W sumie zastanawiam się gdzie ten Radek jest taki zabawny.Poza debilnymi tekstami,głupkowatym
śmiechem,kretyńskim uśmieszkom i pseudo luzackim poruszaniu się nie widzę tego
mistrzowskiego poziomu rozrywki,dla mnie to on może Arturowi buty czyścić.
Czy uważacie podobnie czy jesteście zdanie że Radek to
mistrz rozrywki?
Czyli raczej jesteś zdania że on z tych co próbują być zabawni ale mu to nie wychodzi?
Na pewno teraz z Radka próbują zrobić takiego nowego Artura. Luzaka, śmieszka, lovelasa, beztroskiego chłopaka. Mimo wszystko sądzę, że i tak najlepiej się nadaje z obecnej młodszej ekipy. Taka prawda.
Ja osobiście wolę Miksera nie udaje zabawnego jest dość drętwy ale przynajmniej nie rzucza debilnych tekstów,jest iteligentniejszy i nie śmieje się jak głupek.Mnie nie bawią jego teksty.
Radzio ostatnio tryska humorem...szczególnie w najnowszym odcinku...łazi za wszystkimi i szczerzy zębiska a jego nowym ulubiencem jest o dziwo Miłosz !!,dla mnie aktorsko Radzio to drewno,jego postac tez jest mocno naciągana,a te jego romantyczne czułosci z Nikolą straszne...bleeee
Jak oglądam miłość Nikoli i Radka to jej nie widze.Nie wiem czy to wina scenarzystów którzy nie potrafią pokazać prawdziwej miłości czy aktorów którzy nie umią zagrać prawdziwego uczucia.Przecież przez długi czas ich znajomość oparta była na namięjętnych seksie a nie przyjażni,wspólnych tematach i wielkim podobieństwie.
Poza tym śmiejemy się na tej stronie że Daga była łatwa bo ledwo się rozstała z Mikserem a rzuciła się napalona na Szymona.To co powiedzieć o Nicoli która będąc w stałym związku,rzuciła się na Radka i sypiała przez jakiś czas z dwoma facetami naraz,a teraz świętą zgrywa i wszystko ją oburza.
Nie wychodzi mu wcale ta zabawność. Wcześniej przynajmniej jego postać była barwniejsza: kradzieże, hackierowanie itd.
Właśnie w tym problem gdyby gość był zabawny to sam bym się śmiał z tych jego tekstów.Artur to był gość ledwo się odezwał i człowiek mógł paść że śmiechu.A jak Mikser gadał z tą laską przez telefon a ten rzucał te teksty do telefonu to już wogóle dobre w gimnazjum takie zabawy jeden gada przez telefon a drugi rzuca głupie teksty.Już chyba ten przygłup Kaśka jest zabawniejszy.Poza tym Radzio wcale nie jest taki męski,za jeden bilet jadłbym gościowi z ręki.
nie wiem czego od niego chcecie / jesli chodzi o teksty to raczej wina scenarzystow natomiast Banasiuk jest zdecydowanie lepszym aktorem niz Ploszajski. tyle w temacie.
Płoszajski generalnie jest słabym aktorem,Banasiuk ma jakieś filmowe role.Nie mówię że nie w końcu Płoszajski nie błysną jakimiś ambitnymi rolami a ma już ponad 30 lat.Ale może rola Artura jest lepiej prowadzona,może kawały Radka mają być bardziej irytujące niż śmieszne.
Dokładnie, Płoszajski to drewniak, a Banasiuk to świetny aktor! Teksty ma takie jakie mu pisza scenarzyści
Ja nie mówię że aktorem gorszy jest Płoszajski,skoro kilka lat młodszy Banasiuk ma lepszy dorobek.Ale postać Artura jest dużo lepsza i zabawniejsza od Radkowej.Ewentualnie może Płoszajski jest lepszy w rolach rozrywkowych a Banasiukowi nie idą rolę dowcipnisia i lepiej wypada w rolach poważnych.
Dokładnie, przy Arturze to się wytrzymac nie mogło ze smiechu, a ten Radziu to tez spoko jak dla mnie z tej calej 'nowej' paczki .
w Przypadku Radka chyba lepiej żeby miał bardziej poważną rolę bo rola rozrywkowego gościa nie za bardzo mu idzie.
Śmieszy mnie jeszcze to odstrzekiwanie się Radka każdemu.Miał już dać ostry wycisk Fabianowi,Miłoszowi,Julianowi,Dragonowi,Igorowi i pewnie innym a nikomu z nich nic nie zrobił.
Żałosny gość odgraża się przy Patrycji i Nicoli żeby wyjść na twardziela a po cichu liczy że go powstrzymają.Jakby mu chciał dołożyć to by to zrobił a potem wrócił i najwyżej o tym powiedział.
A jak się boi sprawy o pobicie to tym bardziej poco się odgraża,powiedział by coś w stylu obiłbym go ale ten śmieć złoży skargę i już brzmiało by lepiej niż robienie z siebie Rambo.