4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

OCENA 3

ocenił(a) serial na 4

Ten serial to dno powinien się już skończyć po odejściu khamidowa.A nową
czołówka to chyba jakiś bezmózgi kretyn wymyślił!

ocenił(a) serial na 6
maciejewskigostynin

Co do czołówki się zgodzę, to, że jest beznadziejna, to mało powiedziane ...

ocenił(a) serial na 2
karlie

Trzeba być kretynem żeby zwracać uwagę na czołówkę. Jak dla mnie mogą na początku puszczać nawet Biebera...

nick2008

To by było coś. Jakaś odmiana a nie, ciągle to samo :"Dobry Wrocławiu.." -,-
Jak zmienili czołówkę to i jakiś nowy soundtrack powinny walnąć ...

ocenił(a) serial na 6
nick2008

A niby dlaczego kretynem? Nie musisz mnie obrażać tylko dlatego, że wyraziłam swoją opinię.

karlie

Racja-czołówka jest do bani, przesłodzona do granic możliwości. a to Marysia z kubkiem herbaty, a to Marysia z chomiczycą Kinią na kanapie wpieprzająca popcorn, a to siedząca razem z Pawełkiem któremu tak cudownie przyprawiała rogi. Oluś 1,20m zezująca na przeciwległą ścianę... itp, itd. Jeszcze by kto pomyślał że oni wszyscy tacy święci i wspaniali ludzie. a tu każdy z każdym, byleby jak najwięcej zaliczyć:)

shrek1991

Coś ci się pomyliło. Ola w czołówce nie zezuje.

Lily303

Zezuje, ale może ty też więc patrząc na nią ci się wyrównuje:D

shrek1991

shrek1991 cenie twoje komentarze, w większości trafne, niejeden mnie rozbawił ale chyba trochę poleciałeś z tematem
i ciśniesz każdemu kto się napatoczy ,wyluzuj trochę.
Tu ma być zabawnie , taki jest z założenia ten wątek :) Pozdrawiam

Arturos_filmaniak

a co się znowu nie podoba? Ludzie litości.... dla niektórych to tylko forum "Trwam". tam nie będzie szydzenia:D
No skoro widzę że dziewczątko 1,20 ma zeza to piszę o tym bo wygląda jak niedorozwinięta, może za bardzo ta fotkę obrobili graficy, a w rzeczywistości wcale nie ma swińkich oczek:/ Nie będę zmieniać poglądów tylko dlatego że wam gul skacze. Niektórym się już coś miesza:D

shrek1991

Potrafisz tylko wszystkich krytykować? Dla Ciebie wszyscy w tym serialu są ochydni. Ty za to jesteś pewnie przepiękny. Chciałabym to zobaczyć :D

Lily303

Przepiękny raczej nie jestem ale przepiękna już tak;) Nie wszyscy są ohydni, niektórzy tylko wstrętni:D co ja poradzę że takich paskud nabrali do serialu a Aurelia i Wiktoria się przecież nie sklonują:P

użytkownik usunięty
shrek1991

"ale przepiękna już tak;)"

zapodaj fotke to ocenimy ;)

shrek1991

E tam, ale za to niektórzy chłopcy z liceum, do którego chodzi Patrycja są słodcy + Bartek niezły. A mówię to jako chłopak.

shrek1991

skoro jesteś taka piekna to wstaw na awatar swoje zdjęcie, bo póki co anonimowo to łatwo kogoś obrażać i udawać, że samemu jest się miss świata! lubię twoje komenatarze, ale czasem przeginasz

milenasy

wyluzuj bo ci żyłka pęknie. trochę dystansu. Boże:/

shrek1991

nie każdy musi "prezentować" swoje wdzięki na fotkach w necie. Niektórzy szanują swoją prywatność. Aktorzy sprzedają swój wizerunek i muszą się liczyć z tym że ktoś ich skrytykuje. A że mnie byle co nie zadowala to często krytykuję, ot co.

shrek1991

Nie musisz dawać fotek. Ja wierzę, że jesteś boska.

użytkownik usunięty
makintosz

"+1"

maciejewskigostynin

Nie przesadzaj maciejewskigostynin to jest jedyny serial jaki oglądam nie mogą go skończyć tak po prostu :)
Co do czołówki na pewno lepsza niż poprzednia ,ale bez przesady to tylko czołówka
najważniejsza jest wartka akcja :)

