4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34595
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Łukasz Płoszajski (Artur) na swoim oficjalnym profilu na fb napisał dzisiaj:
"uwielbiam sie uczyć , a że dziś pracuje z Mistrzem Zdzisławem więc zamieniam się w gąbkę i chłonę całym sobą :)"

miejsce: Bielany Wrocławskie (tam kręcą oczywiście PM).

Myślę więc, że bez wątpienia chodzi tutaj o Zdzisława Wardejna, który wciela się w PM w rolę niezastąpionego Franka. :D Strasznie dawno go nie było, a to przecież taka świetna postać. Ostatnim razem Franka widzieliśmy chyba w maju ubiegłego roku, kiedy to załatwiał paszporty dla rodziny Pawła (pierwszy wątek z Rajmundem). I w końcu po długiej przerwie szykują się nowe sceny świetnego duetu - Artur/Franek. Dodatkowo Artur ma mieć w końcu nową dziewczynę, - Andżelikę, którą zagra niejaka Anna Lucińska, znana z "Malanowski i partnerzy". :D Oby więc było w końcu więcej Artura!!

Ciekawostka: pamiętacie dom Franka i Edyty?? Przyjrzyjcie się dobrze - dokładnie w tym samych wnętrzach obecnie kręcone są sceny w domu Dominika i jego ojca. ;)

ocenił(a) serial na 8
Cefalix

Te mieszkanie Dominika i jego ojca to raczej nie jest to samo w którym mieszkali Edyta i Franek. Przynajmniej ja nie widzę żadnego podobieństwa, a bardzo dobrze pamiętam ich mieszkanie (ich - Franka i Edyty). Jedno co mogę dodać to to, że dom z zewnątrz Franka i Edyty, jakiś rok temu pokazali jako dom rodziców Dagi, kiedy to zdecydowała się po kilku latach z nimi porozmawiać i wtedy zauważyłem, że to jest ten sam dom (z zewnątrz) co kiedyś mieszkał w nim właśnie Franek z Edytą

użytkownik usunięty
Cefalix

niech wróci ARTUR bo ten serial schodzi na psy... masakra wieje nudą !!

ocenił(a) serial na 10
Cefalix

Anna Lucińska znana z wszelakich reklam telewizyjnych .....