PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34532
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Odcinek 2164

Paulina po raz kolejny traci mieszkanie i znów jest zmuszona poprosić Norberta o pomoc. W sklepie zoologicznym, w którym próbuje dostać pracę, będzie musiała zdać mały test. Gdy Radek dowiaduje się w banku, że pieniądze z ich konta zostały legalnie przelane do Szwajcarii podejrzewa, że to Kaśka ich okradł i chce uciec za granicę. Wspólnie z Mikserem rozpoczynają pościg i odnajdują Kaśkę na lotnisku. Tymczasem Beata poznaje w Barbarianie zranionego nieszczęśliwą miłością, przystojniaka. Gdy próbuje go zainteresować swoimi opowieściami, do knajpy niespodziewanie wpada Cyryl.

Odcinek 2165

Gdy Michał niespodziewanie funduje Melce i Krystianowi pobyt w SPA, oni myślą, że chce w tym czasie zaprosić do siebie Marysię. Marysia jednak nie dostaje zaproszenia, dlatego postanawia sama sprawdzić, jaki jest powód dziwnego i tajemniczego zachowania Michała. Wszyscy próbują znaleźć jakieś wytłumaczenie usprawiedliwiające zachowanie Jowity i pocieszyć zdruzgotanego Radka. Ten jednak zdaje sobie sprawę, iż nadszedł czas, by wyjawić całą prawdę Arturowi. Tymczasem Kaśka pełen nadziei, że Jowita wróci, prosi Natana, aby nie odwoływał jeszcze wizyty u profesora. W Wadlewie pojawia się tajemniczy pożyczkodawca. Pierwszy z jego usług skorzysta Łazanek.

Odcinek 2166

Artur wpada w złość, gdy Kaśka wyjawia mu prawdę o pieniądzach z Unii. Wspólnie z Kingą próbują go uspokoić i wytłumaczyć zachowanie Radka. Gdy Artur ochłonie, postanowi dać Radkowi ostatnią szansę. Michał odwiedza Marysię z bukietem kwiatów i wyjaśnia powód swojego dziwnego zachowania. Marysia w końcu dowie się, kim jest tajemnicza kobieta, którą spotkała w jego domu. Podczas wizyty Kornelii w domu Śmiałków dochodzi do kolejnej sprzeczki między Bartkiem i Emilką. Po poradach pani psycholog, jak zdystansować się i bez emocji spojrzeć na swój związek, Emilka umawia się z Bartkiem, by zrealizować plan B.

Odcinek 2167

Karol przedstawia Grzegorzowi plan działania i strategię ich wspólnego biznesu. Grzegorz postanawia przekazać Karolowi swoje oszczędności z nadzieją, że ten je pomnoży. Sytuacja jednak skomplikuje się, gdy wychodzi na jaw, że Karol spotyka się z Aśką. Z godnością przyjmie on otrzymany cios w twarz i wysłucha od najbliższych oskarżeń pod swoim adresem. Aśka natomiast będzie udawała pokrzywdzoną po tym, jak odwrócą się od niej przyjaciele. Tymczasem po nieudanej randce z Emilką, Bartek zatrzymuje się u Kaśki, gdzie w tajemnicy przed Arturem ukrywa się Radek.

Odcinek 2168

Ku uciesze Michała Ewa postanawia wyjechać z kraju. Najpierw jednak pisze list do Krystiana i prosi Michała, by mu go przekazał. Zadowolony z takiego obrotu sprawy Michał postanawia naprawić relacje z Marysią i zaprasza ją na wspólny wieczór. Niestety, Ewa po raz kolejny stanie na ich drodze. Bezradny Kaśka wyjawia Bartkowi, jak źle czuje się z tym, że musi okłamywać Artura. Jednocześnie nie potrafi zostawić Radka bez pomocy. Bartek nie przyjmuje takiego tłumaczenia.

Felipppe

Odcinek 2240

Niedopilnowanie swoich obowiązków przez Sabinę i Radka doprowadza do pierwszych kłopotów w nowej firmie Wekslera. Daria zastanawia się nad złożeniem swojego CV w innej pracy. Boi się jednak reakcji Kingi. Jej niezdecydowanie podstępnie wykorzystuje Aśka. Artur, zaniepokojony zbytnią tolerancją swojej żony, szuka sposobu na wzbudzenie w niej większej zazdrości.

