4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34595
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Sabina i Natan 3

ocenił(a) serial na 7

Co o nich sądzicie? Ja mam wielką nadzieję, że będą razem, a ona w końcu rzuci tego egoistę Igora!

ocenił(a) serial na 8
irminsoon

a mi szczerze mówiąc to nie pasuje do niej ani igor, ani ten cały natan. jeden gorszy od drugiego. igor to może i jest ciekawa postać, ale moim zdaniem do sabiny w ogóle nie pasuje. pasował natomiast do izabeli. a co do natana, to nie przepadam za nim. może dlatego, że nie lubię aktora który wciela się w jego rolę. sabina powinna być z radkiem i takie jest moje zdanie :)

ocenił(a) serial na 7
refleksion

Z Radkiem też ją bardzo lubiłam, no ale Natan... <3

ocenił(a) serial na 6
irminsoon

Mam takie samo zdanie, co refleksion. Oboje jakoś tak do niej nie tego... Szkoda, że Izabeli już nie ma, bo do niej właśnie Igor pasował najbardziej. A z kolei ten Natan to mi się na razie widzi z nikim :D Ale kto wie, jak to będzie, w sumie to na razie za wiele o nim nie wiadomo, ale na pewno nudno nie będzie. Może zostanie zaproszony na ślub S &amp; I i przerwie go, głosząc, że kocha Sabinkę ;D

użytkownik usunięty
irminsoon

czekam na tem moment kiedy będą razem i mam nadzieje ze tak bedzie !! Mam dosc tego IGORA !!!!!!!! nie moge na niego patrzec...i nie wierze w tą jego przemiane.

natan to taki "cieply" sie wydaje. on zyje z dnia na dzien, niby tak mu ciezko i w ogole, ale... hehe

użytkownik usunięty
Oprah11

no właśnie czuje ze on narobi sporo zamieszania..

ocenił(a) serial na 7
irminsoon

Natan jest świetny. Okropnie lubiłam tego aktora w Hotelu 52 i jak się dowiedziałam, że ma zagrać w pm to bardzo się ucieszyłam :).
Mam nadzieje, że Sabina z nim będzie, bo Igor zachowuje się jak ostatnia świnia w stosunku do Natana. Zamiast pokazać klasę to ten nawet nie ukrywa, że go nie cierpi. I jeszcze dzisiaj jak podejrzewał, że Daga to sobie wszystko zaplanowała ... Na miejscu Sabiny rzuciłabym go i umówiła się z doktorkiem :)

ocenił(a) serial na 7
__Cleo Sertortii13

Dokładnie <3