Abstrahując od modnych ostatnio na forum wojenek między zwolennikami Zając a zwolennikami Włodarczyk, myślę, że warto podyskutowować o tym co nas czeka w nadchodzącym sezonie.
Przede wszystkim niektórych ucieszy, innych zaś rozczaruje powrót Pawła (w tej roli ponownie Mikołaj Krawczyk). Informacje o zmianie aktora okazały się więc wyssane z palca.
http://www.swiatseriali.pl/seriale/pierwsza-milosc-390/news-mikolaj-krawczyk-zno w-w-pierwszej-milosci,nId,991500
Najśmieszniejsze jest to, że oni tam piszą o powrocie Pawła z Niemiec. Nie wiedziałem, że Oslo, w którym ponoć przebywał na platformie wiertniczej Krzyżanowski leży w Niemczech. xP
Gościnnie ma się też pojawić Otylia Jędrzejczak w roli nauczycielki pływania Nikoli. Przy okazji zła wiadomość dla tych, którzy liczą na szybkie odejście "bereciary" z serialu. WIELKI SPOILER: w nowych odcinkach zobaczymy............. ślub Nikoli i Radka, czyli Nikola zostanie w obsadzie na dłużej.
Poza tym zobaczymy też nowe postaci;
- Benitę (w tej roli Alessandra Donati) - Włoszkę i nową dziewczynę Błażeja,
- nową panią weterynarz (w tej roli Julia Pogrebińska) - nic więcej o niej nie wiadomo, ale skoro to weterynarz, to pewnie zagości w Wadlewie i zapewne też będzie podrywać Bartka.
No i najciekawsze: Aleksandra Kisio powróci w tej samej roli, w którą wcieliła się epizodycznie parę lat temu. Zagra znów nieślubną córkę Karola Wekslera, a zarazem przyrodnią siostrę Sabiny - Agatę. Co ciekawe, dawniej (kiedy jeszcze Sabina byla negatywną postacią i zbuntowaną nastolatką) Agata wydawala się być dobrą osobą. W nowych odcinkach ma być z kolei czarnym charakterem.
Podoba Wam się powrót do tego urwanego przed laty wątku? ;)
najbardziej cieszy powrót Pawła, może być ciekawie :P być może znów usłyszymy kultowe już "Nie potrafię przestać cię kochać", w wykonaniu Marysi haha
Otylia to trochę antypatyczna osoba jak dla mnie, no ale zobaczymy. Sama Nikola nie jest taka zła, nie wiem dlaczego niektórzy tak demonizują jej postać :) Dziewczyna Błażeja... cóż, milfy bywają fajne, choćby mama Fabiana czy Grażyna, ale ten chłopak ewidentnie cierpi na kompleks Edypa :D
Pani weterynarz bardzo ładna i charakterna, przynajmniej z takich ról kojarzę tę aktorkę. Kisio kompletna porażka, bardzo ciężkostrawna osoba, podobnie jak jej pontony w miejscu gdzie zwykle znajdują się usta haha
a co w tym złego? jak dziewczyny biorą sobie starych pryków to dobrze, a jak młody chłopak woli dojrzałe to kompleks Edypa i blee?
a czy ja napisałam że "jak biorą starych pryków" to ok? Nie, nie napisałam tak. Po prostu uważam że wtrynianie temu samemu bohaterowi po raz kolejny kobiety w wieku jego matki, gdyby żyła, jest co najmniej żałosne.
przesadzasz. nie od dziś wiadomo, że chłopaki lubią dojrzałe kobiety ;) super, że znowu będzie taki wątek.
Przecież aktorka grająca tę Benitę ma 30 lat, więc jak w wieku jego matki?? W serialu pewnie będzie grała młodszą od siebie studentkę. Z kolei aktor grający Błażeja ma 25 lat, w serialu chyba 21. Więc gdzie tu widzisz jakiś kompleks Edypa??
kobita wygląda mi na dobre 40 lat i mam gdzieś w jakim w rzeczywistości jest wieku. Błażej woli starsze babki więc odbiega od upodobań normalnego młodego faceta i tyle.