Odcinek 2241

Grażyna wlewa w zrezygnowanego Karola iskierkę nadziei, podsuwając mu pomysł na nowy biznes. Tymczasem Sabina i Radek postanawiają w końcu ujawnić swój związek przed przyjaciółmi. Zgodnie z życzeniem Melki Dominik wyjaśnia Krystianowi, że nic ich nie łączy. Jednocześnie chłopak postanawia zawalczyć o względy dziewczyny. Michał i Marysia w samotności mocno przeżywają swoje rozstanie. Melka i Krystian nie mogą patrzeć na ich cierpienie.

Odcinek 2242

Beata otrzymuje bukiet kwiatów od cichego wielbiciela. Podczas gdy przyjaciele zastanawiają się, kim jest tajemniczy nieznajomy, podejrzenia Beaty padają na Jogina. Tymczasem w Wadlewie Kulasowie szukają odpowiednich kandydatów na chrzestnych swojego dziecka. Wybór okaże się niełatwym zadaniem i stanie się powodem nieporozumień między małżonkami. Tymczasem we Wrocławiu Daria w tajemnicy próbuje swoich sił w nowej pracy. Aśka domyśla się, że przyjaciółka coś przed nią ukrywa.

Odcinek 2243

Melka i Krystian realizują swój plan pogodzenia Marysi z Michałem. Udaje im się doprowadzić do spotkania skłóconej pary. Błąd popełniony przez Darię w pracy sprawia, że zostaje zdemaskowana przez prezesa. Mimo to dziewczyna otrzymuje jeszcze jedną szansę. Postanawia z niej skorzystać, jednak nadal nie mówi całej prawdy. Na zaproszenie Beaty w "Barbarianie" pojawia się jej tajemniczy wielbiciel - Filip (Adam Zdrójkowski).

Odcinek 2244

Chęć zemsty za podstęp Krystiana i Melki doprowadza do chwilowego pojednania Marysi z Michałem. Katarzyna przedstawia Kaśce kolejny plan pozyskania nowych członków partii. Propozycja Kaśki, by wykorzystać sprawdzone już sposoby agitacji, wzbudzają w dziewczynie zazdrość i złość. Seweryn i Kazanowa pobierają nauki u proboszcza. Dla mężczyzny rozpoczyna się nowy etap życia i nowe obowiązki. Załamana Wiktoria zwierza się Emilce, że Rysiek przysłał jej papiery rozwodowe.

no_bo_co

aha, czyli chyba koniec Ryśka, zresztą... w sumie już wszystko jedno

Wingo

No widze ostro namieszaja w tych odcinkach :)))

ocenił(a) serial na 8
Wingo

Chyba niczego takiego nie będzie. Na innych stronkach ze streszczeniami nie widziałem tego fragmentu o Ryśku i Wiktorii...

ocenił(a) serial na 8
no_bo_co

Sorry no bo co, ale nie dopisałeś sobie czasami tego ostatniego zdania z Ryśkiem i Wiktorią w streszczeniu 2244 odcinka? Bo ja widziałem te streszczenia na innych stronach i tam jakoś nic o Wiktorii i Ryśku nie było... ;) Poza tym pamiętam, że już kiedyś sobie robiłeś takie "jajca", dopisując do streszzeń np. coś o tym, że Sabina i Natan widzą kobiete podobną do zmarłej Agaty. ;)) Nie wprowadzaj może ludzi niepotrzebnie w błąd, okej? No chyba, że się mylę i rzeczywiście będzie wspomniane o papierach rozwodowych od Ryśka, to zwracam honor.

Cefalix

"najlepsze" w sumie jest to że o ile tamto z Agatą mnie rozśmieszyło, tak w to uwierzyłem bo to by było takie typowe, takie pożegnanie na poziomie jak z Teresą

ocenił(a) serial na 8
Wingo

No tak, też byłbym skłonny w to uwierzyć, gdybym nie widział tego streszczenia na innych stronach. ;d

