PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34545
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Serialowi Frajerzy.

użytkownik usunięty

W tym serialu pojawiła się masa frajerów,teraz dużo się piszę o duecie Radek-Tedosław.Uważam że ten drugi i tak jest większy niż ten pierwszy,w końcu ten drugi trafi zapewne zaraz do więzienia,wydał na Jowitę fortunę i nic z tego nie ma.

Poza tą dwójką masa frajerów była w tym serialu,mnie się przypomniało kilku z nich.

Jeden z największych absolutny TOP,lada dzień wraca,oczywiście Hubert zapewne okaże się że nie jest ojcem dziecka Sandry i został na lodzie.Gdyby wtedy posłuchał Anety,że dziecko może nie być jego,został z kobietą którą kochał i która jego kocha,patrząc na kiksy Pawła byłby ojcem numer jeden dla Julki może doczekali by się jednego czy dwójki wspólnych dzieci.A tak facet zapewne obejdzie się smakiem i może tylko gratulować Michałowi nowej rodziny.

Poza tym wyróżniali się:
1-Julian wydał na matkę Nicoli i na nią może kasy,i co ona zdradzała go z Radkiem,zostawiła go a na koniec jeszcze facet wybronił kochanka swojej kobiety przez więzieniem.

2-Bartek w sumie ciężko przypominać sobie jego wszystkie frajerskie akcje,ale uwagę przykuło że narzeczona zostawił go przed ślubem i ostatnio jak roszada żona na kochankę nie wyszła mu raczej na dobre,stracił masę czasu,reputację i pogorszył stosunki z całą rodziną.Paulina miała być ugodową partnerką a tak samo jak Emilia wcale nie zamierzała być specjalnie wyrozumiała,Bartuś uznał że żona lepsza.

3-Natan też niezły,wypruwał sobie żyły dla Sabiny,a ta po kilku latach związku,puściła się z łajzą Radkiem,nawet nie informując go o tym,sam musiał do tego dojść.

4-Damian w sumie gdyby nie zauroczenie Pauliną,nie straciłby umów i cała wieś jego.

5-Jan zostawił sensowną partnerkę Anetę dla młodszej Stefani i wyszedł na tym jak Zabłocki na mydle.

6-Marian-zostawił Dorotę dla Aurelii i podobnie jak Janek.

7-Zbyszek w sumie też raczej,przecież dalej by prowadził spokojne życie emeryckie gdyby nie Ewa i miłość do niej.

8-Karol stracił cały majątek przez córkę.Poza tym żona na pewno sporo zarobiła przy rozwodzie.

9-Mikser raczej nie jakiś duży frajer,ale też w sumie trochę bo przecież szlachetnie wyprowadził się z mieszkania,mimo że to Luiza z nim zerwała.

10-Błażej podobnie jak Mikser są więksi od niego frajerzy,ale laski w jego mieszkaniu robią co chcą,na dodatek nawet dupowata Daria ustawia go jak chce.

Takich większych,lub mniejszych frajerów w tym serialu było więcej,ale tych sobie na szybko przypomniałem.

A wszyscy z wymienionych frajerów są frajerami przez kobietę :). Można wymienić też Dragona który wpadł w ręce policji oczywiście przez... kobietę :). Haha to śmieszne. Ale fajny wymyśliłeś temat Daniel. Będzie można sobie powspominać kto tam jeszcze był frajerem. Ted może większy niż Radek, ale Ted pójdzie do więzienia i nie będziemy go już raczej oglądać a Radka tak, a on jeszcze pewnie nie raz pokaże jakim jest frajerem ;).

ocenił(a) serial na 4
maria_88_3

nie kazdy jest frajerem. to ze kogos kochasz a ten cie oszuka nie czyni cie frajerem. frajerem jest radzio np. bo ciagle na te same kity sie nabiera

użytkownik usunięty
marajka

no ale też z miłości do kobiety,więc ciężko powiedzieć,większość przecież na miłości wychodzi kiepsko,więc można powiedzieć frajerzy z miłości,owszem zdarza się,bo przecież nieraz facet tracił np majątek z miłości do kobiety,albo po 10 latach związku zobaczył drzwi.