Błażej miał tylko jedną starszą jak dotąd - Grażynę, zaś z rówieśniczek Sabinę, Ewę, zarywał też do Nikoli. Odrzucił zaloty Marty (tej granej przez Beatę Kawkę), czyli dużo starszej. Twoja teza, że woli starsze jest więc chyba nietrafiona. Bilans wychodzi na razie na korzyść mniej więcej rówieśniczek. ;)
Beret na dłużej??? o nieeee! totalna porażka ;/ najbardziej irytująca postać ever
za to myślę, że powrót Krawczyka przyciągnie. chociażby przez samą ciekawość zobaczenia czy para aktorów wybrnie profesjonalnie z zaistniałej sytuacji/
co do wojenek to ja tu żadnych nie prowadzę, ani nie jestem zwolennizką Zając ani wrogiem Włodarczyk. po prostu nie lubię jak ktoś niewinne niczemu dzieci nazywa bękartami ;(
po raz kolejny - ratuj siebie i otoczenie i rozpocznij profesjonalne leczenie, teraz na prawdę jest to możliwe! Uwierz w to. Z nienawiścią też pomogą ci sobie radzić. Trzymam kciuki! Serio! i odczep się od Nikoli, to najfajniejszy kurczak w serialu EVER haha
a tutaj masz definicję słowa bękart, bo widzę że nie za bardzo wiesz o czym piszesz.
Bękart - Nieślubne dziecko – dziecko pochodzące ze związku pozamałżeńskiego, inaczej „z nieprawego łoża” (łac. illegitimi thori) lub dziecko naturalne (w prawie kanonicznym, w przeciwieństwie do dziecka prawego).
Jego status był bardzo różny, zależnie od kultury, w jakiej przyszło na świat. Niekiedy było piętnowane, lecz bywało także traktowane jak dziecko z formalnego związku.
zaczerpnięte z Wikipedii. Wybaczcie offtop ale ignorancja i ograniczenie niektórych są zatrważające.
Nie wiem po co wraca Pawełek. Pewnie znowu będzie zgrywał kochającego tatusia :D Co do Oslo, to była mowa, że Krzyżanowski jeździ po świecie. Możliwe, że przez wakacje będzie pracował w Niemczech przy zbiorze ogórków :D
Co oni odwalają za szopkę. Najpierw piszą, że szukają nowego Pawła, potem, że casting wygrał Roznerski, a teraz, że Krawczyk wraca. Paranoja.
Szkoda że Roznerski nie dostał roli. Grałby ciekawiej niż Krawczyk. Zresztą Roznerski ma 8,1 na FW a Krawczyk 3,5 co daje do myślenia kto jest lepszy czysto aktorsko ;d
Emocje? On ich od 3 lat już nie wzbudza. Wątki Pawła stają się nudne i bez akcji bo Paweł nie ma już 20 lat. Akcja skupiana jest na młodszych bohaterach- Tosterach, Radkach i tych innych.
taaa a na FW ocena to rzeczywiście odzwierciedlenie poziomu aktorskiego buahaha to się uśmiałam. Ten cały Roznerski wcale nie był brany pod uwagę jako nowy Paweł, nie wiem kto takie banialuki wypisuje. Koleś kompletnie niepasujący do roli, na pewno nie fizycznie, bo "talentu" tego gościa nie oceniam bo w niczym go nie widziałam. Dlatego fajnie że Krawczyk wraca, niech w końcu ktoś zrobi porządek z Julką, bo dziecko z takimi tatusiami zastępczymi, na jedną noc dla mamusi, to zmarnieje:(
No ocena na fw to jest poniekąd odzwierciedlenie. ludzie oglądają i oceniają grę aktorską czy im się ona podoba czy nie. Jeśli ktoś ma tylko 3 gwiazdki to wybitnym aktorem raczej nie jest.
To Krawczyk jest ojcem Julki? Bo wydawało mi się że to tylko postać grana przez niego nim jest ;p
Kiedy Pierwsza Miłość notowała najwyższą oglądalność? Gdy toczył się wątek między Anką, Pawłem i Marysią, a rzeczywisty romans wyszedł na jaw. Teraz wszyscy zasiądą przed telewizorami, by zobaczyć jak po czasie grają ze sobą Zając i Krawczyk, czy coś się w sposobie ich wspólnej gry zmieniło. Dla samej produkcji serialu powrót Krawczyka to świetnie wieści, oglądalność skoczy, a mi się tam gra Mikołaja podoba.
ludzie dają dychę bo "ta ma fajne cycki", albo "ten gra w moim ulubionym serialu". Takie odczucia powodują głównie młodzieżą podczas wystawiania ocen. takie są niestety fakty. Czasem zdarza mi się trafić na gwiazdki seriali, które w niczym innym nie zagrały, ale sa akurat na fali więc mają po 9.0 :D Krawczyk nie dość że jest średnim aktorem to niestety odbiło się na jego nocie to że ludzi boli jego życie prywatne. smutna prawda:/
Julka nie ma ojca, tak mówiła Majka, tak mówiła Kinga. Matka dziecka to tzw "Dajka" więc chyba sama nie jest pewna czyje jest to albinoskie dziecko, bo na pewno nie Pawła :D