Ogólnie z wątkiem Ryśka i Wiktorii przydałoby się coś zrobić. Do tej pory jestem ciekawy tego, dlaczego postać Ryśka zniknęła z serialu. Czy to aktor chciał odejść, czy też takie było widzimisię starych scenarzystów i czy w ogóle planowali jego powrót? Nowym scenarzystom być może jest postać Ryśka niepotrzebna, niemniej powinni coś zrobić z Wiktorią, która w obecnej sytuacji jest trochę w serialu zbędna. Odkąd Rysiek odszedł, nie dostaje własnych większych wątków, tylko przewija się gdzieś tam w tle. Halszka Lehman może najzdolniejszą aktorką nie jest, ale lubię podziwiać jej urodę, dlatego chętnie zobaczyłbym jakiś nowy duży wątek z Wiktorią w PM. ;)

Cefalix

Brawo. Sprawdzam waszą czujność :P.

ocenił(a) serial na 4
no_bo_co

wkurza mnie już ten partyjny wątek z Chapko...

ocenił(a) serial na 4
qwerty95960

Wątek może wkurzający, ale za to Chapko piękna ;)

ocenił(a) serial na 4
DoomedMistress

A mnie bawi ten watek

Felipppe

Odcinek 2245

Intryga Krystiana i Melki nie przyniosła oczekiwanego efektu. Michał wyładowuje swoją frustrację na synu i Ewie. Po rozmowie z Arturem Przemek składa wypowiedzenie. Za zaistniałą sytuację Kinga obwinia męża. W odpowiedzi na chłodne traktowanie przez żonę, Żukowski wdaje się w romans. Sabina, Radek i Karol próbują znaleźć produkt, który zapewniłby rozwój ich firmie. Do współpracy zapraszają Darię, która może im pomóc w opracowaniu formuły nowego środka.

Odcinek 2246

Kinga przeprasza Artura i zapewnia o swojej miłości. Żukowski ma coraz większe poczucie winy z powodu tego, co zaszło w jego biurze. Aśka blokuje przyjaciółce możliwość podjęcia przez nią pracy u Wekslera. Sabina doradza Darii, by podjęła bardziej radykalne środki na odzyskanie swojej tożsamości. Seweryn pod wpływem Kazanowej zmienia spojrzenie na życie. Oboje zamierzają być możliwie najlepszymi rodzicami chrzestnymi dla najmłodszej Wadlewianki.

Odcinek 2247

Sabina próbuje wpłynąć na Aśkę, by przyznała się w pracy do oszustwa i odblokowała Darii możliwość zatrudnienia się. Tymczasem dziewczyna otrzymuje od prezesa kuszącą propozycję. Beata próbuje zniechęcić do siebie swego wielbiciela. Jej działania doprowadzają do niebezpiecznej sytuacji, w której znalazł się chłopak. Mikser z przyjaciółmi przygotowuje dla Luizy niespodziankę urodzinową.

Odcinek 2248

Przerażona Aśka boi się szantażu ze strony swojego szefa. By temu zapobiec, wspólnie z Darią i Sabiną przygotowuje przeciwko niemu prowokację. Artur robi wszystko, by nie dopuścić do spotkania Toli z jego żoną. Mimo chłodnego traktowania przez szefa, asystentka nadal wzorowo wypełnia swoje zawodowe obowiązki. Wieczór spędzony z Natanem rekompensuje Luizie nieudane urodziny.

Odcinek 2249

Daria z Sabiną w dalszym ciągu pomagają Aśce znaleźć sposób na wyplątanie się z niebezpiecznego układu z szefem. By zrealizować ich nowy plan, Aśka musi zdobyć nazwiska i adresy jego byłych pracownic. Kaśka i Filip postanawiają zorganizować podwójną randkę, która ma im pomóc w zdobyciu ukochanych kobiet. Wspólne przedsięwzięcie Kazanowej i Seweryna zbliżają ich coraz bardziej do siebie. Jednak ich bliskie relacje zagrażają jego przyjaźni z Romanem i Łazankiem.

użytkownik usunięty
no_bo_co

Bez kitu widzę że teraz normą w tym serialu będzie wyrywanie lasek kumpli.Natan uznał że w odwecie za Sabinę odbije Mikserowi laskę,oczywiście Aśka jest wolna a ten musi brać się za Luizę.Aśka to chyba jakąś starą panną chce zostać.Artur zdradza żonę genialnie widzę ten facet musi zdradzić każdą kobietę.Pewnie teraz Artur za drzwi,Jogin nowym kochasiem Kingi.

