4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34595
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Nie zamierza wracać do roli Pawła. Na dobre rozstał się z produkcją.

http://pierwszamilosc10.pl/mikolaj-krawczyk-pawel-odszedl-z-pierwszej-milosci-na -zawsze-oficjalnie-bedzie-nowy-aktor/

Jakiego aktora byście widzieli w roli nowego Pawła?

ocenił(a) serial na 4
no_bo_co

Ta stronka też pisała - że Krawczyk wróci na stałe i że rozbije to co jest między hubertek a Marychą. Wkur*** to oni potrafią

A co do aktora to może niech wróci Mateusz Janicki

użytkownik usunięty
mateusz815

Tak by była najlepiej w sumie taki powrót do początkowych odcinków trochę.W każdym razie mi by trochę to przypominało pierwsze odcinki gdyby Janicki znów zagrał.A pasuje idealnie wysoki,dobrze zbudowany,męski,grożny wyraz twarzy,mocny głos.

użytkownik usunięty
mateusz815

Było jeszcze że Krawczyk wraca na stałe bo nie ma innych ról a rachunki same się nie zapłacą.Chce schować dumę do kieszeni,i starać sie dogadać z Zając.

ocenił(a) serial na 7
no_bo_co

Jakby wrócił Janicki to ok, chociaż przez te wszytkie lata przyzwyczaiłam się do Krawczyka, ale jak mają go zastępować całkiem innym aktorem to już lepiej żeby postać Pawła całkiem zniknęła z serialu.

no_bo_co

Ja to bym proponował Mikołaja Roznerskiego.

użytkownik usunięty
no_bo_co

świetny pomysła ale on chyba ma dużą rolę w MJM.Ja proponuje Jarocińskiego Roberta chociaż trochę za stary.

Zawsze może w MJM wjechać w kartony.

użytkownik usunięty
no_bo_co

Pewnie tak w sumie chyba nikt by się lepiej nie nadawał.Jest bardzo podobny do Krawczyka wzrostem,budową ciała,wyglądem nawet zachowaniem.W sumie swego czasu nawet Baka grał w tym serialu więc czemu nie miałby grać Roznerski.

ocenił(a) serial na 10

Brałbym Janickiego, jeśli tylko by się zgodził. Jak dla mnie Roznerski trochę zbyt młodo wyglada, bardziej Szymonowato. A z Janickim byłyby mega ciekawy powrót, w końcu tu on był pierwszym Pawłem, on pierwszy pocałował Marysię :)

ocenił(a) serial na 4
Zgiebongo

Jarociński super - bardzo podobny typ do Krawczyka i nie za stary / raptem 3 czy 4 lata różnicy między aktorami. Roznerski absolutnie nie. właśnie - taki szymonowaty typek ;)

użytkownik usunięty
marajka

Macie jeszcze jakieś pomysły a propos nowego Pawła?

Krzysztof Czeczot, Tomasz Błasiak, Marcin Hycnar, Michał Rój, Bartosz Porczyk, Marcin Stec, Andrzej Młynarczyk, Jakub
Świderski

użytkownik usunięty
no_bo_co

Nieżle 8 nazwisk robi wrażenie.Tyle że Andrzej Młynarczyk grał już kochasia Kingi.Hycnar chyba za mały i za chudy.Ja bym jeszcze widział.Rój też już grał.J
a bym widział jeszcze tego aktora co grał Kamila tego chorego psychicznie ale on też już występował.Ale w sumie to że aktor już grał w serialu nie jest wielką przeszkodą w końcu serialowy Radek i Patryk też mieli inne role w serialu wcześniej.

użytkownik usunięty
marajka

W sumie może przedadziłem aktorka grająca Nicolę gra 10 lat młodszą albo więcej.Bo serialowa Nicola więcej niż 24 lata nie ma może nawet mniej.

