w gumiakach wyglada ekstra a jak jeszcze zrobi program minimum - szminka, ciuchy - to kazda inna moze jej buty czyscic https://www.youtube.com/watch?v=mmTaMBMC4VE
Bingo.Wiadomo jaja sobie robię,jest wręcz odwrotnie.A faceci często zamiast ćwiczyć na siłowni też wspomagają się kreatyniną i innymi dopingami na przyrost mięśni.Nieraz gość ze sporymi mięśniami był przesadnie słaby fizycznie.
No tak :). Ale ogólnie i tak nigdy nie wiadomo kto nam się podoba bo kobiety z dużym biustem też są fajne :), czasem mają i duży biust i są szczupłe, ale najpierw i tak twarz się liczy wg mnie, bo przez większość bycia razem widzisz twarz, bo reszta na ogół zakryta, chyba że jakiś dekolt czy krótka spódniczka odsłaniająca nogi.
żarcik.Myślałem że się domyślisz,raz dla eksperymentu przez chwilę patrzyłem w autobusie w okolice biustu dziewczynie,nieznanej wcześniej już po chwili patrzyła na mnie na zasadzie ty świnio,więc eksperyment się udał faktycznie kobiety na facetów patrząc w te okolice patrzą jak na świnie,staram się unikać oglądania w te okolice,i nie dziwię się że kobiety to krępuje/irytuje.Zresztą sam jak myślę że jakaś kobieta miała by się patrzeć na mój tors czy jestem wystarczająco umięśniony też czułbym się zażenowany.
No tak, to zdrówka. Ja mam zapalenie oskrzeli od soboty :). Ale tak czytam wypowiedź Daniela i najpierw myślę, no cóż może lubić duże biusty ale później że co twarz nie ważna? Bez przesady :). I zresztą tak z kontekstu wypowiedzi stwierdziłam że to żart :).
No tak jak ktoś by bardzo długo się gapił na biust to tak jest to krępujące, ale jak krótko albo tylko luknie to nie. Poza tym jak kobieta włoży bluzkę z dekoltem to może się tego spodziewać :). A kobiety też często gapią się na facetów czy to na tors ale częściej na tyłek i coś innego :).
nawet jak na ulicy się chwilę jakaś kobieta na mnie popatrzy to ok,widocznie taki odruch,ja mam tak samo,czasami jakoś przez moment muszę się popatrzyć na kobietę i tyle.Ale jakbym się długo patrzył rozumiem że mogła by mieć coś przeciwko,albo mnie też by irytowało takie patrzenie.Ale faktem jest że niby faceci to ci gorsi że gapią się kobietom w biust,tyłek,nogi,twarz,a kobiety te niby święte ale też nieraz to kobiety pewnie obserwują sobie.
Ma średnie ale jędrne a paulina klata jak u chłopaka sutki trochę tylko wystają
a gdzie widziales? bo mi sie wydawalo w "w ukryciu" ze cos ma jednak wiecej niz sutki :P
ano fakt, ze w ukryciu to boczarska ma fajne a nie Pogrebinska. tak - Jowita ma lepsze nogi, a Luiza klate, ale Paulina ma jak dla mnie klase i szlachetna urode. Jowita to laska do ru/....nia a Luiza - nie zatrzymam na niej dluzej wzroku. stwierdze, ze lalkowata slicznota i oczy powedruja gdzies dalej.
po pierwsze, pisalismy o piersiach a te Boczarska ma ladne. po drugie, to bardzo interesujaca ma urode. nie tak latwa jak Luiza/Halejcio, ale jakby ktos mi powiedzial, ze mam zagrac/przezyc watek bi z a)Halejcio b) Boczarska to bez chwili wahania na 100% wolalabym z Boczarska
ok. moze nie jest dla ciebie ladna, ale co do tego ma fakt, ze jest przed 40? napisalam, ze ma interesujaca urode, dla mnie ma to cos co przyciaga oko chociaz nie wyglada jak lalka. i wolalabym sie z nia przespac niz z cukierkiem typu Halejcio. pisze o tym spaniu zeby sie wczuc w myslenie faceta bo wiadomo jak kobieta kobiete ocenia to zupelnie jest inaczej wiec staram sie spojrzec jak facet/ z perspektywy wiadomo czego
Nie zazdroszczę Asi Opozdzie. Na pewno ma mało przyjaciół, koleżanek. chyba tylko tą Klaudię. Skazana właściwie na towarzystwo Pniewskiego. Każdy facet jedynie marzy by dobrać się jej do majtek, przelecieć i tyle. Niektórzy jeszcze bawią się z nią w związki ale nie na długo. Nikt nie traktuje jej poważnie, póki co grała epizody i to w dodatku głupie blondynki, jedynie w PM ma ciekawą postać ( ale najpierw była głupią ćpunką i dziwką i tylko dlatego że ludzie ją polubili, a raczej jej wygląd to została w PM i zmienili jej charakter na bardziej mądry i jeszcze bardziej zadziorny). Robi jakąś karierę i podróżuje ale ja bym się z nią nie zamieniła na życia, chyba że zapłaciliby mi milion, ale nie wiem ile bym wytrzymała :). Serio. I nawet jak Opozda ma coś w sobie i opócz urody jest inteligentna czy ma fajny charakter, to i tak dla każdego zawsze będzie tylko ładnym opakowaniem.
co to za Klaudia?za ten tekst że ma mało przyjaciół ostro by ci nawtykała.Ona z tych co mają manierkę,uważają się za coś lepszego,świat stoi przed nią otworem.Przeczytałem przed chwilą jakiś krótki wywiad z nią na internecie i jedno pytanie mnie rozbawiło,uchodzisz za jedną z najpiękniejszych aktorek,czy uroda ci przeszkadza z karierze czy jakoś tam-a ona co mnie zdziwiło zamiast udać fałszywą skromność że bez przesady są ładniejsze ode mnie to że przed urodę musiała nieraz coś udowodnić temu czy tamtemu że nie jest tylko blond modelką tylko coś więcej.
