4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34595
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Pawcio

ocenił(a) serial na 10

Kiedy Pawcio wraca do serialu bo gdzieś czytałem ze ma podobno wrócić i dalej nic w tym
temacie wiecie może co.

Zbuntowany_RBD

W grudniu prawdopodobnie.

no_bo_co

co tak pozno

magazynier_48

dla mnie to wcale może nie wracać

no_bo_co

ktoś przecież musi ratować biedne dziecko od złego wpływu zapijaczonej matki manipulantki :D

ocenił(a) serial na 4
malafrezja

z ojcem tez nie lepiej - alkoholik z wyraznymi tendencjami do agresji (chocby ustawki)... istna patologia ;p

no_bo_co

Największe drewno is back! Nie mogę się już doczekać tych jego drzewnych dialogów i nagłych napadów szału (pierwszy bad ass w PM).

SuperDean

Ale przynajmniej dobrze, że swego czasu walnęli Krawczyka do tej roli. Jakoś sobie nie wyobrażam teraz Mateusza Janickiego w roli takiego maczo z podmiejskiej remizy.

ocenił(a) serial na 10
fabcio93

Krawczyk jest niezłym aktorem. Na ocenę wielu wpływa chyba odejście od Zając do Włodarczyk...

ocenił(a) serial na 4
Zgiebongo

niezłym??? na pewno nie na moją - zawsze uważałam, że z niego drewno chociaż teraz jest i tak lepiej niż było...

Zgiebongo

Jeżeli to było na poważnie, to brak mi słów...
No, niezły jest jak na drewniaka. Zaryzykowałbym nawet stwierdzenie, że jak na kłodę to gra zaje6iście.

ocenił(a) serial na 10
SuperDean

Hej wie ktoś w którym odcinku Pawcio wyjechał? I jeszcze jedno gdzieś czytałem może nawet tu że Pawcio pomoże Arturowi w jednej sprawie i wiem chyba na 99.99% w jakiej a wy też wiecie nie chcę tutaj spoilerować bo może ktoś nie chce wiedzieć.