4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34591
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Widzieliście? Według mnie dobrze jej Jowita powiedziała, ktoś w końcu musiał sprowadzić ją na ziemię... A biedna Luizka oczywiście w płacz bo jakżeby inaczej. Jowita miała gorzej, a się pozbierała a ta z przegranych zawodów robi problem na cały Wrocław. Beznadziejna laska, zgadzam się ze wszystkimi słowami Jowity.

pampeluna94

Oba te związki nadają sie na plaster,Radzio leci na wyglą,Mikser zapewne podobnie,bo nie widze żadnych pozytywnych cech u Luizy...

pytanie tylko co te laski widzą w tych facetach,Mikser nie potrafi rozmawiać z Luizką a Radzio traci prace po czterech godzinach....fajtłapy a nie faceci

aron312

zgadzam się aron312. Tak naprawdę Jowita ma tylko cięty język i tyłek, nic więcej. Wiadomo że właśnie takie osoby na ogół robią karierę. Teraz na pewno nauczyła się więcej bo coś w tej pracy robi ale wcześniej nie umiała nic to logiczne jak taką pracę dostała. I nie można grzeczniej nic powiedzieć bo gdy ktoś zobaczy dziwkę przy drodze na pewno nie powie jaka pracowita, sympatyczna i piękna kobieta...

maria_88_3

też sie pod tym podspisuje do Aktorki nic nie mam(dla mnie jest neutralna) ale jej rola to kompletna poracha

mrowa93

Nawet w pewien sposób spodobało mi się że Jowita wygarnęła Luizie, bo dziewczyna musi wziąć się w garść. Ale raz przesadziła a dwa co ją to tak naprawdę obchodzi. Nie wie co Luiza przeżywa, co przeżywają sportowcy których nikt już nie chce bo zaniżają średnią, nie wie jak to jest gdy jest się ciągle na końcu a ambicje się ma i pracuje się ciężko by coś osiągnąć, tylko że nie wychodzi... Brakowało by Jowita powiedziała by Luiza przespała się z trenerem to na pewno jej nie wyrzuci... Jowita jest taka no nie wiem jakby wcale nie była z domu dziecka... Tak się składa że znam kilka takich osób i są skromniejsze i właśnie nie pewne swej wartości, wcale nie kręcą ich używki, są sympatyczniejsze i spragnione miłości a nie kariery i seksu bez uczucia. Właśnie oni marzą o założeniu własnej rodziny, której nigdy nie mieli.. A Jowita ? Tylko kariera i Radek jako sługus i maskotka z którą pokaże się na kolacji z prezesem.

marajka

świetne określenie:).

ocenił(a) serial na 4
ocenił(a) serial na 10
marajka

Masturbujesz to sie może ty

witek_38

Lepsza masturbacja niż włażenie prawie do tyłka Jowicie. Tylko uważajcie by czymś się nie zarazić:). Mikser chociaż badał się na HIV a ta spała z połową Wrocławia i żyje jak gdyby nic:P.

ocenił(a) serial na 10
maria_88_3

Ciebie do by nikt pewnie po ciemku nawet nie chciał

witek_38

Witek - haha ;-)

witek_38

A skąd taki pewny? Wiecie dzieciaki oderwane od rzeczywistości, internetowi poszukiwacze taniej rozrywki, głównie Ty Witku i Pampeluna, zacznijcie żyć a nie ślinić się do nierealnej postaci Jowity, tak samo prawdziwej jak wasze posty, które wnoszą tylko tyle że zakochaliście się w Jowicie, mimo że nie ma żadnych zalet prócz urody.

ocenił(a) serial na 10
maria_88_3

Ona ma wszystkie zalety i zjawiskową urodę aty ani to ani to

maria_88_3

Jakim prawem, Mario, wypowiadasz się na temat mojego życia, sama go nie mając? Jakim prawem nazywasz mnie dzieckiem, nie znając mojego wieku? Jesteś śmieszna. Sama nazywasz kogoś oderwanym od rzeczywistości, podczas gdy piszesz epopeje na pół strony o przeszłości Jowity i o tym, że była dziw*ką i to jest Twój jedyny argument. Każdy załapał, każdy to wie do cholery więc po co drążysz nadal temat jej przeszłości? To Twój jedyny argument?
Jestem kobietą, na dodatek powiem więcej - sto procent heteroseksualną i nie mam w zwyczaju ślinić się do osób mojej płci. "Zakochałam się w Jowicie" uznam za przenośnię, bo tak jest. Zakochałam się w jej charakterze. Ale po co ja się rozpisuje, skoro Ty i tak zaraz wyskoczysz z tekstem: "A BO JOWICIA BYŁA DZIWKĄ TO JEST BE." Nie pouczaj mnie proszę jakiej rozrywki mam szukać w internecie - nie Twoja sprawa, szanowna Mario. Oceniając kogoś, pierw popatrz na siebie i zauważ, że Ty, przebywając na tym forum również jej poszukujesz :)