Cóż jeśli chodzi o wiek aktorów, a wiek ich postaci to są faktycznie odległe różnice. W USA nastolatków chodzących liceum grają dwudziestolatkowie podchodzący już pod trzydziestkę.

użytkownik usunięty
no_bo_co

Ale tutaj też tak jest serialowa młodzież dobija do trzydziestki.
Radek w tym roku będzie miał 29 lat,Ola 30,Nicola 34!,Sabina 27-jedna z najmłodszych w towarzystwie,Kaśka 34 urodziny obchodził w grudniu.Błażej 27-tej młodszy od reszty,Mikser teź 27,Daga 27.W sumie większośc ma obecnie 26 lat wiekiem odbiega przede wszystkim Nicola,Ola,Radek oni są ewidetnie za starzy.Dominik 24 lata,Krystian w tym roku 23 lata,Fabian 25 lat.

ocenił(a) serial na 8

Kaśkę bym raczej przyporzadkowal mimo wszystko do pokolenia serialowych 30+ (Pawel, Artur, Bartek). Nawet on się przecież z nimi poczatkowo trzymal, kumplowal sie i chwilowo mieszkal z Arturem (obecnie maja rzadko wspolne sceny). Poza tym byl ze Stefani (też to pokolenie 30+) i przyjaźni się z Izabelą. Teraz wprawdzie robi sie na mlodszego, bo jest takim wielkim kumplem Radzia, ale zaczynal jako kolega Magdy - bylej Pawla.

użytkownik usunięty
Cefalix

W sumie prawda Kaśka wogóle trochę staro wygląda jednak czuć różnicę wieku między nim a serialowym Błażejem czy Mikserem.Nicola czy Ola też by w sumie pasowały na kumpelki dla Majki,Kingi,Beaty czy Izy.

ocenił(a) serial na 8
no_bo_co

Tylko Mateusz Janicki!

ocenił(a) serial na 10
Cefalix

Ja jestem przekonany (po oświadczeniu Krawczyka i jego słowach sugerujących, że pojawi się ktoś nowy), że nowy Paweł będzie. Zdawali sobie sprawę, że Krawczyk odchodzi na zawsze, a mimo to nie uśmiercili postaci, a przecież mogliby zrobić na tym jakąś oglądalność. Np. wypadek, nieudana operacja, czy jakiś dramat na ustawce, na które kiedyś chodził bądź powrót do alkoholu i zapicie się na śmierć. Nawet Artur nagrał sie mu na sekretarkę mówiąc, żeby się odezwał, więc pewnie prędzej czy później zobaczymy nowego aktora w roli Pawła. Stawiam na finał obecnego sezonu, czyli początek czerwca.

użytkownik usunięty
Zgiebongo

Ciekawe czy jeśli pojawi się nowy aktor czy będą chcieli połączyć Pawła z Marysią.W końcu wraca Hubert i jest jeszcze Aleks który wcale nie musi być taką szują jak się wydawało.

ocenił(a) serial na 10

Na Aleksa bym nie liczył, on będzie ustawiany i kontrolowany przez Wiktora, a Hubert pewnie wróci tylko na kilka dni. Majka nie bedzie dla niego miła, dowie sie od Szymona kim jest Aleks i tyle. Nie zostawi przecież z dnia na dzień Sandry.

użytkownik usunięty
Zgiebongo

Skąd wiesz że tylko na parę dni wraca?

ocenił(a) serial na 10

Domyślam się, przecież niemożliwe, że tak szybko wróci na stałe.

ocenił(a) serial na 8
Zgiebongo

Czemu nie? Czernecki to nie Krawczyk. Nie ma przeciwskazan, żeby nie gral z Zając. Może to tylko chwilowo zrobil sobie przerwę na inne projekty.

użytkownik usunięty
Cefalix

Może zawsze wrócić do obsady nawet jeśli nie będzie z Majką.W końcu to jego Julka traktuje jako Ojca.W sumie byłoby to bardzo pozytywne Facet po rozstaniu z kobietą dalej traktuje jej córkę jak swoją.

ocenił(a) serial na 10
Cefalix

Nie chodzi o aktora, tylko o serial. Hubert przecież zajmuje sie ciagle Sandrą, która jeszcze nie urodziła, wiec pewnie przyjedzie tylko zobaczyć sie z Julką, pogadać z Majką i ogarnąć sytuacje - tu się trochę zdziwi, bo zastanie Aleksa. No zobaczymy jak będzie.

ocenił(a) serial na 8
Zgiebongo

Zabawne to jest. Pawel wrocil i zastal Szymona, a niecale 2 miesiace poźniej wroci Hubert i zastanie Aleksa w zyciu Marysi. Swoja drogą, ciekawe co Hubert na to, ze Szymon pod jego nieobecnosc zaliczyl w koncu Marysię.

