4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość
ocenił(a) serial na 7
karolinamm

Wszystkie odcinki można oglądać na Ipli, gratuluję odkrycia :D
PS. Czemu masakra?

ocenił(a) serial na 1
Ola_2705

Dla mnie też masakra. Dlaczego? Otóż...Kiedy oglądam tamte odcinki widzę, jak wszystko się zmieniło. Co dawniej serwowano, co się "sprzedawało". Natomiast patrząc na dzisiejsze... Cóż, nie nastraja to optymistycznie. I niestety będzie jeszcze gorzej, bo są tacy, co chłoną to, co serwuje tv (niekoniecznie mądra), ogólnie media wszelkiego rodzaju- jak gąbka.
Oglądając teledyski z lat 90 łezka się kręci :) I ogólnie jak inna była muzyka.. A teraz wlączysz tv a tam M.Cyrus liże młotek ;)

ocenił(a) serial na 2
pierniczek_

Problem w tym, że w telewizji już wszystko pokazano. Zastanawiam się co media zaserwują nam za 10-20 lat. Telewizja sięgnęła dna, ale to dno ciągle się pogłębia. Głupota się sprzedaje, dlatego powstają programy typu Warshaw Shore...

karolinamm

Niewiem czemu, ale na aplikacji Ipla w smartfonie nie mam wszystkich odcinków. Jest od 1-500, potem są od 1324-aktualny.

użytkownik usunięty
karolinamm

Kiedyś serial miał klasę. Teraz to komedyjka, a jeszcze bardziej żałosne jest to jak widzowie mogą to tak sobie łykać.... Przykre, a byłam wielką fanką serialu od pierwszego odcinka. ; ;