witek_38

A i tak to prawda Witku po ciemku mnie nie chcą, wyłączni przy świetle dziennym, żeby mogli mnie podziwiać:)

ocenił(a) serial na 10
maria_88_3

Pdziwiają cie przy świetle chyba niewidomi

witek_38

A ty już nie masz innych argumentów? Skąd wiesz kto tu się wypowiada, jak wyglądam itd. Ja się kłócić nie będę. Akurat ty nie masz za wielu argumentów w obronie Jowitki:).

pampeluna94

Ja też się zgadzam :D Niech Luiza spada !

virginia_virgi

Nie martw się, Luiza najpóźniej za tydzień zostawi Mikserka, gdy znów przegra zawody.
Tylko co teraz? Potnie się.... mydłem w płynie? :)
Może nie będę już jej hejtować, bo przeczyta to biedaczka i znów będzie jej przykro :(

ocenił(a) serial na 1
pampeluna94

luiza jest taką ofiarą życiową i kaleką, że szkoda gadać. nie cierpie takich ludzi, co myślą, ze w życiu jest różowiutko jak w bajeczce i co chwila tylko płaczą :D nieudacznicy życiowi

pampeluna94

k,rwa to i zawód, k,rwa to i charakter, w skrócie o Jowicie.

Hans_Kloss

Czy już zawsze ludzie będą jej to wypominać? Już nie daje dupy na prawo i lewo, jest z Radkiem i myślę że tak zostanie. Jakoś innym postaciom nie są wypominane ich grzechy, tylko zawsze ludzie przypier*dalają się do Jowity o wszystko, jakby nie postąpiła - czy dobrze czy źle. Dlaczego nie wypominacie innym postaciom co robiły? Boli was to, że Jowita jest w tym serialu? Wolelibyście oglądać Radka samego, a może z bobrowatą Nikolą? Czy może jeszcze z jakąś inną panienką, z którą i tak pewnie by mu nie wyszło, bo jest ciotą?

pampeluna94

owszem nie wypomina sie...bo nikt nie postepował tak w przeszłosci jak ta blondi,Radzio już o tym zapomniał...no cóż wygląd jest najważniejszy

pampeluna94

Jowita wiele się nie zmieniła w tym rzecz. Gdyby się zmieniła, można byłoby o tym zapomnieć. Najbardziej rozbawia mnie teraz jest z Radkiem. Jest z Radkiem? Sypia z nim i chodzi na kolacje, to związek? Gdyby to Radek miał forsę to pomyślałabym że to sponsoring. Jowita ma pieniądze ale nie specjalnie się nimi"dzieli". Więc to nie sponsoring, ale pożyjemy zobaczymy:). Angażować się nie chce raczej. Radek to taka marionetka w jej ręce( nie mówię że Nikola lepsza, taka sama jak Jowita tylko brzydsza ale chociaż nie puszczalska). Myślicie że się zmieniła? Skąd jak dostanie propozycje awansu w zamian za przespanie się z prezesem, zrobi to!. Niedawno była przecież w ciąży, nie wiadomo z kim, na pewno bez miłości, może sypiała i z kilkoma naraz. Zmieniła się w kilka odcinków?

maria_88_3

a Nikola spała z Julianem z miłości? dla kasy, by utrzymać siebie i swoją starą. to nie jest puszczalstwo za korzyści? spała z dziadem dla kasy, a matka zachowywała się jak stręczycielka, bo on ma kasę i musiała się go trzymać. to nie korestwo, sponosoring?

makintosz

no to też prawda, nie twierdzę inaczej, ale Nikoli już nie ma. I fakt że Nikola też nie dość że miała sponsora to wyrolowała Radka,wpakowała w ten kredyt. Ale Nikola miała Radka i Juliana. A ilu Jowita? Nie zliczysz.

