PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Streśćcie mi wczorajszy odcinek. Powiedziała Maria Pawłowi o dziecku? Co się dzieje na
łonie natury ;)?

użytkownik usunięty
Indra_5

dlaczego oglądasz, skoro wystawiłaś 2/10?

bo to nałóg!

użytkownik usunięty
Indra_5

raczej KONFORMIZM

Pierwsza miłość jest postrzegana przez ignorantów jako serial na równi z Klanem, Plebanią itd., telenowela dla znudzonych kur domowych.

No proszę ! Po prostu kiedyś oglądałam i chcę wiedzieć jak to się skończy. A nie siedzę przed TV i nie patrzę z uwagą. Patrzę 3 po 3, czasami, jestem ciekawa jak zakończą ten beznadziejny serial i co jeszcze niemądrego wymyślą! Nie oglądałam ani Klanu, ani Plebani, więc nie wiem czy się różnią, czy nie. Ale nie wydaje mi się, aby stworzyli drugi taki serial! Jest okropny, ale z przyzwyczajenia patrzę, spojrzę. A tak w ogóle, to chyba nie muszę tłumaczyć. Spytaj wielu, oglądają, choć nie znoszą. Tak samo jest z Dlaczego Ja, Trudne Sprawy. Jest to tak beznadziejne, ale ludzie patrzą, by się pośmiać? zabić czas? Ale na 1miłość, to ciężko patrzeć cały czas, a dlaczego ja, można obejrzeć, ale to nie ten temat.

użytkownik usunięty
Indra_5

humor w Pierwszej miłości i Trudne sprawy jest zupełnie inny

Ale to jest przykład. Czizys. Nie porównuje ich do siebie jako, że są takie same, tylko, że obydwa są denne i tym są do siebie podobne. A ludzie, mimo, że uważają, że są tragiczne, to je oglądaja............