4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34591
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Może napiszemy jakąś petycje żeby Bartek i Patryk wrócili do Wrocławia bo to Wadlewo nudzi niech znowu Artur zamieszka z Bartkiem

użytkownik usunięty
kchm1

Możemy też np. porwać Zygmuntowi Solorzowi syna, wysłać mu jego odcięty palec z listem (wyklejonym literkami wyciętymi z gazet of course) żądającym powrotu Bartka i Patryka do Wrocławia. Jeśli skurczybyk będzie zgrywał bohatera i odmówi zmian w scenariuszu, to dostanie syna w kawałkach...

ocenił(a) serial na 3

Ale Ty wycinasz literki, dobra?
Ja cierpliwości do tego nie mam...

użytkownik usunięty
Villemo339

Spoko, w takim razie tobie pozostaje tylko ciachnięcie palca (choć można pójść w oryginalność i nie podpierać się kinem gangsterskim- np. czemu nie ucho?) i ładne zapakowanie go w bąbelkową kopertę.
Akcja ryzykowna, ale jeśli się uda, to Patryk i Bartek wrócą do Breslau i nasze życie znów nabierze sensu.

ocenił(a) serial na 3

To musi być palec. Powinniśmy przecież pamiętać o bohaterskiej postawie, którą przyjął Artur, będąc w niewoli u mafii, czyż nie?
Bąbelkową kopertę się załatwi. Ładnie by jednak wyglądało, gdyby włożyć to w jakieś eleganckie pudełeczko. Stąd moje pytanie - który kolor będzie najprzyjemniejszy dla oka - żółty, niebieski czy różowy?