maria_88_3

dzięki bogu, że już jej nie ma, bo mnie irytowała, tak samo jak jej stara. oby nigdy więcej się nie pokazywały. w Jowicie podoba mi się to, że jest twarda i jest taką trochę zimną suką. nie beczy co chwilę i nie przejmuje się głupotami. uważam, że dobrze nagadała Luzie. Luiza tylko beczy i chodzi z miną zbitego psa. przesadza z tym przejmowaniem się hejtami, za bardzo to przeżywa. te jej ciągłe smuty są już nie do wytrzymania. ona zamiast przyjąć na klatę parę słów gorzkiej prawdy jak zwykle zaczęła szlochać i uciekła. nie wiem, jak Mikser z nią wytrzymuje, co chwilę musi ją głaskać po główce...

makintosz

Ja pier*dolę, chyba się załamałam kompletnie. Mario, proszę Cię bardzo, ale:
1. Jowita wiele się nie zmieniła? Hmm. W serialu pojawiła się jako narkomanka. Nadal jest narkomanką? A może ćpa po kryjomu? Była prostytutką. Nadal jest prostytutką, pie*przy się za pieniądze na narkotyki? Zdobywała awans przez łóżko, powtórzę po raz setny - ZDOBYWAŁA, NIE ZDOBYWA. A może po kryjomu przed Radkiem puszcza się z prezesem między scenami? Oczywiście, wszystko dla awansu.
2. Nie jest z Radkiem? Nie? Tylko z nim sypia i chodzi na kolację powiadasz? Miała go w du*pie przecież kiedy był w więzieniu. Wcale się o niego nie martwiła, wcale on się o nią nie martwił kiedy została potrącona. On wcale nie zrobiłby dla niej wszystkiego, a ona dla niego pewnie też nie. Tak dla jaj Radek martwił się o nią kiedy była w ciąży, tak dla jaj chciał zaopiekować się jej dzieckiem. Tak dla jaj z nią jest, ale wcale jej nie kocha, wcale nie ma między nimi uczucia. TYLKO ZE SOBĄ SYPIAJĄ I POKAZUJĄ RAZEM NA KOLACYJKACH.
3. Jowita nie chce się angażować? Zobaczymy w przyszłych odcinkach. Gdyby nie chciała się angażować, to zostawiłaby go gdy dowie się o jego problemach finansowych. Ale go nie zostawi jeszcze przez bardzo długo, jeżeli w ogóle zostawi (wiem ze swoich źródeł). Ale ona się nie angażuje, gdzieżby... W końcu dla niej najważniejszy jest seks, tylko tyle.
4. NIKOLA NIE JEST PUSZCZALSKA? Z tym dopier*doliłaś do reszty. Odśwież odcinki proszę, a potem się wypowiadaj. Nikola dopiero była puszczalska. Jowita chociaż spotykała się z kimś w swoim wieku, a nie z obleśnym dziadem, byleby mieć spa z najwyższej półki i markowe ubrania.
5. Jowita nigdy w życiu nie zdradziłaby Radka w zamian za dostanie awansu. Gdyby tak było, już dawno by to zrobiła. Urodę ma, poszłoby jej jak z płatka.
6. Powtórzę drugi raz - odśwież odcinki. Bo z kim Jowita była w ciąży dokładnie wiadomo. Gdyby sypiała z kimś innym niż on, zostałoby to powiedziane. Nie snuj własnych domysłów, bo nie lubię tego strasznie.
Jeżeli już "bawimy się" w domysły (napisałaś, że Jowita pewnie miała kilku na raz, na dodatek spała z całym Wrocławiem - w serialu zostali wymienieni tylko Igor i Damian, ewentualnie Czarek) to może pobawimy się w domyślanie się co robi Majka w czasie wolnym, między scenami? Może puszcza się pod latarnią, bo nie ma dla dziecka na buty? A może Kaśka jest sutenerem? A może Natan ma laskę na boku? A może Sabina jest prostytutką? A może Emilka ma HIV? A może Mirek jest gejem? A może Bartek ma nowotwór? A może Paulina to tak naprawdę transwestyta?
Domysły to nie to samo co scenariusz, a w serialu nigdy nie było powiedziane czy Jowita spotykała się z Damianem tylko dla awansu. Skąd wiesz że nie było między nimi miłości? Nigdy nie zostało powiedziane wprost - JOWITA ŚPI Z SZEFEM TYLKO DLA KASY.

