. Poza tym pchnęła tą parę do ślubu, co wcale mi się nie widzi, bo Renia mi do Grzesia nigdy nie pasowała :(
a ja myśle ze powinni znów zrobic jakas akcje tak jak to było z arturem i medykiem.... pozdro
Ja też bardzo lubie Kamila. Co do Dagi i Jowity to uważam że Daga jest super no a Jowita to tylko problemy.
Ostatnio zaczęłam bardziej lubić Roberta od Adama.
No a Czarek jest wkurzający taki typowy frajer który chciałby wszystko przez łóżko.
Mama Renaty była wyjątkowo wkurzająca. Tak jak piszesz ,,typowa teściowa".
Aurelia mnie tak samo wkurza jak Czarek. Nie lubie jej powinni ją wywalić z serialu.
Co do Ireneusza to szkoda że już go nie ma śmieszny był;)
Ja tak jak większość bardziej lubię Roberta od Adama,
Matka Renaty- cholernie wkurzająca,
Dagę lubię, a Jowita doprowadza mnie do szału ...
Kamil + Emilka to jest to :)
Aurelia ... hm ... jakoś ciekawi mnie ta postać ... sama nie wiem czemu :)