ocenił(a) serial na 4
no_bo_co

Natan z Luizą WHAT? XD Nasza panna depresyjna już zapomniała jak zazdrosna była o pana Wiecznego Studenta, a teraz sama kręci z Natanem? Ja pier... A Artur oczywiście zrobi to co wychodzi mu najlepiej- zdradza. Oczywiście z Tolą. Eh.
Kurde, Moda na Sukces się z tego robi :D

użytkownik usunięty
jesustookmyphone

ja rozumiem serce nie sługa,ale naprawdę żenada mając nie obstawioną Izę,Tolę,Aśkę nawet Beatę Natan bierze się za Luizę.Pewnie robią tak specjalnie żeby wybielić Radka i Sabinę oraz postawić Natana w gorszym świetle.

ocenił(a) serial na 4

To teraz z Natana tego złego będą robić, a Radek to będzie ten dobry " bo zakochany w Sabinie i w ogóle "
Serio, ci scenarzyści naprawdę mają nie po kolei w głowie.

użytkownik usunięty
jesustookmyphone

I znów ten idealizm Sabiny pewnie:Udawał takiego świętego,oburzał się na to co mnie łączy z Radkiem a sam od dawna miał ochotę na Luizę.Radek będzie jej wtórował ja to tylko z wielkiej miłości Sabciu,kocham cię jak wariat,a to że kilka miesięcy temu kochałem jak wariat Jowitę nie ma znaczenia.

Tak samo jak Sabina objeżdżała Andrzeja jaki to bandzior a on może nikogo nie zabił a jej Igor kilka osób w tym jej siostrę,na dodatek gdyby Andrzej nie zwabił Igora ten nie wysłał by nagrania na jej ratunek.

ocenił(a) serial na 4

Sabina szybko wybija się na najbardziej irytującą postać w serialu. I te całe big love z Radziem... Ja serio jeszcze oglądam ten serial tylko chyba dla Norberta i Pauliny, bo wydaje mi się, że jest to jedyny sensowny wątek w tym morzu gówna, jakim uraczyli nas scenarzyści z Kamińską na czele.

użytkownik usunięty
jesustookmyphone

ja chyba dlatego że sporo postaci rzuci śmiesznym tekstem,poza tym czasami jest jakaś fajna scena jak ostatnio Natan dał w pysk Radkowi.a Norbert i Paulina to i moja ulubiona para choć wątki miłosne nie należą do moich ulubionych.

ocenił(a) serial na 4

Cóż faktem jest, że teraz wątki miłosne są raczej słabo prowadzone ( poza wspomnianą wyżej dwójką z Wadlewa :)) ; z tego co wiem kiedyś było inaczej ( chociażby Marysia i Paweł o ile wiem), chociaż tu się nie wypowiem, bo zaczęłam oglądać dopiero wtedy jak Majka zaszła w ciążę i wyjechała do Berlina.

użytkownik usunięty
jesustookmyphone

Magią tego wątku było to że przez wiele lat Majka miała masę adoratorów,ale nigdy nie spała z innym facetem,całowanie z innym to był max.Czar prysł kiedy poszła do łóżka z Stasiakiem.

Od tego czasu już nie było Majki która nie wyobraża sobie innego faceta niż Paweł,poza tym sam Paweł nie lubię odtwórcy roli Pawła oczywiście tego drugiego ale z nim zawsze coś się działo wypadał bardzo wiarygodnie jako twardziel a nie jak te cioty Radek czy Błażej.

no_bo_co

Artur Żukowski :v

Wingo

Chyba przyjął nazwisko Kingi.

ocenił(a) serial na 4
no_bo_co

No właśnie też się zdziwiłam i w pierwszym momencie pomyślałam o Marku Żukowskim :D

Wingo

Haha :D. No tak Artur to już pantoflarz pełną gębą :P.

