4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34595
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Paweł

ocenił(a) serial na 7

Czy ktoś może wie czy serialowy Paweł wróci do serialu? jeśli tak to kiedy?

madzia124

Przepraszam czy mozesz mi nie psuc humoru tego typu pytaniami,ja temu panu juz dziekuje(pseudo aktorzyna a o jego zyciu prywatnym to sie nawet nie bede wypowiada)

ocenił(a) serial na 7
aron312

Wiesz nie znaczy to, że ja go chcę czy nie chcę w serialu pytam z czystej ciekawości, bo jak wiadomo opuścił serial dla swej ukochanej Włodarczyk. Dlatego zastanawia mnie kiedy wróci. A jakby nie było to Hubert też jest do bani...

ocenił(a) serial na 8
madzia124

Jak dla kogo. Dla mnie Hubert to jedna z najlepszych obecnie męskich postaci. Troskliwy, odpowiedzialny, dojrzały, umiejący się przyznać do błędu (sprawa Zbyszka) facet. I pasuje do Marysi bardziej, niż Paweł i szczeniacki Szymon.
A Krawczyk to chyba coś nie ma ochoty wracać szybko do PM, no ale pewnie zmieni zdanie jak mu się inne propozycje skończą (wcześniej rola w "Misji Afganistan", a teraz w "Przyjaciółkach"). Zbyt dobry aktor młodego pokolenia to to nie jest, a kaska na pałętanie się z Włodarą po salonach jest przecież potrzebna... ;)

ocenił(a) serial na 4
madzia124

a od dawan Pawła nie ma? Jak wytłumaczyli jego brak?

ocenił(a) serial na 8
loozack

no,z pare miechów,niby wyjechał za granicę wydobywać rope na jakiejs platformie wiertniczej i w ogóle sie nie odzywa, a tak wielce chciał walczyć o prawo do opieki nad Julką i spędzać z nią czas,a co do czego wyjechał i ma to gdzieś

ocenił(a) serial na 4
fillemo12

a co stało się z jego bratem Mariuszem?:D

loozack

Kręci się gdzieś po Wrocku.

ocenił(a) serial na 4
no_bo_co

czyli go nie pokazują jednym słowem tak jak innych aktorow?

madzia124

Paweł ma dosyć "księżniczki" Marysi, która nie pozwala mu się widywać z dzieckiem, jej męża kretyna i kolejnego adoratora Szymona, dyktatorki-szefowej Kingi, ostatnich wydarzeń z Anką, nie mówiąc już o Kaśce itd., uciekł za granicę i raczej nie wróci, co mnie nie dziwi ;p

Hitek

Ale ciekawi mnie gdzie będzie tym razem pracował jak wróci i zostanie byłą żonę i matkę dziecka w Bar-Barianie na jego stanowisku. Był już śmieciarzem, mechanikiem samochodowym, strażakiem, szoferem Wekslerowej, bodyguardem, menadżerem jedynego lokalu we Wrocławiu (tak wynika z tego, że wszystkie imprezy i spotkania biznesowe są tam), z pracy na pracę coraz ciekawiej, więc może teraz komandosem zostanie? :D

ocenił(a) serial na 8
Hitek

Pracował też przez krótki czas w prosektorium. ;p

ocenił(a) serial na 8
Hitek

A Igor chodzi do innej restauracji często, hubert z sandrą ostatnio też w innej byli:}