4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34595
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Mógłby mi ktoś powiedzieć, co Paweł robi w Oslo? I gdzie jest Artur? Wrócą czy zrezygnowali z serialu?

ocenił(a) serial na 2
ewelina358

Paweł wyjechał na wczasy i postanowił już nie wracać. Zatrudnił się gdzieś na platformie wiertniczej. Artur ma podobno wrócić w najbliższych odcinkach z jakąś nową dziewczyną...

nick2008

Dzięki :)

ocenił(a) serial na 8
ewelina358

SPOILER: Arturo wróci pod koniec kwietnia. Okaże się, że był na Karaibach i przywiózł stamtąd dziewczynę - Andżelikę. Mimo to, pojawi się z niezapowiedzianą wizytą w mieszkaniu Żukowskich i wyzna Kindze miłość.

Cefalix

a co na to kinga

ocenił(a) serial na 8
magazynier_48

Kinga na to jak na lato. Zrobią to od razu na kanapie Żukowskiego.

Żartowałem, nie wiadomo jeszcze co na to Kinga. Na tym kończą się najdalsze jak dotąd dostępne streszczenia odcinków. Aha, jeszcze jedna wiadomość spoilerowa: Adam niebawem wróci z tego tournee. Aktora widać na planie serialu w najnowszym odcinku videobloga Sabiny/Uli Dębskiej.

magazynier_48

A pewnie zrobi minę ruszającego do ataku żubra, z falującymi w rytm przyspieszonego oddechu chrapami.

ocenił(a) serial na 2
Cefalix

Te wątki z Arturem robią się nudne. Wraca co 3. miesiące i ugania się za Kingą. Niech wymyślą coś ciekawszego, albo wyrzucą go z serialu. Nie wiem po co go jeszcze trzymają jak nie mają pomysłu co z nim zrobić...

ocenił(a) serial na 8
nick2008

Trzymają go, bo to jedna z najstarszych, najdłużej grających postaci, na których od lat ten serial się opierał. Z usunięciem postaci Pawłą i Patryka było prościej, bo aktorzy sami zrezygnowali. Na Bartka w zasadzie już tak samo nie ma pomysłu, podobnie z Emilką. Jeszcze ze starej ekipy tylko Marysia i Kinga mają porządne wątki. Artur powinien dostać albo jakiś wątek z firmą oraz Izabelą, albo starać się z powrotem o odzyskanie Bereniki, albo nawet niech już przeniesie się do Wadlewa i coś tam robi z Bartkiem, tylko błagam - niech nie pokazują go raz na miesiąc, czy raz na 2 miesiące!

ocenił(a) serial na 4
Cefalix

no dokładnie. zgadzam się w całej rozciągłości. a bartek to jest a jakoby go nie było;p

ocenił(a) serial na 8
marajka

W ogóle rozdzielnie Bartka i Artura to jednak był zły pomysł. Jak mieszkali razem to zawsze mieli obaj ciekawe wątki. Teraz to Bartek kapcanieje w tym Wadlewie, podobnie jak Artur we Wrocławiu. Paweł z kolei na platrofmie wierniczej w Oslo, a Patryk przewraca się w grobie (albo i nie, bo jak dla mnie to scenarzyści jakby chcieli to jego śmierć mogliby odkręcić dużo prościej niż dawniej zgony Artura i Huberta, w końcu nie pokazali nam jego wypadku w Anglii).

ocenił(a) serial na 4
Cefalix

myślę, że lepiej nie będzie z tymi bohaterami. wypaliły się im pomysły czy co... mogliby chociaż pociągnąc zastępczo wątek huberta, szymona i adama jak se bekę nakręcają z tego ostatniego;p

ocenił(a) serial na 2
marajka

Jedyne rozwiązanie, to zakończyć emisję serialu :D Artur się postarzał, Bartek też, już są trochę za starzy na imprezowanie. Patryk raczej nie wróci, chyba zauważył, że gra w niezłym badziewiu i uciekł...

nick2008

To Mikołaj Krawczyk przez solidarność z Włodarczyk zrezygnował z serialu całkowicie czy tylko na jakiś czas?

ocenił(a) serial na 2
ewelina358

Nie wiadomo, na razie nie gra. Może kiedyś wróci, inaczej by go uśmiercili.

marajka

tak. a jak już musi być ten Adam to niech w końcu dokona coming out'u ;) czekam.

Cefalix

Proszę nie, tylko nie Paczłyk... ;(