Felipppe

No to się porobi.

http://www.youtube.com/watch?v=MP9ukIrg2gQ

no_bo_co

oho to się nowi bazgracze popisali, zakładając że to nie jest taki zwiastun który okłamuje, że mówią jedno a okaże się drugie. ciężko uwierzyć że dowaliliby Arturowi dziecko z byle kim kto w serialu jest od miesiąca no błagam. Dno dna

Wingo

Tak to już przesada, raz że Artur zdradzi Kingę i tak miał już sporo kobiet i chyba się wyszalał? Choć Kinga też nie jest bez winy i albo świruje do Adama albo do tego jogina. Ale już że będzie miał dziecko z Tolą to ogromne dno, już i tak wystarczy że dowalili mu dzieciaka z Zośką wariatką, Kinga natomiast ma dziecko z ćpunem a drugie z prawie niedorozwiniętym Adamem. I tak się składa że póki co Kinga i Artur rozmnażają się z byle kim a nie ze sobą, a przecież są swoją pierwszą i największą miłością i jak już ich spiknęli scenarzyście to niech już ze sobą będą.

maria_88_3

Z Radkiem i Jowitą zrobili syf, teraz to. Jeszcze niech Bartek do Kingi startuje to będą jaja na całego. jakby tak w hardkorowej wersji Artur i Kinga się rozstali (co byłoby debilizmem kompletnym), to może mogłoby być tak, że Artur i Bartek mieszkaliby razem jak kiedyś. Ale to i tak nie będzie ciekawe, Artur to już taki typowy biznesmen a Bartek to człowiek depresja.
Komu oni dali ten serial to jest niepojęte.

użytkownik usunięty
no_bo_co

Kompletnie im odbiło,Artur zdradza żonę i jeszcze będzie miał dziecko z inną.To chyba ten związek Bartka z Tolą to pewnie przykrywka.Artur oburzał się na rzekomą zdradę Kingi a sam nawet po ślubie bez powodu.

ocenił(a) serial na 4

chyba że Tola kłamie z tą ciążą, żeby rozbić małżeństwo Artura i Kingi

użytkownik usunięty
qwerty95960

nawet jeśli kłamie co jest bardzo możliwe to i tak Kinga każe się wynosić Arturowi.Przecież ona i Maryśka to największe idealistki w serialu co zdrad nie wybaczają.Kinga wybaczy Arturowi najwcześniej za dwa lata.Czyli po staremu wielka przemiana Artura się skończyła.

ocenił(a) serial na 4

nic dziwnego, Kinga z tym duchowym trybem życia się zrobiła tak irytująca, że chyba tylko jogin by z nią wytrzymał

ocenił(a) serial na 7
qwerty95960

Ja się bardzo cieszę, związek Kingi i Artura irytował mnie od początku. A Tola to faktycznie piękna kobieta :) No i nie jestem pewna, czy facet kiedykolwiek może się "wyszaleć". Zawsze będzie zdobywcą.

użytkownik usunięty
Naavy

Jeżeli facet jest typem takiego co znajdzie sobie super kobietę to pewnie da radę np Paweł a jeśli jest tak jak Artur przez wiele lat wiele kobiet,to mało realne żeby tak zmienił przyzwyczajenia.Pewnie gdyby Artur chciał się związać z Tolą to może jeszcze ale teraz będą żenujące odcinki w stylu gdybym mógł cofnąć czas,nie wiem co we mnie wstąpiło itd.

Poza tym Artur kiedyś Wielki Szu faktycznie daje się nawet dzieciom Kingi robić w Bambo ci mu rzucają żarcie a ten udaje że jest ok.

użytkownik usunięty
qwerty95960

Kinga trochę przegina z tym zachwytem nad Joginem.Jak Beata jej dokuczała że jest za cienka na Artura to była załamana a teraz sama Jogin zasługuje na kogoś lepszego niż Beata.A Artur jej powinien powiedzieć a Beata na kogoś młodszego i atrakcyjniejszego.

Nie zdziwiłabym się, gdyby kiedyś połączyli jednak Artura z Beatą. :)

użytkownik usunięty
maria_88_3

Proponuje żeby zrobili jeszcze większą żenadę,kiedy Kinga każe się wynosić Arturowi okazuje się że i ona jest w ciąży z Kulczyckim.Najlepiej żeby obie urodziły dzieci,Kinga pewnie córkę bo już ma dwóch synów,a Tola Syna.W efekcie Artur będzie miał troje dzieci każde z inną kobietą i Kinga troje dzieci z różnymi facetami.

w efekcie mają wątek na kilka lat,bo przecież Tola nie może tak zniknąć po tym jak urodzi syna Arturowi,a rozstanie z Kingą też nie będzie łatwe wspólne dziecko,na dodatek małżeństwo.