marajka

No tak to prawda Radzio nabiera się najbardziej na te kity. Reszta osób to tak dla śmiechu.

użytkownik usunięty
marajka

gdybym zrobił listę frajerów,którzy bez miłości do kobiet stracili,to prawie nikt by nie został,przecież w tym serialu najmodniejsze są straty z miłości do kobiety.Radek normalnie byłby cwaniakiem gdyby nie miłość do dwóch kobiet Nicoli i Jowity,przez tą pierwszą kłopoty z prawem oraz kredyt,ta druga wiadomo.

ocenił(a) serial na 4

a nr 6 - mimo konca frajerskiego to przynajmniej skorzystal z "urokow" Aurelki ;) a Makowska... no coz - dla samej kasy mial z nia byc? chemii tam nie bylo

marajka

no tak, dlatego w sumie Marian nie stracił zupełnie. Ale Radek też może korzystać z uroków Jowity :). Jednak jak w jutrzejszym odcinku porównałam twarz Jowity i Pauliny to ta pierwsza nie ma do drugiej startu. Sylwetkę może i Jowita ma lepszą i jest wyższa ale twarz to zdecydowanie Paulina rządzi, ale może to też dlatego że Jowita teraz wykrzywia tą twarz i nieładnie to wygląda.

użytkownik usunięty
maria_88_3

jak widzę miny Jowity,to mam stany depresyjne.

no patrzeć nie idzie, kiedyś jak się spotykali z Radziem jak Jowita miała pracę to było normalnie, a teraz to ona strzela takie miny że tragedia

maria_88_3

Jowita ma twarz wygładzoną bo wytapetowaną, dodatkowo ma celulit na dupie, co widać było w TzG.

Hans_Kloss

aha ;). Nie oglądałam TzG, tylko kawałek końca odcinka w którym wyleciała :).

maria_88_3

ja też nie oglądam TZG, ale kiedyś czekałem na film,a TzG się przedłużył, więc chcac nie chcąc końcówke widziałem :D

Hans_Kloss

To miałeś świetny widok :). Nie no spoko, dużo kobiet mają cellulit itd, ale jednak ona jest byłą modelką, w sumie jeszcze niedawno nią była a może nadal sobie dorabia.

maria_88_3

dorabia u Teda lezac na plecach :D

użytkownik usunięty
marajka

Tak samo można by powiedzieć nr 5,przecież Stefani sporo młodsza,siłą rzeczy duża ładniejsza od Anety,ale reszta no cóż.Bartek też przez chwilę miał w sypialni prawdziwe cudo.Julian mimo wszystko miał też młodszą,więc wiadomo faceci skorzystali,ale dzisiaj Marian przynajmniej miałby kobietę na której mógłby polegać.

no Stefani to wg mnie nie była ładniejsza od Anety ale fakt ze młodsza twarz i ciało. No skorzystali swoje, ale źle w sumie na tym wyszli.

ocenił(a) serial na 4
maria_88_3

Zgadzam sie. Aneta ladniejsza

użytkownik usunięty
marajka

Kiedyś to był dynamit,ale teraz jak na lata,też niczego sobie.

ocenił(a) serial na 4

ja bym sobie zczyla tak wygladac w jej wieku. a rola w Powiedz tak! - zajebista

marajka

No to prawda Aneta czy maria pakulnis wygląda super w tym wieku. Stefani nie jest/ nie była aż taka piękna, ok brzydka też nie ale zwyczajna, i coś z zębami miała, chyba krzywe czy coś, poza tym wiadomo jak to głupie osoby, od razu wydają się brzydsze ( przynajmniej ja tak uważam jak na nie patrzę) bo od razu jest taki tępy wyraz twarzy i mimika osoby przygłupiej. Tak jak teraz Jowita z tą swoją mimiką nie wydaje się już taka ładna. Tylko jak ktoś określił jak mongoł ( to bez obrazy dla mongołów, ale po prostu się tak mówi, trochę jakby była upośledzona). Stefani bardziej ciałem umiała skusic, bo chętnie je pokazywała :).

