4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34595
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Powrót Jowity?

ocenił(a) serial na 8

Mateusz Banasiuk (Radek) umieścił dziś na swoim fb zdjęcie, na którym jest w otoczeniu
serialowych Jowity i Kaśki. Chyba wspólnie jadą autem. Fotę udostępnił też oficjalny profil PM i
opatrzył podpisem "I po pracy:) Czas do domu!" Czyżby powrót Jowity na plan serialu? Oby, bo
podobała mi się ta postać i była o wiele ciekawsza od Nikoli.

użytkownik usunięty
ewi184

kiedyś był artykuł wiele lat temu że aktorzy PM zarabią dużo mniej niż innych seriali,poza tym serial dostaje na produkcję dużo mniej kasy od innych więc w tej sytuacji nic dziwnego że mają małe pole manewru.

ocenił(a) serial na 8

mają dużą oglądalność może coś się w tej kwestii zmieniło. Kiedyś czytałam że część garderoby telefony są prywatne aktorów ale teraz nie wiem.

użytkownik usunięty
ewi184

dlatego jeżeli faktycznie budżet jest niski,to nie będę od nich dużo wymagał choć wypadało by żeby czasami spotkali się gdzie indziej niż w najlepszej knajpie w mieście.

ocenił(a) serial na 8

czasami jakieś knajpki inne są np. ta gdzie pije Wiktor lub kiedyś gdzie jadał ojciec Igora,lub Karol z Natanem i Grażyną. Ale numer jeden w całym Wrocławiu jest oczywiście BarBarian

użytkownik usunięty
ewi184

teraz pojawia się ta knajpa w kolorze białym,ta w czerwonym co Wiktor z Anetą się spotkali,czy kiedyś był ta restauracja co na polu były stoliki.w każdym razie z tym Barbarianem wygląda tak jakby to była wieś i jeden bar gdzie wszyscy mieszkańcy wsi się spotykają.

ocenił(a) serial na 8

tak czasem coś pokażą innego, a i tak wszyscy wracają do baru Kingi

użytkownik usunięty
ewi184

znając ten serial nawet Artur będzie dalej tam przychodził,zamiast poczekać na przeprosiny Miksera i dopiero po przeprosinach zaczął znów przychodzić.

ocenił(a) serial na 8

ale to nie bar Miksera jest tylko pracownikiem,więc pewnie nie będzie widział nic złego. Dziwnę,że nikt z klientów nie skarży się Kindze na obsługę baru:)

użytkownik usunięty
ewi184

Tak tylko Mikser jest tam często w pracy i głupia tak podejść i powiedziać daj mi gulasz z makaronem plus herbata.

ocenił(a) serial na 4

wnosi trochę zamętu. poza tym, lubię na nią popatrzeć ;) taka ostro- słodka :P

ocenił(a) serial na 8
marajka

kto Jowita?

ocenił(a) serial na 4
ewi184

no, a kto? ;)

ocenił(a) serial na 8
marajka

zwątpiłam:) z tym słodko-ostrym. Ale jej powrót na pewno wniesie dużo emocji Będzie się działo.Ciekawe czy namiesza w życiu Radka?

ocenił(a) serial na 4
ewi184

cos wymysla ;) czemu zwatpilas - mysle ze spokojnie mozna ja tak okreslic. z jednej strony bardzo ladna delikatna blondynka (slodka) a z drugiej potrafi powywijac jak nikt i ma tak zwane k**** w oczach :P

ocenił(a) serial na 8
marajka

patrząc z tej strony masz rację. Ostatnio oglądałam zdjęcia na jej fb taka słodka blondyneczka.....masz rację Wg mnie będzie mieszać Radkowi i Nicoli ona ma chyba do Radzia słabość:)

użytkownik usunięty
ewi184

ja myślę że fascynacja Radkiem była głównie żeby utrzeć nosa Sabinie jak potem był wolny to już tak chętna nie była.

ocenił(a) serial na 8

z tym,że teraz może znów coś się dziać,Radek jako żonaty mężczyzna może być w oczach Jowity znów atrakcyjny

użytkownik usunięty
ewi184

właśnie o to chodzi,kiedy mogli stworzyć normalny związek ona nie chciała.dla mnie to zwykła dziwka zresztą z Igorem,Czarkiem i ich znajomi robiła to dla kasy.

ocenił(a) serial na 8

i jeszcze aby być modelką.Dlatego,teraz może polować na Radka coś się musi dziać skoro wraca

użytkownik usunięty
ewi184

nie była to klasyczna dziwka tylko raczej taka dorywcza co jak jej kasy brakowała szła do łóżka dla kasy.m

ocenił(a) serial na 8

i dla pracy,bo sama mówiła,żeby mieć zlecenia Dziwka to dziwka nie ma klasycznej czy dorywczej jak się puszcza za kasę

użytkownik usunięty
ewi184

wiadomo że dziwka chodzi mi bardziej o to że raczej to nie miało być jej główne zajęcie.Mnie rozbawiło jak kiedyś chciała żeby Radek nauczył ją projektować strony internetowe bo powiedziała że całe życie nie będzie modelką tak jakby nauczyć się projektować strony to było 2 dni nauki a potem każdy dostawał ciepłą posadkę za 5 tyś.

ocenił(a) serial na 8

jestem ciekawa, jak będzie wyglądał jej powrót i jak się będzie zachowywała

użytkownik usunięty
ewi184

pewnie dalej będzie zarozumiałą zmiją która myśli że może mieć każdego.

ocenił(a) serial na 8

musi się coś dziać w serialu właśnie dlatego Jowita wraca,żeby namieszać w życiu Radka Dagi i Sabiny

użytkownik usunięty
ewi184

sporo tych intrygantów w jednym wątku,może jeszcze Pan Cezary wróci.