4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34595
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

poprzedni temat ma już ponad 800 wpisów, a niektórym (mnie też) nie chce się już przewijać.
proszę o wypisywanie absurdów, a nie pisanie głupot....
Zapraszam do miłej zabawy...

użytkownik usunięty
maciejewskigostynin

po co znowu kolejna część, a przecież nie trzeba niczego przesuwać, jak zobaczysz ostatni wpis w tym temacie to wchodzisz w czas kiedy to bylo pisane [pod avatarem tej osoby która go napisała jest czas] i już masz

ocenił(a) serial na 4

A mi się nie chce...

ocenił(a) serial na 4
maciejewskigostynin

Jak zwykle na początku zasmiecanie tematow.

ocenił(a) serial na 1
maciejewskigostynin

kto bedzie zabójca?

ocenił(a) serial na 4
deconstramus

Pewnie upił się, stracił przytomność, uderzył się o karton.
Zabójca : Karton.
A tak na poważnie to nie wiem...

ocenił(a) serial na 8

Hah. Wiedziałem, że lada dzień ktoś nie wytrzyma i założy z wyprzedzeniem 8. część. :D

Cefalix

Masz lepszego 'czuja' niż Toster, świetnie kojarzysz fakty i układasz je w logiczną całość. Pisałeś mu scenariusze detektywa? : D

ocenił(a) serial na 4
SuperDean

Hehe... A na serio to na pewno spartolą to rozwiązanie zabójstwa Igora...

ocenił(a) serial na 4
SuperDean

Pewnie Mr. Karton był przesłuchiwany, ale po wakacjach : (spojler)
Pojawi się Mr. Beret. Znajdą na nim peruke Nikoli...
Nikola.wchodzi.do domu:
- Radek : Witaj Nikola.
- Nikola : Cześc Radzio!
- R : Ładna fryzura!
- N : A,tam tylko pożyczyłam z łba Igora. Jemu te kłaki sie nie przydadzą.

maciejewskigostynin

xD

Jestem skłonny zaryzykować stwierdzenie, iż Beret Niki jest osobną jednostką i żyje własnym życiem. Osobiście rozpatruję go od jakiegoś czasu w kategoriach persony.

użytkownik usunięty
SuperDean

taak, beret Nikoli ma swoje osobne wątki xD powinni go wkleić do tego albumu ze zdjęciami jak się zaczyna serial xD

ocenił(a) serial na 4

A moim zdaniem powinien być dodany do obsady i mieć własną ekipę na planie.

użytkownik usunięty
CharmlessMan00

popieram :D

ocenił(a) serial na 1
maciejewskigostynin

Poprzedni temat już zapełniony więc trzeba sie chyba tutaj przenieść. Wątki się nigdy nie skończą:D

maciejewskigostynin

Karol też frajer, tak się cieszy że Igor nie żyje, a nie chce pomóc (domniemanemu) mordercy czyli Radziowi

Wingo

Króla odrazu wyciągnął z aresztu, a przyjacielowi córki nie chcę pomóc

ocenił(a) serial na 4
Wingo

Z tą reinkarnacją babci w psa to prawdziwy szczyt głupoty.

CharmlessMan00

To samo chciałem napisać. Nie przypuszczałem, że Malwina jest taka głupia. Scenarzyście przeszli samych siebie.

ocenił(a) serial na 1
no_bo_co

Całe to Wadlewo jest głupie. Reinkarnacja, seks-zabawy Rysia, poniemiecki skarb u Smiałka, plantacja marysi w stodole. Co wątek to coraz lepszy.

CharmlessMan00

Co prawda to prawda, ten wątek z psem 'Babcią Eugenią' to zwyczajne przegięcie już nawet jak na 'Pierwszą Miłość' - a jak wiemy w tym serialu i tak jest ich masa. Malwina robi z siebie kretynkę i przechodzi samą siebie - a wydawała się nie taka najgłupsza...

ocenił(a) serial na 2
maciejewskigostynin

Nikola zna Radka ze 3. miesiące a jest pewna, ze nie zabił Igora. Ludzie się znają ze 30 lat i nie mają takiego zaufania jak ona :D Ta afera z wyłudzeniem kasy bardzo niedopracowana. Filipowi upadła wizytówka lekarza i Kinga od razu zaczęła węszyć. W dodatku Marek znał doktora u którego miał się leczyć Filip. Jakbym ja był lekarzem to raczej zadzwoniłbym do kumpla i zapytał się o stan zdrowia. Żeby tak chamsko kogoś naciągnąć, to na serio trzeba mieć łeb nie od parady i dużo pewności siebie. No i jeszcze Artur mówił, że przelał kasę na konto kliniki.

ocenił(a) serial na 4
maciejewskigostynin

Ten szef Nikoli z kurą na łbie zgrywa takiego ważniaka jakby jakąś zajebistą firmę prowadził. I jeszcze pierwszego dnia powiedział, że na jej miejsce już czeka kilka osób. Ludzie biją się o pracę w fastfoodzie. Chyba licealiści.