użytkownik usunięty
maria_88_3

A teraz sobie przypomniałem,Janek powiedział że dlatego zamienił Anetę na Stefani że ta druga jest taka młoda,ma dużo pozytywnej energii i on się przy niej czuje młody,coś że przy Anecie gasł.

W sumie chyba jak facet jest w średnim wieku,to jedyny sposób żeby się odmłodzić,zawsze może powiedzieć,że robi to dla partnerki.

Akurat fakt że Stefani miała duzo energii, ale nie wszystkie młode kobiety takie są ( patrz Daria :P). Jeszcze znam jeden sposób by się odmłodzić, spłodzić dziecko, wtedy wspólne zabawy z dzieckiem przeniosą cię do wieku dziecięcego, ale Jan nie chciał kolejnego dziecka, Stefani później z resztą też nie :). Ale to jest ten minus wzięcia młodej kobiety ( że jednak będzie chciała mieć dziecko, a facet koło 50 może mieć już wnuki i nie chcieć potomka kolejnego).

użytkownik usunięty
maria_88_3

dlatego on nie chciał,poza tym to kłopot bo co masz dziecko po 50,to zanim je wychowasz chociaż do 20,to masz ponad 70.Ja chyba najpóżniej po 40 bym się decydował,potem jakbym przekroczył np 45 to chyba bym sobie odpuścił.

ocenił(a) serial na 4
maria_88_3

Haha, widzę że moje określenie Jowity zrobiło się słynne, trochę to chamskie ale coś w tym jest. Najpierw mi się skojarzyła z kimś upośledzonym jak powiedziała Tedowi o ciąży, a za drugim razem kiedy gadała z Samem już po wyjściu ze szpitala. Okropna ta mimika, nie wiem co się stało z tą aktorką, ale kiedyś grała o wiele lepiej.

DoomedMistress

Za dużo się przyjaźni z Pniewskim :).

użytkownik usunięty
marajka

a w tym Powiedz Tak,grał Pazura,bo chyba ten serial mieli zdjąć po pierwszej serii,a Pazura znów miał być winny?On faktycznie był tam taki ostatni?

ocenił(a) serial na 4

nieeee, w necie bzdury pisza. fajna mial role. i serial bardzo fajny. taki troche inny

użytkownik usunięty
marajka

ale go zdejmują czemu?Też mi się wydaje,mimo że ostatnią poważną rolę Pazury widziałem wiele lat temu w Oficerach,że to kozioł ofiarny,produkcji,w jakieś poprzedniej też zwalili winę na niego,też nie oglądałem.

Aż po sufit czy jakoś tak,że gdyby nie on,serial by przetrwał.A prawda jest taka że pewnie inni też grali padakę,albo scenariusz był słaby.

ocenił(a) serial na 4

zdejmuja bo niby slaba ogladalnosc, ale wielu ludzi sie burzy https://www.facebook.com/Powiedztakdrugisezon/?fref=ts
osobiscie tez zaluje bo to w ostatnich czasach jeden z moich ulubionych seriali.

użytkownik usunięty
marajka

no czytałem,że bardziej życiowy,wątki lepsze,że uzywają normalnych przekleństw a nie jak w innych spadnie ci cegła na nogę,a ty au,zamiast konkretnego przekleństwa.

ocenił(a) serial na 4

hehe no z tymi przeklenstwami. kilka naprawde fajnych rol - Pawla Domagaly, Pakulnis, Pazury, Wiedlochy, no i glownej bohaterki Basi/Zawadzkiej. tak dosc zyciowo jak na serial oczywiscie. wlasnie moze to jest problem.

