4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34595
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość
ocenił(a) serial na 4
MonikaFromComton

nie wiem, ale Król to niezły towar jak na swój wiek (61 rocznik). w swojej kategorii wiekowej chyba najlepszy a i od serialowego syna bym go wolała ;)

MonikaFromComton

Stan przedzawałowy?

Hans_Kloss

Pewnie ta ale mi chodziło z tym skakaniem z klifu i darciem się w tej wodzie. Tam też go wzięło?

ocenił(a) serial na 1
MonikaFromComton

Bardziej to on chyba chciał sobie udowodnić, że jeszcze nie umiera i się cieszył. Ręce podniesione w geście zwycięstwa, darcie się itp-jest prze

Osiolek_87

No może ale wyglądało to jakby miał jakiś atak ale ok haha

MonikaFromComton

zapewne kolejny tajemniczy wątek, który skończy się prędzej niż się zaczął...

bo mam nadzieje, że go nie uśmiercą, bo się wkurzę :/ to jedna z barwniejszych postaci i jeden z lepszych aktorów.

i jw - oczywiście, że "ojciec" bije "syna" na łeb! aż mi się go szkoda zrobiło, jak myślał, że Błażej może jeszcze wyjdzie na ludzi, a się okazało, że p*zda jest za cienki na wycieczkę po lesie :/

tweety77

chyba cię poniosło z tą p*zdą, to tylko serial, nie przezywaj tak

ocenił(a) serial na 10
milenasy

Oj chciałbym być tak naiwny jak niektórzy tutaj i zastanawiać się czy przeżył. Grzesiu skoczył, żeby udowodnić samemu sobie, że wszystko z nim w porządku i mimo wieku daje radę. Taki mały epizod ;)
Choć trzeba przyznać, że fajnie to nagrali i dobrali muzykę.

Zgiebongo

Skok przeżył, niewątpliwie. Chyba, że coś go użarło w nabiał, dlatego tak krzyknął... Chodzi mi o to, że mam nadzieję, że nie planują mu jakiejś choroby itp.

Błażejek jako całość to popier dółka, zresztą jak i reszta "chłopaków" w tym serialu...

ocenił(a) serial na 10
tweety77

Nic go nie użarło, to był krzyk zwycięzcy, radości :)

ocenił(a) serial na 6
Zgiebongo

Mi to wygladalo na okrzyk rozpaczy :D
I pierwsze co mi przyszlo do glowy to to, ze Krol jest na cos powaznie chory.
Ale jak watek nie jest ciagniety to juz sama nie wiem :/

użytkownik usunięty
MonikaFromComton

Zew natury, taka sytuacja