Więc raczej nikt nie powie że nie jest zarozumiała skoro wręcz podkreśla że jest bardzo atrakcyjna,tym bardziej że coś innego powiedzieć jest pani atrakcyjna takich kobiet może być wiele a jedną z najpiękniejszych to już mniejsza ilość.
Mnie się wydaje że ona ma dużo znajomych,ona z tych co im więcej tym lepiej,stara się nawiązywać dużo znajomości,odnosi się z nimi,chwali ale takich prawdziwych przyjaciół może faktycznie ma niewielu w sumie jak chcesz poznać dużo osób,to nie znasz ich tak dobrze jak ktoś kto woli mieć ich mniej ale więzi silniejsze.
no to dla ciebie Jowita za stara, ona ma urodę już kobiety po 30 a ty jesteś gówniarz dla niej, taka prawda. Ona woli starszych i przy kasie a nie dzieciaki. Albo chociaż przy kasie ale w podobnym wieku co ona.
co ty gadasz, ona ma 27 lat, a jak się mocno umaluje wygląda na ponad 30. Bez makijażu wygląda na swój wiek. A ja mam tyle lat co Opozda a wyglądam na 18 góra 20. Nawet w makijażu więcej niż 22 mi nie dają.
nie musisz, nie potrzebuję twojej oceny jak i nie obchodzi mnie co myślisz. Każdy daje mi góra 22 lata i taki jest fakt. A ja wyraziłam swoje zdanie, bo Opozda może tylko zazdrościć, bo już nigdy nie będzie wyglądać na 22. Przykro mi.
Boczarska to taka kobieta z którą można i się kumplować i się ożenić :). Tak samo jak postać Pauliny. No a pewne kobiety nie powiem już kto nadają się tylko jako kochanka.
a jak odbierasz Luize/postac to nie mowie bo wiadomo / raczej urode. nie chodzi mi o to, ze jest nieladna bo jest bardzo ladna, ale jak dla mnie nie ma tego czegos "magicznego"...
No właśnie sama nie wiem, ona ma taką urodę że jest prześliczna, ale jednocześnie tak przesłodka że aż mdli a jak jeszcze zacznie coś mówić tym swoim głosikiem to masz wrażenie że dalej jest dzieckiem :). Oczywiście widziałam ją wiele razy jak się "odwaliła" i wyglądała cudownie i zjawiskowo, ale faktycznie chyba trzeba poczekać trochę lat żeby była 100 % kobietą, choć w sumie to nic złego, bo w każdym jest trochę z dziecka, ale jak mówisz i zachowujesz się jak dziecko cały czas, to może nie jest aż tak dobrze :). No ale na pewno wiele facetów i tak na nią poleci. Ja myślę że kiedyś będzie naprawdę piękna, albo odwrotnie- jej uroda przeminie, teraz w sumie można się nią pozachwycać ale czegoś brakuje mimo wszystko :). Ale nawet bym się z nią zaprzyjaźniła. Tak myślę.
taki cukiereczek :). A wiadomo że jak za dużo słodyczy to nie zdrowo i w końcu cię zemdli i znudzi :)
Jak już jest tuż po 37 urodzinach,więc już bym jej tak nie dodawał lat,a że ma więcej lat to bardziej jej atut że będąc starsza może konkurować z młodszymi kobietami.Zresztą ona prywatnie jest z młodszym Banasiukiem.
najbardziej hot są Aurelia i mama Fabiana, szkoda że już ich nie ma w serialu. Szczególnie Aurelia <3
No ona jak szła do zwierząt- Paulina znaczy się to kładała normalnie buty na płaskim jakieś kozaki czy kalosze, ubranie zwyczajne i prawie żadnego makijażu, a Malwina wprawdzie nic nie robi przy zwierzętach ale jednak stoi w sklepie wiele godzin w wysokich szpilach, nigdy sie jej bez makijażu nie widziało, po wiosce gania też na obcasach, a nie wszędzie tam się fajnie chodzi :), zawsze sukieneczki, wystrojona :). Podobnie jak Wiktoria, ale Malwina jeszcze bardziej z makijażem przesadza :). Z resztą Beatka na tych szpileczkach też lata, w barbarianie jako kelnerka. Nawet stać tyle godzin byłoby ciężko, a co dopiero chodzić. Ja tam nie widziałam chyba nigdy kelnerki z takimi szpilami, chyba że w klubie :P. Paulina jest taka najbardziej realna :).
NO dziewczyny tworza takie postacie, logika nie jest wazna. myslisz ze ktos sie zastanowil ile idzie wystac w takich szpilach ;)
To jest właśnie śmieszne, że barmanka, ekspedientka, fryzjerka czyli kobiety pracujące stojąc ( nie mylić z tymi co pracują leżąc) noszą w robocie szpilki :D