ocenił(a) serial na 10
pampeluna94

haha z oblesnym dziadem bo młody by jej nie chciał

pampeluna94

1. Tak Jowita już nie ćpa i na razie nie puszcza się, na daną chwilę, bo jeszcze kilkanaście odcinków temu( ok zanim była z Radkiem) sypiała z kim chciała. Ale z charakteru nie zmieniła się nic a nic i ze swojego światopoglądu interesownej suki. Nie powiesz że tak nie jest? Widziałaś wczorajszy odcinek? Chyba tak.
2. Mówiąc że Jowita z Radkiem tak naprawdę nie jest, nie mówiłam o tym co było wtedy z Zygmuntem, tylko o teraźniejszych odcinkach( sama nie chcesz by ludzie wracali do przeszłości) a w tych odcinkach widać tylko księżniczkę Jowitę i jej sługusa a nie partnerstwo. Może to się zmieni jak mówisz ale to w przyszłych odcinkach których nie znamy w teorii. Z tych kilku odcinków mogę wysnuć swoje spostrzeżenia że Jowita ma gdzieś wszystkich, z nikim nie przyjaźni( bo interesowne znajomości to nie przyjaźń), Radkiem zainteresuje się dopiero gdy Mikser czy ktoś jej powie o jego problemach, więc jest odrealniona i skupiona na sobie, bo chyba wie ile on zarabia czy nie?
3.Na razie nie widzę tego zaangażowania, owszem w odcinkach z Zygmuntem było inaczej, martwiła się gdy był w więzieniu, ale to tyle z jej strony, radek starał się w 100%, ona w 20%.
4.Nikola była w związku z Julianem dla kasy zgadzam się ale też coś do niego musiała czuć, to nie dawanie dupy jak Jowita od czasu do czasu z szefem, tylko mieszkanie razem przez ileś tam czasu miesięcy czy nawet lat. I sypiała z jednym. To puszczalstwo? Chyba nie. Ale interesowna też była to prawda, ale na moment się zmieniła zostawiła Juliana by rozpocząć gorsze zycie w kawalerce Kaśki, nie mając pieniędzy. W końcu zrobiła Radkowi wielkie świństwo to prawda i nie będę z tym się kłócić. Ale Jowita dla Radka byłaby w stanie oddać całe luksusy? Nie.
5. Pożyjemy, zobaczymy:)
6. Ok to Jowita spała z jednym, dobra ale tylko dla kasy, sama mówiła że nie kocha gościa.

No i owszem wspomnieli o kilku z którymi spała Jowita, co nie znaczy że nie było więcej, nie będą wszystkich z imienia i nazwiska wymieniać. A nawet jak kilku było ich, to i tak jest to obrzydliwe i jeszcze z Igorem... odrażające. Julian może i starszy ale lepiej i tak wygląda niż Igor.

