Pamiętacie,ona była od 823-843 odcinka :) Ja zaczęłam oglądać serial ,bo strasznie
zaintrygowała mnie jej postać,była specyficzna,i jej wątek nie był komercyjny,a to duży plus,bo w
serialach na ogół sie to samo dzieje.Oglądam Pierwszą miłość do dzisiaj i szczerze
mówiąc,przez te 1000 odcinków rzadna postać nie zrobiła na mnie takiego wrażenia jak
Ilona.Wielką głupotą było uśmiercenie jej. Grała tylko w 20 odcinkach,a tak można było jej wątek
rozkręcić.Osoba,która ją grała,nie była zawodową aktorką,ale na pewno grała lepiej ,niż ta
bidulka Majeczka(strasznie przejadła mi sie Majka) ... Pamiętam jak w 2009 Ania Janocha-
osoba grająca Ilone,na prośbę reżysera PM udzieliła wytłumaczenia dla fanów serialu (którzy
przezywali śmierć Ilony i pisali do niej jak i do produkcji)dlaczego jej postać odeszła i czy są
jakiekolwiek szanse na jej powrót :-) Lubiliście ją? Chcielibyście ,aby powróciła,jezeli tak to jaki
macie pomysł na jej powrót ? :) Ona umarła w taki sposób i przy takich okolicznościach,ze
scenarzysta łatwo mógłby coś naprawdę sensownego wymyślec.Z Igorem i Arturem się dało xD
Ilona była świetna i też żałuję, że ją uśmiercili. Teraz trochę za późno na powrót, bo przecież Paweł od dawna nie występuje. Nie miałaby więc po co wracać.
Fajna była. Szkoda,że tak szybko zakończyli jej wątek. Zresztą Paweł tak po niej rozpaczał,obwiniał się o jej śmierć, a potem szybko zapomniał.
no co ty. Marysia tak kochała Stasiaka, że tylko raz na grób przyszła. o Patryku nie wspominali ze 2 lata