Tak to prawda :). Haha. Może oni faktycznie chcą tak zrobić ? Hahahaha. No i tak wyjdzie że Artur trójka dzieci dwie córki i syna a Kinga dwóch synów i córkę. ( w dodatku Tomek chce się kiedyś ożenić z Stasią :P). I tak wyjdzie że i Kinga i Artur będą mieli trójkę dzieci z trzema partnerami. Kiedyś się śmiałam że może zrobią że Paulina i Emilia będą w ciąży z Bartkiem ( w końcu może okazać się płodny), a teraz mogą zrobić tę żenadę innemu trójkątowi :). Niech jeszcze Majka i Ewa zaciążą z Michałem. Naprawdę już nie ma innych wątków niż tylko zdrady?

użytkownik usunięty
maria_88_3

Jednym z wątków który można byłoby pociągnąć są pieniądze,biznesy,interesy.Wszystkich to rajcuje i zawsze jest na topie.Firma Artura,Biznesy Kingi i nie twierdzę żeby pokazywać to jakoś bardzo mocno,ale można byłoby coś więcej o interesach Artura.

użytkownik usunięty
maria_88_3

Albo Sabina teraz w ciąży z Natanem.Kiedyś wieki temu coś rozpisywali się że Emilka ma być w ciąży z Kamilem,Patryk ma wrócić a to wszystko kiedy zaczynała być z Bartkiem.

Felipppe

Odcinek 2250

Chcąc znaleźć nić porozumienia ze swoimi dziećmi, Grażyna i Grzegorz organizują u siebie rodzinny obiad. Próby pojednania przeradzają się w ponowny konflikt. Aśce z koleżankami udaje się dotrzeć do jednej z byłych pracownic Prezesa. Czy uda się ją przekonać, by po raz kolejny zmierzyła się ze swoim koszmarem z przeszłości? Kaśka i Filip spotykają się ze swymi wybrankami na podwójnej randce. Który chłopak jako pierwszy zdobędzie serce ukochanej?

Odcinek 2251

Aśka jest już gotowa na stawienie czoła swojemu oprawcy. W towarzystwie koleżanek idzie zrealizować swój plan odzyskania wolności. Rozstanie Marysi z Michałem niekorzystnie odbija się na zachowaniu Julki w szkole. Marzeniem dziewczynki jest, by na szkolnym przedstawieniu zjawił się Michał w roli jej ojca. Artur próbuje oczyścić nieprzyjemną atmosferę w pracy i naprawić relacje między nim a Tolą.

Odcinek 2252

Artur nie potrafi powiedzieć Kindze o zdradzie. Kiedy za sprawą SMS-a od Toli sytuacja dodatkowo się komplikuje, zwierza się ze swoich zmartwień Bartkowi. Dzięki szkolnemu przedstawieniu Marysia i Michał spędzają wspólnie czas. Mimo przypływu cieplejszych uczuć wobec Michała, Marysia wciąż stara się trzymać go na dystans. Wadlewo świętuje chrzciny małej Emilki. Przyjęcie wydane na cześć nowego mieszkańca staje się dla niektórych okazją do nawiązania bliższych relacji.

ocenił(a) serial na 4
no_bo_co

Julka chce by Michał pojawił się na szkolnym przedstawieniu w roli jej ojca. Whaaaaaat? Ona go kiedykolwiek na oczy widziała? Bawił się z nią? Rozmawiał? Bo jakoś nie przypomina sobie. A nie, przepraszam, raz ją odwiedził. Jak była w śpiączce. Ach ci scenarzyści...

użytkownik usunięty
jesustookmyphone

Może i czasami mieli jakieś wspólne sceny,ale na pewno jej więżń z Michałem była dużo słabsza niż z Szymonem,Aleksem,Hubertem.Ostro pojechali że zawiedziona że nie będzie udawał ojca.Michał raczej trzyma ją na dystans w porównaniu z innymi facetami Majki.

no_bo_co

Filip wraca?

ocenił(a) serial na 4
mania19

nie, to chodzi o tego Filipa z partii od Katarzyny, którego będzie grał Zdrójkowski

qwerty95960

OMG brak slow... rosnie nam kolejny "wyrob plastusiopodobny"

mrowa93

o nie, dwóch w jednym serialu to już za dużo. Mam nadzieję że nie zostanie na długo :/

ocenił(a) serial na 4
maria_88_3

jeszcze tylko Musiał do jakiegoś wątku z plastusiem i nie będzie co zbierać z serialu