maria_88_3

1. Nie wiemy co robiła Jowita przed tym jak była z Radkiem (odkąd pojawiła się znów w serialu). Wiadomo nam tylko tyle, że była z Damianem. Reszta to tylko Twoje głupie domysły. Widziałam odcinek - ale do Ciebie chyba nie dociera i raczej nie dotrze to co piszę. UWIELBIAM JĄ ZA CHARAKTER, CZYLI CHARAKTER INTERESOWNEJ SU*KI. :) Więc wisi mi to jaka jest, czy be czy cacy. Uwielbiam ją, bo potrafi postawić na swoim i wie czego chce od życia. Uwielbiam ją za charakter, napisze jeszcze raz - NIE ZA URODĘ. Ale chyba nie dociera..
2. I dalej to samo... Jowita wie, że Radek ma kredyt na głowie. Jednak on nigdy nie skarżył jej się na problemy finansowe, skąd w takim razie ona może wiedzieć, że je ma? A że Radek jest cio*tą która boi się powiedzieć dziewczynie swojej o kłopotach, to już inna sprawa. Odrealniona i skupiona na sobie tylko? Jak uważasz, według mnie to kpina biorąc pod uwagę całą ich przeszłość wspólną. Ale dobra, uważaj sobie jak chcesz. Jeżeli wg Ciebie związek Radka i Jowity nie jest związkiem partnerskim, to ja aż boję się zapytać jakim według ciebie jest związek partnerski. A już niebawem się przekonasz, co tak naprawdę dla Jowity znaczy Radek :) Ciekawe tylko, czy nadal będziesz uważać, że jest skupiona tylko na sobie i ma go gdzieś. :)
3. Odcinki z tzw. "zaangażowaniem" już wkrótce ;-)
4. Hahahahahahahahah. Po raz kolejny do*jebałaś. NIKOLA MUSIAŁA COŚ CZUĆ DO JULIANA? Chyba tylko woń jego portfela, bo o miłości tam nie ma mowy. Była z nim dla kilku papierków, nie potrafiła z niego zrezygnować nie z miłości, ale z tego powodu że jest życiową niedorajdą i nawet kurczaka nie umie nabić na rożen, drewnowata miernota. Skąd wiesz, że Jowita nie byłaby w stanie oddać luksusów? Dlaczego od razu zakładasz, że by wybrała kasę niż jego? Jowita go kocha, mogę to śmiało stwierdzić. Jak mówię, przekonasz się niebawem (poczytaj streszczenia, pooglądaj zdjęcia z planu a wiele dojdzie do Twojej główki, jeżeli można to tak nazwać.)
5. Jowita go nie zdradzi. (ten zwiastun, który udostępniło PM to ściema, zmanipulowane ścierwo by narobić smaka ograniczonym ludziom, którzy będą po wszystkich forach wypisywać: "PATRZCIE JAKA JOWITA PUSZCZALSKA, JUŻ GO ZDRADZIŁA). :) A i tak okaże się, że nie - zresztą przekonamy się w przyszłym tyg. kto tak naprawdę ma rację co do jej zdrady.
6. Nigdy Jowita nie powiedziała, że nie kochała Damiana. Skąd wiesz że tylko dla kasy? Nigdy nie było powiedziane, co ona tak naprawdę do niego czuła. Nie mamy 100% pewności, że robiła to tylko i wyłącznie ze względu na awans. Nie mamy też pewności, że go nie kochała. Uhh, znów domysły..

A co Igor ma takiego złego w sobie? Przystojny nie jest, ale i tak lepszy niż stary sługus Nikoli. Igor sto razy lepszy.

pampeluna94

Ok, nie będę się już kłócić:). Wyraziłam tylko opinię na temat jowity i nie znam kolejnych odcinków co w nich będzie( wole poczekać niż od razu wiedzieć:)). Ja mówiłam tylko o ostatnich odcinkach, po tym co mówiła jowita. I tyle:). I już zrozumiałam że chodzi Ci tylko o jej charakter, jak takie osoby lubisz to ok:), jednak z taką Jowitą nie dało by się zaprzyjaźnić, chyba że byś miała miliony to tak:). Bardziej mi chodziło że to Witek ją uwielbia za urodę. A Igor brzydki, psychol, morderca, obrońca kryminalistów a i aktor jego grający jest pod 40 lat, więc no cóż starym nie można go nazwać ale młodym też nie, ja osobiście nawet bym brzydziła się podać mu rękę:). I jak mówisz że Jowita się zmieni i widać będzie miłość do radka to ja się cieszę, niech będą ze sobą a co:P.

maria_88_3

;-) Ja też muszę przyznać, że po tych ostatnich odcinkach co były (nie chodzi mi o to, że nagadała Luizie tylko o jej zachowanie w stosunku do Dagi) Jowita mnie wkurzyła swoim zachowaniem i to co powiedziała o "piętrach wieżowca". Mam nadzieję, że nie poprowadzą jej w taki sposób, na materialistyczną dzi*wkę (bo w gruncie rzeczy nią nie jest). Mam nadzieję, że będzie taka jak w tym wątku z Zygmuntem - twarda i "silna" (w pozorach) a jednocześnie miękka, bezbronna i krucha. Nie chcę, by była taka jak teraz i mam nadzieję, że taka nie zostanie. ;)
Wyczytałam na kafeterii, że podobno Jowita ma być w ciąży z Radkiem? Ale to raczej ściema. ;P

