Jestem pewna, że między Grzegorzem (tak? - ojciec), a panią tą, Grażyną? nastąpi miłość!
Tak samo, między Włodarczykową i bratem Pawła
hehe
Między Grzegorzem i Grażyną? Nie tak raczej nie skąplikują. A po za tym to byłby cios dla Błażeja i Renaty. Chyba ,że Renata i Błażej będą razem;)
'skomplikują'
Przypominam nieśmiało, że zaczął się już rok szkolny, wypadałoby się do języka polskiego przyłożyć...
oj też mnie taka myśl naszła. Miałam takie wrażenia już jak sie Króliwie wprowadzali do kamienicy i Grażyna przyszła z Sabiną do nich. Saba była wtedy wredna dla Olki. Nie pasuje mi, ze Błazej jest znia, bo to takie dziwne, ale jak Grażyna bedzie z Królem to bedzie juz patologia. Bedzoe tylko brakowało, zeby Sabrina była z Grzegorzem, a Błazej z Renia ;p
Na pewno nie będzie tych par.
Sama stwierdziłaś w innym temacie, że oglądasz serial trzy po trzy, to skąd możesz wiedzieć co się dzieje między bohaterami?
A to nie film, tylko serial. Naucz się odróżniać! -.-'
ło rany, cóż za różnica, bo inaczej nazwałam, bez przesady... ale 3 po 3, to nie znaczy, że nie mogę przypuszczać i nie znaczy, że tak nie będzie..
Cóż za obrońce FILMU...
I wkurzyłam cię, że oceniłam nisko, oglądam 3 po 3 a jestem w stanie pojąć o co chodzi i mieć domysły co może się zdarzyć? Oj to ty chyba nie masz zbyt wielu znajomych... Kończę dyskusję, mam większe problemy. Miłego dnia.
Czy ja kiedykolwiek powiedziałam słowo, że wkurzyłaś mnie, że oceniłaś nisko serial? Oceniaj sobie nisko. Sama uważam, że to głupi serial.
Wkurzyłaś mnie swoją pewnością siebie, że "na pewno" będą te pary. Chemii nawet nie ma między nimi. I nie powiedziałam, że skoro oglądasz serial trzy po trzy, to nie jesteś w stanie pojąć o co chodzi. Uważam tylko, że skoro nie oglądasz każdego odcinka, tylko prawie każdy, to nie możesz zauważyć dosłownie wszystkiego.
I do twojej wiadomości mam znajomych.
To tylko fikcja.. Może pewna to za duże określenie, mogłam napisać "nie zdziwiłabym się", to fakt, masz rację. Jednak jeszcze do wakacji oglądałam ten serial chyba co dziennie... Choć od kilku lat uważałam, że jest co raz gorszy, teraz już jak "leci" w tv to właśnie patrzę 3 po 3. Nie ma sensu dyskutować na ten temat.
No, ale nie denerwuj się z powodu forum, internetu w tak błahej sprawie, szkoda zdrowia..