4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34595
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Proszę mi przypomnieć dlaczego się rozstali.

ocenił(a) serial na 8
AigorPL

Chyba z powodu zdrady Radka z Jowitą.

AigorPL

Tak, dokładnie. Sabina była jakaś fochnięta na Radka jak sama później powiedziała "bo Radek ciągle ugania się za Jowitą" (co w zasadzie nie było prawdą), była zimna i miała go w nosie czym popchnęła Radzia w stronę uwodzącej go Jowity. I zdradził ją.

ocenił(a) serial na 8
Wingo

I teraz jest debilem, bo Jowitka na pewno wolna, a ten się ugania za brzydszą od niej dużo bardziej Nikolką, która powinna iść na zmywak do Barbariana i wziąć się za jakąś uczciwą pracę, a nie żyć na utrzymaniu sponsora.

Cefalix

Z tego co pamiętam Sabina poszła z Radkiem do łóżka, po czym oboje stwierdzili że się nie dobrali i zerwali ze sobą.

ocenił(a) serial na 8
Faraon_5

Tak, ale to było na samym początku ich znajomości. Potem sobie dali spokój, ale jednak namiętność znowu wybuchła i postanowili się ze sobą związać. Sabina w międzyczasie miała też epizod wzajemnej fascynacji wobec Miksera.

Cefalix

TAK. Problem jest tylko taki że oni byli w wolnym związku, ale Jowita zauważyła że zaczynają się w sobie zakochiwać to go zostawiła. I zgłupiał. Scenarzyści mogliby to naprawić w mgnieniu oka właściwie więc to nie problem tak naprawdę. No bo chyba każdy wolałby oglądać Radzia z Jowitą no nie?

Wingo

nie. ja już wolę brzydką nikolę, niż ten wredny ryj jowity. nie jestem w stanie na nią patrzeć

ocenił(a) serial na 7
ririri

Ja związek Radka i Jowity uwielbiałam, było ciekawie! A właśnie wrednego ryja Nikoli nie mogę znieść!

użytkownik usunięty
irminsoon

mam podobnie - strasznie mnie wkurza ta dziewwucha i mam nadzieje ze jej rola w tym serialu jest tylko chwilowa !!!

irminsoon

popieram