Czy ktoś może wie czy serialowy Paweł wróci do serialu? jeśli tak to kiedy?
Przepraszam czy mozesz mi nie psuc humoru tego typu pytaniami,ja temu panu juz dziekuje(pseudo aktorzyna a o jego zyciu prywatnym to sie nawet nie bede wypowiada)
Wiesz nie znaczy to, że ja go chcę czy nie chcę w serialu pytam z czystej ciekawości, bo jak wiadomo opuścił serial dla swej ukochanej Włodarczyk. Dlatego zastanawia mnie kiedy wróci. A jakby nie było to Hubert też jest do bani...
Jak dla kogo. Dla mnie Hubert to jedna z najlepszych obecnie męskich postaci. Troskliwy, odpowiedzialny, dojrzały, umiejący się przyznać do błędu (sprawa Zbyszka) facet. I pasuje do Marysi bardziej, niż Paweł i szczeniacki Szymon.
A Krawczyk to chyba coś nie ma ochoty wracać szybko do PM, no ale pewnie zmieni zdanie jak mu się inne propozycje skończą (wcześniej rola w "Misji Afganistan", a teraz w "Przyjaciółkach"). Zbyt dobry aktor młodego pokolenia to to nie jest, a kaska na pałętanie się z Włodarą po salonach jest przecież potrzebna... ;)
no,z pare miechów,niby wyjechał za granicę wydobywać rope na jakiejs platformie wiertniczej i w ogóle sie nie odzywa, a tak wielce chciał walczyć o prawo do opieki nad Julką i spędzać z nią czas,a co do czego wyjechał i ma to gdzieś
Paweł ma dosyć "księżniczki" Marysi, która nie pozwala mu się widywać z dzieckiem, jej męża kretyna i kolejnego adoratora Szymona, dyktatorki-szefowej Kingi, ostatnich wydarzeń z Anką, nie mówiąc już o Kaśce itd., uciekł za granicę i raczej nie wróci, co mnie nie dziwi ;p
Ale ciekawi mnie gdzie będzie tym razem pracował jak wróci i zostanie byłą żonę i matkę dziecka w Bar-Barianie na jego stanowisku. Był już śmieciarzem, mechanikiem samochodowym, strażakiem, szoferem Wekslerowej, bodyguardem, menadżerem jedynego lokalu we Wrocławiu (tak wynika z tego, że wszystkie imprezy i spotkania biznesowe są tam), z pracy na pracę coraz ciekawiej, więc może teraz komandosem zostanie? :D