4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Powrót Jowity?

ocenił(a) serial na 8

Mateusz Banasiuk (Radek) umieścił dziś na swoim fb zdjęcie, na którym jest w otoczeniu
serialowych Jowity i Kaśki. Chyba wspólnie jadą autem. Fotę udostępnił też oficjalny profil PM i
opatrzył podpisem "I po pracy:) Czas do domu!" Czyżby powrót Jowity na plan serialu? Oby, bo
podobała mi się ta postać i była o wiele ciekawsza od Nikoli.

Cefalix

moje modły o jej powrót najwyraźniej zostały wysłuchane ! C:

ocenił(a) serial na 8
Wingo

Mam nadzieję, Jowita nie dość że ładna, to jeszcze ciekawa postać. I pasowała do Radka.

użytkownik usunięty
Cefalix

Po co ma wracać? Przecież on i Nikola mają wrócić do siebie.

ocenił(a) serial na 8

może właśnie po to ,żeby coś się działo,żeby namieszała.Już raz Radek dla Jowity zdradził dziewczynę może tym razem będzie się znów opierał (o stół) wdziękom Jowity

użytkownik usunięty
ewi184

Jowita to trochę taki zapchajdziurę w tym serialu postać która niewiele pozytywnego wnosi.

ocenił(a) serial na 8

ale namiesza znów albo u Radka albo u Dagi więc będzie się coś działo w serialu

użytkownik usunięty
ewi184

ja proponuje żeby teraz Natana wyrywała.

ocenił(a) serial na 8

i co dołączy jako piąta do kawalerki Sabiny. Bo teraz Daga zaprosi swoją przyjaciółkę,bo gdzie ta się w takim dużym Wrocławiu podzieję

użytkownik usunięty
ewi184

A do Dagi wróci Mikser i będzie 6 osób.A Artur wyrzuci Radka,Nicolę i Kaśkę i będą mieszkać w 9 osób i plus Dominik i Pati razem 11 osób.

ocenił(a) serial na 8

to jest zagospodarowanie przestrzeni. Dziś się wyjaśniło gdzie jest pokój Dagi :)))))))))))

użytkownik usunięty
ewi184

gdzie?

ocenił(a) serial na 8

no salon to jej pokój :) o który tak walczy Dari łóżko wcisnęli,bo niby u Sabiny już miejsca nie było i czasem Natan mieszka. Jak była z Igorem to u niego mieszkała teraz jakoś do Natana jej nie śpieszno on ma 2 pokojowe mieszkanko plus lokator pewnie miałaby za dużo przestrzeni i by się zgubiła

użytkownik usunięty
ewi184

ja myślałem że po przeprowadzce Dari Natan tam nie będzie balował.

ocenił(a) serial na 8

no co Ty ma teraz okazje dla wszystkich naleśniki robić

użytkownik usunięty
ewi184

taki wątek jest całkiem sensowny bo przynajmniej widz ma świadomość jak ciężko się mieszka w kilka osób w małym mieszkaniu.

ocenił(a) serial na 8

ale na własnę życzenie

użytkownik usunięty
ewi184

Dagę na pewno stać na małą garsonierę do wynajęcia bo pracuje na cały etat i to jako projektantka więc pewnie z 3k zarobi.Natan i Sabina to samo.więc może Daria tylko ma kłopot bo nie pracuje a rodzicom może się nie przelewa.

ocenił(a) serial na 8

tak ale tam jakoś nikt nie marzy,ani o swoim mieszkanku ani o wynajmie. Radek z Nicolą z Kaśka a Daga i Mikser jak byli razem reż mogli jakąś kawalerkę wynająć.Oni jakoś tak śmiesznie żyja praca i jedzenie to jeden cel nic im więcej nie jest potrzebne Pracować,żeby mieć na jedzenie i koniec

użytkownik usunięty
ewi184

poza tym to ludzie mający prawie 25 a taki Natan pewnie już po 30 a nie mają większych ambicji tylko żyją jak na obozie wakacyjnym.

ocenił(a) serial na 8

aż razi to w oczy. dziś jak ich przy stole zobaczyłam pomyślałam o komunie hipisowskiej

ewi184

No to już dawno było wiadomo, jak jeszcze Mikser tam mieszkał.

ocenił(a) serial na 8
anetaszym84

Teraz Mikser to gość ma wlasny pokój

użytkownik usunięty
ewi184

normalną kuchnię i przedpokój do łazienki też nie musi iść przez czyjść pokój.

ocenił(a) serial na 8

dokładnie :) teraz wie co to normalne mieszkanie,ciekawe co zrobi jak wróci Ola

użytkownik usunięty
ewi184

też jakieś cyrki będą bo w ostatnim odcinku Ola przysłała jakieś zdjęcie Dadze a ta wielkie oczy zrobiła może ma nowego kochanka.

ocenił(a) serial na 8

nie jakąś propozycje pracy w Hiszpanii dla Dagi i tak się składa,że i Szymon tam dostanie pracę i wyjadą razem

ocenił(a) serial na 1

hahahhah jo xD ale ztym ze ta kolezanka sabiny sie wprowadziła i zamieszkała w pokoju dagi to przesada ;// na miejscu dagi bym sie kurna wyniósł stamtąd przeciez zarabia to stac ją na kawalerke !!