Felipppe

Odcinek 2253

Po nocy spędzonej u Bartka, Arturowi udaje się usprawiedliwić swoją nieobecność w domu. W ramach rekompensaty musi wziąć tydzień urlopu, żeby spędzić więcej czasu z rodziną. Tymczasem Toli trudno pogodzić się z tym, co oferuje jej szef. Ku zaskoczeniu Beaty w "Barbarianie" zjawia się matka Filipa. Jej uwagi i pretensje doprowadzają do kłótni obu kobiet. Pomimo wątpliwości, Paulina postanawia zaryzykować i dać sobie i Norbertowi kolejną szansę. Kobieta rzuca się w wir ślubnych przygotowań.

Odcinek 2254

Aśka zajmuje w "Kings Fitness" posadę Darii. Niestety, już pierwszego dnia wchodzi w konflikt z klientem i traci chęć do pracy. Czy Kinga będzie musiała szukać nowej recepcjonistki? Matka Filipa wyjawia Beacie prawdę o jej synu. Okazuje się, że chłopak nie był z nią całkiem szczery. Marysia próbuje ponownie odbudować swój związek z Michałem.

Odcinek 2255

Marysia z Michałem próbują ponownie odbudować swój związek. Karol ze swoimi współpracownikami uczestniczy w pierwszym spotkaniu biznesowym firmy Weksler. Cała czwórka musi zrobić dobre wrażenie na przedstawicielach, pragnących podjąć z nimi współpracę. Daria boi się, że nie sprosta oczekiwaniom swoich szefów. Artur prosi Bartka, by zapewnił Toli opiekę medyczną i polecił jej najlepszych specjalistów. "Kaśka" musi zastąpić Katarzynę i wygłosić przemówienie na spotkaniu zarządu partii.

Odcinek 2256

Porywająca mowa "Kaśki", wygłoszona na spotkaniu partyjnym, przysparza mu samych kłopotów. Pracownicy firmy Weksler pracują całą noc, by zdążyć z przygotowaniem dokumentacji dla swojego partnera biznesowego. Napięty plan zajęć negatywnie odbija się na związku Darii z Błażejem. Na prośbę Artura Bartek odwiedza Tolę i oferuje swoją pomoc. Kobieta niespodziewanie trafia do szpitala. Tymczasem Kinga wyjawia mężowi swoje pragnienie posiadania jeszcze jednego dziecka.

Odcinek 2257

Trudna sytuacja Toli staje się powodem sprzeczki pomiędzy Bartkiem i Arturem. Wekslerowie z Radkiem i Darią świętują swój pierwszy sukces biznesowy. Po długim milczeniu Katarzyna w końcu odwiedza Kaśkę. Ten bezskutecznie zapewnia, że nie chce zająć jej stanowiska w partii. Aśka ciągle szuka sposobu, by wyzwolić się z roli sprzątaczki. Może związek z wymarzonym facetem odmieniłby jej życie? Marta umawia się z Krystianem z nadzieją na bliższe poznanie.

Odcinek 2258

Beata próbuje pomóc "Kaśce" w odzyskaniu utraconej miłości. Aśka idzie na swoją wymarzoną randkę w ciemno. Nowo poznany, bogaty mężczyzna jest dla niej nadzieją na porzucenie niechlubnej posady sprzątaczki. Radek wprowadza się do mieszkania Sabiny. Dziewczyna bardzo się z tego powodu cieszy do momentu, w którym odkrywa w jednym z jego kartonów zdjęcia i pamiątki po Jowicie. Emilka i Bartek otrzymują zaproszenia na ślub Pauliny i Norberta.

Odcinek 2259

Bartek mylnie zrozumiał zamiar Emilki o pójściu na ślub z osobą towarzyszącą i postanawia, że również nie pojawi się tam sam. Szczęśliwa Aśka świetnie się bawi na swojej wymarzonej randce w ciemno. Rano w hotelowym pokoju odkryje jednak coś zaskakującego. Sabina oczekuje od Radka, że definitywnie zamknie rozdział życia związany z Jowitą i pozbędzie się jej rzeczy. Chłopakowi nie łatwo podjąć takie działania.