użytkownik usunięty
marajka

obstawiam że ta petycja nic nie da,kiedyś pisali przy FZ,chyba Kryminalnych bodajże przy CH też się burzyli i co i nic.

ocenił(a) serial na 4
marajka

Mnie też ten serial się spodobał. O wiele lepszy od np. Singielki, to dopiero porażka jakaś.

frajerem stulecia jak dla mnie był Julian, Nikola go robiła w trąbe ten jeszcze Radka od problemów z policja uwolnił i cześć.
A drugi frajer to mój niegdyś ulubiony bohater Radek, kiedyś myslałem że po Nikoli będzie normalnie ale nie. do dziś mam ubaw jak sobie przypomnę jak wrócił któregoś tam razu na chatę zajarany i do Nikoli że dostali kredyt i teraz wszystkie problemy się skończą XD

użytkownik usunięty
Wingo

tak najlepsi z najlepszych to był właśnie Julian,wysoko też Hubert,Natan w sumie no i chyba Karol tylko że dla córki.

A największą frajerką to Sabina. Rzucić Natana z pozycją, w dodatku zrobiącego dla niej wszystko dla frajera Radka. Nie mówiąc jak głupia była będąc z Igorem :P.

użytkownik usunięty
maria_88_3

Sabina i tak lepiej jak przez nią ojciec stracił cały majątek Aśka może jej buty czyścić.I jeszcze dzięki Igorowi wolna spox dostał cały majątek ojca.Facet śmiał się z jej przyjaciół,miał prostytutki już przed ślubem a Saba i tak oczy by za niego wydrapała.

ocenił(a) serial na 4

Ona i Radzio to szczyty szczytow

marajka

tak Radzio i Sabina to najwięksi frajerzy, dlatego nie mogliby być razem bo długo by nie przeżyli na tym sposobie bycia życia .

maria_88_3

o hehe no, a najlepsza była akcja jak faszerował ją jakimś badziewiem i udawał zmarłego Igora a ona majacząca na kanapie. Potem zmarły mąż do niej zadzwonił a na koniec uciekała od lekarza i do Igora "zostałam sama musisz mi pomóc" :D

Wingo

No tak to było dobre, że Sabina nabrała się że Piotr to nie Igor. I te jej jazdy też były dobre. Ale i tak najlepsze było na samym początku ich związku i na początku małżeństwa jak go broniła, jaki on wspaniały :).

użytkownik usunięty
Wingo

a w tym wątku to sami frajerzy i ....frajerki były,nawet chyba więcej to drugie,bo poza Sabiną jeszcze Agata,która najpierw dobrze obmyśliła że jak Igor coś jej zrobi,ma chyba kwity na niego u koleżanki,a potem po jednym seksie,wszystko wyśpiewała że nie ma żadnych kwitów.Choć ta przynajmniej była chora psychicznie,więc nawet dziwne żeby to właśnie ona ograła takiego cwaniaka.

a Marzena wydawałoby się że rozsądna,dojrzała policjantka a pewnie do dzisiaj siedzi,za Igora,Laska dzisiaj miała by pewną pracę w policji,a została z niczym.Pamiętam że wtedy właśnie sobie myślałem ale z tego Igora amant że 3 laski,zwariowały na jego punkcie.

a Natan wyszedł na psychopatę który bije poczciwego Piotrusia i intryganta który nastawia wszystkich przeciwko Sabinie,mina Natana jak Sabina z nim zrywała i mówiła jaki z niego bandyta bezcenna.Facet do głowy dostał.

użytkownik usunięty
Wingo

I jeszcze Julian po tych wszystkich numerach,dalej chciał jej wybaczyć zdrady,porzucenia walczył o nią.Załatwił jej super pracę,facet zupełnie bez honoru,gdyby to jeszcze był jakiś obleśny facet bez widoków,a Nicola piękność z widokami to może jeszcze ale przecież facet raczej atrakcyjny fizycznie,wykształcony z portfelem,a ona no cóż znam lepsze,i uczepił się jak psiego ogona.