użytkownik usunięty
Zgiebongo

Opcję są dwie.pozytywne przedstawienie Huberta ktory przestał dawać się manipulować Sandrze i ustalił z nią prawną opiekę nad dzieckiem,lub faktycznie powiedział że nie wierzy że to jego dziecko a Sandra się przyznała że go oszukała.Albo przyjechał Ojciec dziecko i się wydało.Hubert wrócił na stałe,wie że popełnił błąd,błaga Maryśkę o wybaczenie-ogólnie opcja mało prawdopodobna.
2 opcja bardziej realna przedstawienie Huberta w negatywnym świetle,przyjechał żeby zaspokoić sumienie.Liczył właśnie że Maryśka kogoś sobie znajdzie i będzie ją obrazał tekstami w stylu,łatwa jesteś,szybko się pocieszyłać.potem wyjedzie na zawsze uważając że dobrze że wybrał Sandrę bo ta w przeciwieństwie do MArysi nie ma nikogo innego.

ocenił(a) serial na 8
Zgiebongo

Przy okazji ciekaw jestem aktualizacji czolowki. Niedobrze sie oglada te stare foty Pawla z krotkimi wlosami (choc spoko sie prezentowal). Powinni go usunac, Olę też, a może dodać Aleksa, jesli bedzie na stale i rownież Dagę, może Dominika, Wojtka obok Malwiny. Co myslicie o zmianach w openingu?

ocenił(a) serial na 10
Cefalix

Jak najbardziej na tak, ale myśle, że wydarzy się to wraz z nowym sezonem, kiedy producenci serialu sami oficjalnie poinformują o ostatecznym odejściu Krawczyka z serialu. Mogliby zupełnie odmienić czołówkę, stworzyć zupełnie od nowa.

ocenił(a) serial na 4
Cefalix

Jeżeli wezmą nowego Pawła to pewnie wtedy zmienią czołówke

Pierwsze zdjęcie jak Marysia w krótkich włosach a za nią Hubercik, taka happy rodzinka :D haha

użytkownik usunięty
mateusz815

No raczej nie bardzo bo pewnie teraz nawet scenarzyści nie wiedzą z kim ostatecznie będzie Majka.

Jakby była nowa ramówka, to ja bym widział takie zdjęcia

- Marysia z Julką siedzące na kanapie i bawiące się misiami
- Hubert siedzący w samochodzie, rozmawiający przez komórkę
- Kinga z dziećmi siedzące przy stole w kuchni, jedzące obiad
- Marek siedzący przy biurku swojego gabinetu
- Aneta wchodząca do mieszkania Marysi
- Artur siedzący na fotelu w Barbarianie
- Beata idąca z tacą w Barbarianie
- Emilka, Bartek i Mirek siedzący na ławce przed domem rozmawiający między sobą
- Marian, Roman, Seweryn i Łazanek pijący siedzący przy stole w szopie pijący nalewkę
- Wojtek siedzący przy stole przed sklepem, pijący piwo, a Malwina stojąca nad nim z drugą butelką
- Rysiek stojący przed swoim policyjnym samochodem, a Wiktoria siedząca na masce
- Daga w salonie pokazująca Szymonowi zaprojektowaną przez siebie koszulę
- Sabina i Natan spacerujący po parku
- Radek i Nikola siedzący na łóżku w sypialni
- Dominik i Patrycja siedzący na schodach w salonie
- Paulina z alpakami
- Kaśka i Mikser stojący za barem nalewający piwa, a Błażej siedzący na krześle
- Grażyna schodząca po schodach w domu, a Grzegorz czekający na nią na dole
- Karol stojący w drzwiach w domu Grażyny

eee, wiem głupie ;p

użytkownik usunięty
no_bo_co

Trochę za długa ta ramówka i tak pewnie część tych postaci albo zniknie wogóle albo będzie pojawiać się okazjonalnie.

no_bo_co

he, he, kinga z dziećmi:) raczej marek siedzący z dwojgiem dzieci kingi, julką i danusią:)

ocenił(a) serial na 8
no_bo_co

Nie ramówka, tylko czołówka! ;)

ocenił(a) serial na 4
Cefalix

to by bylo glupie

no_bo_co

Mogą też dać zupełnie nikomu nieznanego aktora.