Kinga to pierwsza naiwna. Nie wie, że z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciach.

Detektyw Toster z papieroskiem, którego nawet porządnie palić nie umie ;) Jeszcze Błażej do niego "Ty się znasz na rzeczy". Jaki kraj taki Sherlock Holmes.

ocenił(a) serial na 2
DoomedMistress

To jest chyba kierownik tej restauracji albo kierownik zmiany. Teraz jest ciężko o pracę więc może i jest kilka osób na jedno miejsce. Od poniedziałku chyba już nie ma PM bo na koniec puścili "w następnym odcinku... po wakacjach"...

ocenił(a) serial na 4
nick2008

Na to wygląda, trochę mnie to zaskoczyło, bo spodziewałam się, że pociagną jeszcze z tydzień. Będę tęsknić przez wakacje :D

DoomedMistress

Jak stylowo zagasił tego fajka, tak na dwa razy. Pomijam fakt, iż papieros nie był spalony nawet do połowy...

maciejewskigostynin

To Wadlewo to chyba jest takie wielkie jak Wrocław, skoro przez tak długi czas właścicielka Sołtysa nie zauważyła go u boku Wiki. Sklep to jest centralny punkt wsi, więc chyba do niego nie chodziła. No chyba, że ten cmentarz jest w innej wsi.

ocenił(a) serial na 2
no_bo_co

Przecież było, że mieszka w innej wiosce...

no_bo_co

Wiki coś tam mówiła, że właścicielka Sołtysa/Atosa/Babci Eugenii jest z Grójca

Gibon1991

Ale dopiero w dzisiejszym odcinku.

maciejewskigostynin

http://pierwszamilosc10.pl/pierwsza-milosc-nowy-sezon-wideo/ Zwiastun nowego sezonu.

ocenił(a) serial na 4
no_bo_co

Jaką tapetę na kompie ma ta policjantka ;)

CharmlessMan00

ta policjantka to niezła żyleta, pewnie jest dobra w "te klocki" ;-)

ocenił(a) serial na 4
Faraon_5

Brałby :D W celi:)

CharmlessMan00

Heh, właśnie też się zastanawiałem co tam pisze na tym wygaszaczu :D

Gibon1991

a co było napisane bo nie zwróciłem uwagi?

no_bo_co

Tam Mikser mówił: "Będziesz zaskoczona, ja byłem". Czyli to był albo Kiepski, albo Izabella lub Natan.

maciejewskigostynin

Mnie najbardziej rozwala akcja na zadupiu.Byli antyterroryści, bomba, marycha, nawet Józef i Maryja, a teraz reinkarnacja babci w psie?
WTF? I co jeszcze? Brakuje tam chyba jeszcze UFO, ale patrząc na pomysłowość scenarzystów to już nie długo.
Tak by the way co oni jarają że są tacy ,, twórczy", chce ich numer do ich dilera...

maciejewskigostynin

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SBLHZo3OAxM Rozszerzony zwiastun po wakacjach

no_bo_co

nie ma nic

ocenił(a) serial na 10
kokakok

http://pierwszamilosc10.pl/dlugi-zwiastun-nowego-sezonu-wideo/ - tu jest. Trochę nowych pytań i podejrzeń się nasuwa...

ocenił(a) serial na 4
Zgiebongo

Czyżby Rączka wrócił do Wadlewa?

kokakok

https://youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SBLHZo3OAxM

no_bo_co

są odstępy, które nie chcą się połączyć

ocenił(a) serial na 1
maciejewskigostynin

Błagam o wywalenie tego zapyziałego wątku Wadlewa. W ogóle sie z Pierwszej Miłości zrobiły 'Kryminalne zagadki Wrocławia'.

Osiolek_87

Marysia w dzisiejszym odcinku jak zwykle chodziła po domu w butach na obcasach. Z kolei Kaśka założył koszulkę z napisem "Junior" którą kiedyś nosili Artur, a potem jeden z kolegów Błażeja, gdy byli jeszcze w liceum.

Faraon_5

:D
powaga?
no cóż, kryzys... tną koszta ;D

Osiolek_87

Dokładnie odnoszę takie samo wrażenie beznadziejne wątki tam wciskają jak już oglądam ten serial i widzę Wadlewo to mnie krew zalewa ;/

ocenił(a) serial na 5
maciejewskigostynin

Żal mi Nicoli..ciągle musi hodzić w tym samym swetrze :(

ocenił(a) serial na 2
maciejewskigostynin

Ten pajac Radek powinien sobie załatwić jakiegoś adwokata, miesiąc siedzi w areszcie, a nawet mu zarzutów nie postawili. z tego co wiem, to bez postawionych zarzutów nie mogą człowieka przetrzymywać dłużej niż 48 godzin.
Nikola się nieźle uniosła jak wyleciała z roboty, co drugi dzień się spóźniała i jeszcze pretensje, nawet czapka jej nie pasowała, chociaż po pracy nosi jeszcze lepszą.