Arturos_filmaniak

"wartka akcja" ty tak na serio ?
Jak dla mnei w tym serialu wartka akcja była tylko w paru momentach : Sprawa Nożownika, Igor damski bokser,Dragon i Radek i Dragon i Patrycja - a teraz z tym Fabianem to jakieś smuty robią, po co im koleś który wiecznie płacze i swoją osobą nie wnosi nic ciekawego (pomijając że jest to słaba kopia Dominika z Sali Samobójców) Rozumiem że chcieli znaleść Patrycji faceta , to już mogli z tego Fabiana zrobić normalnego chłopaka a nie jakieś dziecko emo, to już lepszy błby punk albo metalowiec jakiś. Mozę chcieli zwrocc uwagę na tzw.falę w szkołach ?! (to jest kurde liceum a oni odwalają niezłą gimbazę, powinni być bardziej poważni ) -,-

niunia1369

Każdy wątek-wcześniej czy później-jest ucinany w nieoczekiwanym momencie. tak samo będzie z przygodami Patrycji, Fabiana i Dominika. chociaż nie chcę tego:( Dominik, kocham Cię:* napisz do mnie :D
Dlatego też nie rozumiem co się tak czepiasz tych dzieciaków, po twoim sposobie pisania wnioskuję że jesteś w okolicach gimnazjum:) Przeboje gimnazjalistów już były-Mariusz i jego ekipa:D

użytkownik usunięty
shrek1991

"Dominik, kocham Cię:* napisz do mnie :D"..."po twoim sposobie pisania wnioskuję że jesteś w okolicach gimnazjum:)"

:D

To źle, że jej się spodobał?

makintosz

Ciężko zrozumieć zakochanego faceta haha

A ja po Twoim że jesteś zazdrosny:D
Żartuję oczywiście:P
Ale Dominik, jeżeli to czytasz-to odezwij się:)

użytkownik usunięty
shrek1991

zycze wam szczescia z tym dominikiem :D

ale ja nie chcę z nim być. powiedziałem tylko, że jest śliczny i tyle. ja nie homogej

użytkownik usunięty
makintosz

ja moge tylko powiedziec ktora dziewczyna jest sliczna

nie znam sie na urodzie meskiej :D to chyba tylko geje sie na tym znaja i moga powiedziec ze jakis chlopak jest "sliczny" :D

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

to jak jeden chłopak powie, że drugi jest śliczny to oznacza, że jest pedałem? to tyczy się też dziewczyn?

użytkownik usunięty

no szczerze mówiąc to nigdy.

użytkownik usunięty
shrek1991

chyba sie nie zrozumielismy. chodzilo mi o to ze piszesz ze ktos pisze jakby byl z gimnazjum a sama piszesz do jakiegos aktora ze go kochasz i zeby napisal... na pewno napisze i bedziecie zyli razem dlugo i szczesliwie :D

użytkownik usunięty
shrek1991

zreszta z twoich wpisow wnioskuje ze liczy sie dla ciebie tylko wyglad, wiec chyba sama jestes jeszcze w gimnazjum :)

A z twoich wpisów wnioskuję że bardzo poważnie traktujesz pierdoły, które ludzie wypisują na forum PM. Przecież to sajens fikszyn człowieku.

użytkownik usunięty

bla bla ulżyło? sam jesteś hipokrytą wytykając mi to co piszę w moich postach. I jeszcze szukasz w innych tematach o.O
Musi ci się bardzo nudzić. Generalnie zwisa mi to że takiego jednego z drugim coś boli kiedy czytają moje wypociny. Ale skoro wchodzisz na forum serialu tu żeby oceniać takich jak ja to musi być z tobą coś nie w porządku.

shrek1991

Ps. Hubert to postać fikcyjna więc mogę mu życzyć czego tylko dusza zapragnie. W przeciwieństwie do niektórych, nie wychylam się z moimi komentarzami poza serial. Niektórym to jednak nie wystarcza i próbują w żałosny sposób docinać. Znajdźcie sobie sobie w realu przyjaciela i z nim debatujcie na temat sensu życia. Po prostu jakiś zlot moherów się tu zrobił:D

shrek1991

A ja cię lubię. I lubię twoje posty ;)

użytkownik usunięty
shrek1991

moim sensem zycia jest pm!! ogladam kazdy odcinek, powtorki tez. z zapartym tchem sledze losy bohaterow i wylapie kazdy szczegolik zeby pozniej opisac go z duma na forum

użytkownik usunięty
shrek1991

opisuje tez co chcialbym zeby sie stalo w serialu. np zeby marysia i pawel byli razem!! bo to bedzie mialo cholernie wielki wplyw na moje zycie :D

użytkownik usunięty
shrek1991

dla wyjasnienia - wchodze tu zeby sie posmiac, nie po to zeby oceniac kogos. oceniam przy okazji. :P w wiekszosci przypadkow masz racje :D ale czasami ciezko przesadzasz

i jak? odezwal sie dominis? :D