4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34591
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Był tu temat o nim a dokładnie o ośmieszeniu Policji ale teraz o nim samym. Nie rozumiem jak ktoś taki może w policji pracować. Samemu się postrzelić.Zgrywa często wielkiego kozaka a wiadomo jaki jest. Gdy był we Wrocku złapał jakiegoś gościa co auto chciał ukraść i w nagrodę poleciał do USA teraz z tym postrzeleniem ma medal dostać. No sorry ale skoro on za coś takiego nagrody dostaje chociaż w tym pierwszym przypadku może słusznie to w takim razie jak Aleksa nagrodzić albo Kacpra tego glinę, który we Wrocławiu zajmowali się teraz tylko Kacper zajmuje się poważnymi sprawami napady morderstwa gwałty mafie itd. Aleks wiadomo trochę spieprzył swoją karierę ale na pewno przez kilka lat miał wiele udanych akcji gdzie jego życie maksymalnie było narażone i nie dostał nagrody w postaci wyjazdu do USA. Chciałbym widzieć Ryśka we Wrocławiu w takich wydziałach. Co myślicie ?

ocenił(a) serial na 5
kchm1

Też nie rozumiem jak ktoś taki jak Rysiek może pracować w policji i za postrzelenie samego sienie dostaje medal. Kpina na całego. Najbardziej należała by się taka nagroda co zajmują się poważniejszymi sprawami co tu zostały wymienione powyżej. Ten Rysiek na moje sam siebie ośmiesza. Jak wrócił z tej Ameryki to zgrywał ważniaka

ocenił(a) serial na 4
gumis882

co wy p....ycie - przeciez to watek komediowy a nie dokument :) zajebisty jest, jeden z tych aktorow, dla ktorych warto ogladac tego gniota

ocenił(a) serial na 5
marajka

Sorry Ja tylko napisałam swoje zdanie na ten temat i wcale nie p...rze!!!

ocenił(a) serial na 3
gumis882

Zgadzam się, policja bywa nieudolna, ale jakim trzeba być łamagą i kretynem żeby strzelić sobie w nogę. Chyba nie chodzi się z bronią wycelowaną we własną stopę? Mnie ten wątek nie bawi, ale irytuje.

ocenił(a) serial na 5
monika2121

No bywa ale nie aż tak,żeby trzymać własną broń przy nodze. Też mnie wcale nie bawią te sceny z Ryśkiem.

gumis882

A teraz powiedz mi jak wyobrażałabyś sobie Ryśka we Wrocławskiej policji i miałby zajmować się takimi sprawami jak Aleks czy Kacper ?

ocenił(a) serial na 5
kchm1

Raczej nie wyobrażam go sobie w takich sprawach tym bardziej,że z niego taka łamaga jest. Jedynie co we Wrocławiu mu się udało to złapać złodzieja który chciał włamać się do czyjegoś auta. Jak w tym czasie miał iść z Wiktorią na bal.

ocenił(a) serial na 1
monika2121

Tak, to co powiesz na to http://www.youtube.com/watch?v=t0JlUDJdfNU

ocenił(a) serial na 4
monika2121

no moim zdaniem oweszem - wadlewskie watki e sa specjalnie konstruowane w duchu komediowym. przykladanie tego do prawdziwego zycia swiadczy o infantylnosci

ocenił(a) serial na 8
marajka

dokładnie wątki wadlewa mają bawić są śmieszne i głupkowtę co tam się dzieję to się w głowie nie mieści,a Rysiu jest pokazany jak głupi policjant nie ubliżając nikomu bo w każdym zawodzie się znajdzie czarna owca w policji z PM jest nią Rysiu