nie wiem, ale Król to niezły towar jak na swój wiek (61 rocznik). w swojej kategorii wiekowej chyba najlepszy a i od serialowego syna bym go wolała ;)
Bardziej to on chyba chciał sobie udowodnić, że jeszcze nie umiera i się cieszył. Ręce podniesione w geście zwycięstwa, darcie się itp-jest prze
zapewne kolejny tajemniczy wątek, który skończy się prędzej niż się zaczął...
bo mam nadzieje, że go nie uśmiercą, bo się wkurzę :/ to jedna z barwniejszych postaci i jeden z lepszych aktorów.
i jw - oczywiście, że "ojciec" bije "syna" na łeb! aż mi się go szkoda zrobiło, jak myślał, że Błażej może jeszcze wyjdzie na ludzi, a się okazało, że p*zda jest za cienki na wycieczkę po lesie :/
Oj chciałbym być tak naiwny jak niektórzy tutaj i zastanawiać się czy przeżył. Grzesiu skoczył, żeby udowodnić samemu sobie, że wszystko z nim w porządku i mimo wieku daje radę. Taki mały epizod ;)
Choć trzeba przyznać, że fajnie to nagrali i dobrali muzykę.
Skok przeżył, niewątpliwie. Chyba, że coś go użarło w nabiał, dlatego tak krzyknął... Chodzi mi o to, że mam nadzieję, że nie planują mu jakiejś choroby itp.
Błażejek jako całość to popier dółka, zresztą jak i reszta "chłopaków" w tym serialu...
Mi to wygladalo na okrzyk rozpaczy :D
I pierwsze co mi przyszlo do glowy to to, ze Krol jest na cos powaznie chory.
Ale jak watek nie jest ciagniety to juz sama nie wiem :/