pampeluna94

O ciekawe:). No nie wiadomo, ale plotki czasem ziarnko prawdy mają. Jak nie teraz to może w przyszłości dziecko będą mieli. Teraz nie muszą mieć, wolałabym ich zobaczyć przed ołtarzem:). Chcę właśnie by Jowita była taka jak w tych akcjach z Zygmuntem, wtedy polubiłam jej postać. Bo ona taka jest najwyraźniej. Tylko teraz niepotrzebnie znów pokazują jaka jest wyrachowana i wredna( choć to co powiedziała Luizie było prawdą, była po prostu szczera, choć na końcu trochę przesadziła i tak), ja właśnie nie chcę by znów była dzi*wką. I naprawdę tylko wyraziłam zdanie na jej temat, co wcale nie oznacza że jestem jej przeciwniczką, bo wolę ją od nudnej Majki, Kingi która nie wie czego chce, Melki i Krystiana oraz naprawdę materialistycznej Zośki, od Nikoli także. Niemniej Jowita pasuje do Radka najbardziej i on do niej, bo np do miksera czy tym bardziej Błażeja by nie pasowała, bo to takie " dzieci". Ale tak w ogóle chyba Jowita i Radek ostro się pokłócą bo on będzie myślał że go zdradziła? Ale to nieprawda ale pewnie kilka odcinków będą się żarli.?

pampeluna94

Jowita nie będzie w ciąży, spoiler............................. ...................................................

Ale i tak wszyscy pewnie wiedzą, że będzie miała białaczkę i stąd złe samopoczucie jakby była w ciąży. Ja chcę by była taka jak wtedy z Zygmuntem i może wziąć ślub z Radziem, a dziecko to już później za jakieś 150 odcinków:)

makintosz

Z Luizą szczera prawda. Zgadzam się, że powinna się ogarnąć, bo ma wielkie problemy z psychiką. Ale Jowita aż tak twarda nie jest, też chowa wszystko w sobie, nie płacze i owszem, ale chodzi ciągle nadąsana i zła na cały świat, jakby to była wina wszystkich ludzi że miała taki los a nie inny.

pampeluna94

A i nie chodzi tylko o to że była dziwką czy narkomanką. Ale była też i jest bezwzględna. Przyjaciół zawodziła równie często jak po Polskę. Coś jeszcze? Tak ma wiecznie nadąsaną twarz, częściej nawet niż ta Luiza płacze. A Radek ciota fakt bo powinien powiedzieć Jowicie że nie śpi na kasie i nigdy nie będzie spał bo nie ma pleców a żałuje swojego tyłka. A widocznie odrealniona Jowita nie wie że w PL nie zawsze zarabia się min. 20 tys jak ona.

maria_88_3

Skąd wiesz ile ona zarabia?
Odrealniona to może jesteś Ty - kiedy w końcu ogarniesz, że ona już nie sypia z facetami w zamian za awans?

pampeluna94

A ile może zarabiać osoba która ma samochód droższy od mieszkania Sabiny i wielki dom? To Sabinę byłoby na to stać( czyt jej ojca), skoro Weksler ma podobny i samochód i dom( moze i lepszy ale Jowita nie odstaje) a Weksler ma miliony. To Jowita ile zarabia? 3000? Nie bądź naiwna!. A jak Jowitaa nie dostanie kolejnych awansów a prezes oszaleje na jej punkcie i powie awans dostaniesz ale jak prześpisz się ze mną? Co wybierze Jowita, która napalona jest na kasę i karierę co zresztą powiedziała! Wierna Radkowi nie będzie.

maria_88_3

Pożyjemy, zobaczymy. Nie zakładaj od razu, że będzie gotów zostawić Radka dla awansu, bo nie masz prawa tego ocenić w tym momencie.

pampeluna94

No ok:). Nie będę się kłócić. Wyraziłam tylko opinię, co widzę po jej zachowaniu. Na razie jest wyrachowana i przyjaciół nie ma, ale prawda nie wiadomo czy Radka zdradzi/zostawi. Może będą łaskawi twórcy dla tego wątku i związku i oszczędzą tę parę:). Kiedyś lubiłam nawet Jowitę i nic do niej nie miałam, ale osobiście nie lubię takich ludzi i tyle:).

maria_88_3

Okej, masz prawo ;-)

pampeluna94

dzięki:). czekam z niecierpliwością na kolejne odcinki:)

maria_88_3

Ja też. ;-)

pampeluna94

innym też wypominają, np majka zachowuje się kure****wsko

pampeluna94

Rozpieprzył mnie tekst Miksera.
J: "Powiedziałam jej żeby się ogarnęła"
M: "Nie powinnaś jej mówić takich rzeczy"
...................................................................
...................................................................
racja, powinna ją po główce poklepać i przeprosić

pampeluna94

swoją drogą to podziwiam Miksera, że z nią wytrzymuje. na dłuższą metę takie ciągłe użalanie się nad sobą, jaka to ja jestem beznadziejna, do niczego się nie nadaję itd. musi być męczące. co chwilę trzeba ją pocieszać.