Pewnie teraz serialowy Julian się stoczył i wyje do księżyca za nią.

ocenił(a) serial na 4

Nie zapominajmy o Mateuszu, asystencie Karola, któremu Mikser posuwał laskę, a ten go jeszcze uważał za geja xd

użytkownik usunięty
jesustookmyphone

o tak,a poza tym tak podrywał Aśkę że prawie jego guru ją poderwał,z podrywów do Sabiny też miał właściwie tylko kłopoty.

jesustookmyphone

Mateusz był frajerem bo pracował całe dnie za darmo :P.

użytkownik usunięty
maria_88_3

tak,i jeszcze był przekonany że to interes jego życia,facet raczej musiał mieć bogatych rodziców,bo jednak nawet jak ktoś na początku mało zarabia,to zawsze chociaż 1500 zarobi,a ten nic.

Ale i tak numer jeden to Radek. Nie żebym miała coś do bezrobotnych, bo w normalnym życiu jest ich mnóstwo i wcale nie głupich, często inteligentni z wykształceniem i umiejętnościami, a nawet jak tego nie mają i trudno im znaleźć pracę, to inaczej się zachowują, wiadomo mają więcej pokory i biorą co dają. A Radek tyle razy olewał robotę i brzydził się robotą typu mycie okien, że za dobry na to a Artur mu super fuszkę proponował a ten go olał, mówiąc że ma to w dupie ( wtedy bym na policję na niego doniosła na miejscu Artka, dobrze ze chociaż go wywalił), no i Wekslera olał nie raz, nie dwa a też mógł go do paki wsadzić, no i też super biznes się szykował dla Radka. No kto normalnie zrezygnowałby z takich szans? Tylko frajer :). Nie mówiąc o innych sytuacjach z Radziem.

maria_88_3

A. A Jowita która była taką super bizneswoman, tak chodziła z zadartym nosem, jako to nie jest super, bo ma ekstra robotę i inni mogą jej buty lizać, nawet nie tylko czyścić, a później okazało się że nie jest taka super i niezastąpiona bo została wyrzucona jak pies. No cóż, życie.

użytkownik usunięty
maria_88_3

Przede wszystkich,scenarzyści jakby zapomnieli jaki z J rekin biznesu,teraz jej jedyną kartą przetargową nie jest jej piękny umysł,złote ręce,tylko tylna część ciała.Jak zaczynał się cyrk z T,myślał że ona będzie próbowała go przerobić jakimś złotym interesem a ona jak D tylko T ma do zaoferowania.Ten T też nie wiem jak został super biznesmenem jakby wszyscy go w konia robią,ten jego asystent to łaskę robi że telefon odebrał,nawet specjalnie się nie wysilał,jego ludzie olali go,a Sam go wykiwał,a ten się spostrzegł chwilę przed.

Poza tym J poniżała każdego A to idiotka owszem,ale te ciągłe docinki,że J ma markowe ciuchy,a ona dziadowskie to przesada,Aśka przynajmniej teraz ma na rachunki,a ta jak szczur na koszt innych.Poza Aśka co by o niej nie powiedzieć raz jak zrobiła to dla kasy,kasę oddała zresztą śmieszna kwota przy zarobkach J za seks.

I nie chodzi tylko o kasę na leczenie czy potem,ale wcześniej,Nicola mówiła że J wcale nie jest taka dobra tylko sypia z szefem który ją foruje,do tego łysego też się przymilała że nawet frajer R miał dość,i to przy nim bez skrępowania,sorry ale nie wierze,że dobry pracownik musi się tak poniżać przed szefem i że to jest normalne.

Wcześniej to samo sypiała za kasę np z Igorem,Czarkiem,tym fotografem.I traktowała to jak Elektryk naprawiający prąd,tylko że jak tamten brał kasę bo prąd działa elegancko,to ona po seksie.