a raczej aktor, który kreował tę postać odszedł z serialu zapewne z planami na zagranie w lepszej produkcji a tymczasem widziałam go ostatnio... w reklamie kauflanda (bodajże) czyli jeszcze większa porażka;/ w sumie w tej sytuacji mógłby sie skusić na powrót do PM co wcale (wbrew pozorom) nie byłoby niewykonalne... już tu nawet padały kiedyś takie propozycje - np. Patryk po wypadku stracił pamięć i jego wpływowa rodzinka wywiozła go do Stanów. mi wprawdzie tej postaci nie brakuje jakoś szczególnie, ale właściwie taki obrót spraw namieszałby wiele co by tylko wyszło na dobre fabule.
Kiedyś chodziła taka bajera,że Patryk wróci do serialu wcale nie umarł i wróci kiedy Emilia będzie w ciąży z Kamilem.Poza tym ta bajera chodziła jak już była chyba z Bartkiem więc niezły byłby bałagan.Emilka będąc w związku z Bartkiem dowiedziała się że jest w ciąży z Kamilem powiedzmy że Emilka uznała by że Kamil byłby złym Ojcem i chciała by dziecko wychować z Bartkiem a wtedy w drzwiach stanął by Patryk.
I pytanie czy zostałaby z Bartkiem czy wróciła do Patryka.
i właśnie tu jest problem. Ja bym chciał bardzo żeby Patryk wrócił ale też wole jak Emilka jest z Bartkiem :D
Bartek bardziej pasuje do Emilki.Patryk to był taki lowelas kiedyś chwalił się że miał dużo więcej dziewczyn niż Artur.Nawet kiedyś robili jakiś konkurs kto więcej lasek poderwie i Patryk pokonał Artura.
Łukasz Dziemidok odszedł z serialu, bo zajął się rajdami samochodowymi i teraz w to się bawi. Aktorstwo zeszło na drugi plan, nie miał ambitnych planów w tym kierunku. Ale rzeczywiście, jego powrót mógłby być ciekawy. Ja go lubiłem najbardziej, gdy mieszkał u tej starszej pani i często zaglądał do Artura i Bartka. Działo się :)
Jego kobieta (serialowa Stefani) też odeszła z Pierwszej miłości, może im coś nie pasowało...