ocenił(a) serial na 8
radomir_niewiadomski

ale Daga pokochała swój kuchenno-salonowy pokoik:)

ocenił(a) serial na 1
ewi184

ja bym tak nie wytrzymał jdnego dnia nawet. przecież kazdy potrebuje prywatnosci, ludzie mają po 25 lat a gnieżdżą się w kawalerce jak gimnazjalisci na jakiejs wycieczce ;/// porazka. przeciez to dorosli ludzie, dziwne ze dage nie stac nawet na kawalerke, a saba woli siostrze mieszkanko kupic niz sobie ;//

ocenił(a) serial na 8
radomir_niewiadomski

tak już pisaliśmy o tym,że taki absurd ale oni wszyscy nie myślą o mieszkaniu swoim. Radek też z Nicolą z Kaśka i czasem z Patrycja na kawalerce byli i nic złego w tym nie widzieli. Daga nawet jak z Mikserem była to nie myślała żeby wynająć coś z nim

ewi184

Mieszkanie Sabiny jest beznadziejne, aneks zamiast kuchni, pokoj przechodni,

użytkownik usunięty
Hans_Kloss

salon,aneks.jadalnia w jednym jeszcze tylko brakuje żeby kibel był w tym pomieszczenie z wanną.

ocenił(a) serial na 8

wanny nie mają tylko prysznic kiedyś chyba była mowa że mała łazienka

użytkownik usunięty
ewi184

chodziło mi o to żeby w tym pomieszczeniu co spi Daga był kibel.

ocenił(a) serial na 8

tam jest już wszystko więc nic mnie nie zdziwi

użytkownik usunięty
ewi184

i Natan poszedł by się wiadomo co zrobić kiedy Daga spała by obok.

ocenił(a) serial na 8

a Dadze i tak by nie przeszkadzało A w ogóle jak Sabina czytała to Daria mogła się u niej uczyć i pość do pokoju Dagi:)))) dopiero jak Sabina chciała by już iść spać Nie kumate one strasznie

użytkownik usunięty
ewi184

proponuje żeby sabina zaproponowała że by zburzyć scianę i zrobić jeden duży pokój.

ocenił(a) serial na 8

i jedno duże łóżko,co w rodzinie to nie zginie

ocenił(a) serial na 8
Hans_Kloss

a ona zaprasza do mieszkania wszystkich. dziwie się jej że nie kupi jakiegoś 3 pokojowego Na pewno ją stać a jak nie to auto niech sprzeda albo kredyt wezmie

użytkownik usunięty
ewi184

Maja za malo miejsca w tym mieszkaniu.

ocenił(a) serial na 8

dokładnie.Jak było by większe(jak np.Królów) to ok ,ale na kawalerce 4 osoby z jedną łazienką na prawdę łatwo o konflikty

użytkownik usunięty
ewi184

co innego gdyby była to biedna rodzina np rodzice z dwójką dzieci wtedy jeszcze ok.a nie bogaci ludzie.poza tym gdyby były dwa duże oddzielne pokoje to można byłoby z tego przynajmniej 3 zrobić.

ocenił(a) serial na 8

ja znam rodzinę mieszkającą z 3 dzieci na kawalerce i narazie dają radę,ale marzą o 3pokojowym mieszkanku. Tu Sabina sama jako panna na kawalerce ok nawet z Natanem ok,ale brać współlokatorów już śmieszne Daga sama powinna pomyśleć o wynajęciu kawalerki.Daria jest w innej sytuacji nie pracująca studentka więc można zrozumieć,ale Daga idzie na łatwiznę

użytkownik usunięty
ewi184

ja też znam rodziny co potrafią mieszkać nawet w 8 osób w 3 pokojach i np dzieci uczą się w WC czy kuchni więc nie o to chodzi.Jak ktoś nie ma pieniędzy to trudno żeby mieszkał w dużej przestrzeni a tutaj wszyscy dobrze zarabią,przeciez nikt nie uwierzy że Daga zarabia 1tys czy Natan 1,7tys albo Sabina 2tys.Daga to już tak się przyzwyczaiła że nie dopuszcza myśli że miała by się z tą wyprowadzić.

ocenił(a) serial na 8

Daga to tylko krzyczy sama nie dal aby rady jak nawet zakupy zapomina zrobić

użytkownik usunięty
ewi184

Często ludzie też mieszkają w ciasnocie bo niby odkładają na własne mieszkanie.Ale tutaj nie słychać żeby ktoś zamieszkał coś kupować np Daga planuje za rok wziąść kredyt.Ogólnie dobrze ze pokazują taki problem jak mieszkanie na kupie bo widz ma świadomość jak żle się żyje na małej przestrzeni w wiele osób,ale bardziej wypadało by gdyby to chodziło o biednych ludzi.

ocenił(a) serial na 8

Daga jakoś na brak kasy nie narzeka chyba ma najwięcej ciuchów z wszystkich kobiet w serialu.poza tym ona jest wygodna raczej Sabinie nic nie płaci ,z wyżywieniem tez chyba różnie.Pewnie jak ona ma robić zakupy to zapomina. Mi się wydaję ,że oni nie z zamiarem pokazują takie mieszkanie wszystkich razem tylko oszczędzają na ,,serialowych mieszkaniach,, pewnie studio małe ,a brak kasy na rozbudowę. Musieliby jakieś mieszkanko dla Dagi Miksera Radka i innych np Beaty Gdzie ona w ogóle mieszka?zrobić więc wolą w jednym z 3 bohaterów mieć.

użytkownik usunięty
ewi184

też właśnie o tym pomyślałem.można powiedzieć że chcą zrobić z nich takich idealistów co wolą mieszkać na kupie niż wygodnie.to że pokazują ich głownie w Barbarianie to też na pewno dlatego nie chcą innych barów wynajmować,ostatnio trochę pokazują tą knajpę na biało.

ocenił(a) serial na 8

tak taka oszczędność,ale dużo ujmuje serialowi. Tak pewnie też jest ze studiami nie pokazują bo nagrania byłyby kosztowne