4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34595
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

P M

ocenił(a) serial na 9

Fajny serial tylko szkoda że marysia i paweł nie są razem.

ocenił(a) serial na 4
monix1111

właśnie dobrze. byli straszną parą. o wiele lepiej z hubertem

marajka

On wziął teraz w obroty Włodarczyk, przynajmniej dopóki scenarzyści nie wymyślą mu nowej laski. Bo u Krawczyka co w scenariuszu to i w życiu.

ocenił(a) serial na 4
Faraon_5

koszmarny facet. zając powinna wziąć w obroty aktora grającego szymka;)

marajka

Tylko czy jakiś normalny facet wziąłby tą nudną jak flaki z olejem pi..zdę?

shrek1991

rozumiem, że znasz anetę osobiście, że sugerujesz, iż jest nudna? chyba, że odnosisz sie do postaci maryski.....

ocenił(a) serial na 5
Faraon_5

Otóż to, idealnie podsumowana sytuacja tego frajera... No bo w sumie po co ma oddzielać życie prywatne od zawodowego jak może grać samego siebie...

ocenił(a) serial na 5
melanie163

sytuacji* oczywiście :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 5
shrek1991

Do debila mi daleko ;-). Rozumiem że podobnie jak on nie oddzielasz życia od serialu i wkurzająca rola Marysi odbija się również na stosunku do Zając ;-). Możecie sobie piątkę przybić ;-).

melanie163

dokładnie. jak można pisać, że aktorka, której postać może być nudna jest osobą nudną w prywatnym życiu? no chyba ze shrek zna anete osobiscie to zmienia postać rzeczy ;-)

Czarna9922

niestety tak. Flaki z olejem.

ocenił(a) serial na 5
shrek1991

Mnie już nawet nie chodzi o jeżdżenie po Anecie bo nie żyję ani tym serialem, ani życiem prywatnym aktorów, śmieszy mnie tylko bucowato wyglądający Krawczyk u którego co w serialu to w życiu (a że tak jest to fakt niezaprzeczalny), a wkurza wyzywanie mnie od debili przez obcą laskę która średnio co godzinę dodaje nowy post na filmwebie ;-). Ludzie, minimum kultury ;p.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
shrek1991

Zgłosiłam nadużycie, bo sobie na zbyt wiele pozwalasz. Czerpiesz radość z obrażania ludzi?

kkarolinkka2

zgłaszaj sobie, skoro sprawia ci to przyjemność i masz z tego satysfakcję to droga wolna:)
Nazywam rzeczy po imieniu. Jeżeli ktoś zachowuje się jak debil to nie omieszkam mu o tym przypomnieć. moderatorka się znalazła haha zabawne

shrek1991

Żadna moderatorka, po prostu nie lubię takich chamskich docinek. W internecie też obowiązuje kultura i jakieś maniery... Tym bardziej, że podobno jesteś kobietą. Pozdrawiam:-)

kkarolinkka2

Dokładnie Karolinka :)

ocenił(a) serial na 5
shrek1991

Nawet nie zdążyłam tego przeczytać przed zablokowaniem, i może całe szczęście ;-). Jakoś średnio mnie interesuje opinia o mnie kogoś o pseudonimie "Shrek" ;-).

melanie163

Uwierz mi, nic ciekawego Cię nie ominęło. Było tam napisane bodajże "jesteś debilem", czy coś równie mało ambitnego;-) Trzeba przyznać, że na tym forum reakcja na chamstwo jest błyskawiczna. Wchodzimy tu przecież, by porozmawiać o serialu, a nie czytać obelgi pod adresem kogoś z użytkowników. :-)

kkarolinkka2

nie zauwązyłam żeby melanie zachowała sie jak 'debil' .... szczerze to nie mam zamiaru wszczynać awantur bo aneta mi jest obojetna... ale shrek poniza ja dosłownie wszedzie - nie jej serialową postać, a osobę prywatną. wydaje mi sie ze troche jej sie szacunku nalezy ze wzgledu jak ten burak zachowal sie w stosunku do niej razem z jego 'piekną' skwareczką...

Czarna9922

Widzę że pojęcie hipokryzji nie jest ci znane. nigdy nie poniżałam "aktorki" grającej Marysię, no chyba że stwierdzenie że jest aktorskim drewnem to poniżenie to okej. W tej materii doszła do doskonałości:D Zabawne jesteście dziewczyny. z jednej strony wieszacie na mnie psy bo stwierdzam fakt-zając nie jest aktorką, jest jedynie statystką. A z drugiej strony ta wyżej mnie wyzywa Krawczyka od buraków a Włodarczyk od skwarek. Jeżeli szanujesz kogoś tylko dlatego że ją facet zostawił z dzieciakami to współczuję ci serdecznie wsiowego myślenia.

Czarna9922

Może to po prostu pani Włodarczyk się wyżywa pod nickiem shrek dla niepoznaki. :D

Sandroshia

kolejna nawiedzona haha ja po prostu nie lubię flaków z olejem:)

kkarolinkka2

Tak więc rozmawiaj o serialu zamiast robić z siebie kryształową moderatorkę forum haha
Wracając do tematu wątku-serial bywa fajny, ale nie życzę Pawłowi takiego nieszczęścia jak powrót do byłej żony. No chyba że znów chce być zdradzany z kim popadnie i skończyć w więzieniu:D Szkoda by było takiego sympatycznego faceta. Ania mogłaby wrócić. Oddała szpik Mariuszowi, uratowała dziecko spod kół samochodu. Zrobiła więcej dobrego niż święta niepokalana z Wadlewa:D

shrek1991

nie wyzwałam ciebie ani razu ;-) ja też nie uważam, żeby była ona wybitną aktorką, bądź w ogóle aktorką dobrą... WRĘCZ AKTORKA ŻADNĄ NIE JEST, bo gra w jednym serialu z nikogo aktora nie czyni, Włodarczyk nie szanuję jako osoby, bo nie od dzisiaj wiadomo, iż o wiele łóżek się otarła, i nie pierwszą parę rozbiła... Zresztą... Rozbieranie się w wieku 15 czy 16 lat dało swoje... Krawczyka nie szanuję nie tyle za to, że zostawił swoją żonę, ale w JAKI sposób to zrobił, bo reklamowanie i wybielanie sie w tabloidach i szmatławcach, nazywanie siebie ciałem astralnym wraz ze swoją 'pania' jest poniżej godności człowieka.. jesli już zostawił zonę mógł to zrobić z szacunkiem, Aneta wykazała się klasą że nie zabrała głosu w tej sprawie..

Czarna9922

Widocznie nie ma nic mądrego do powiedzenia, lub ma coś do ukrycia. Ale cóż-nie moja sprawa. nie znam osoby prywatnie i znać nie chcę:) A Państwu Krawczykom życzę dużo szczęścia, tak zwyczajnie po ludzku. I tyle w temacie:) pozdrawiam forumowiczów i przepraszam zniesmaczonych:)

shrek1991

pogadamy jak ciebie ojciec dziecka zostawił by dla innej kobiety czego ci oczywiscie nie zycze.... moją mame to spotkało - nic przyjemnego, no cóż może dlatego mam tyle zrozumienia dla anety ;-)

Czarna9922

a skąd wiesz w jaki sposób to zrobił? aneta ci się zwierzała?

nie_mam_nicka

a co nie widać w jaki śmieszny sposób promuje się teraz na tym rozstaniu?

Czarna9922

Nie, nie widać.

Czarna9922

ja nie widzę, gdzie to widać?

nie_mam_nicka

nie mam zamiaru sie powtarzać i kończę tą smieszną rozmowę pa!;-)