W nowych odcinkach : Grzegorz potrąci Huberta bo będzie jechał po pijaku ( wpadnie w
alkoholizm po tym napadzie na Olę) Marysia będzie czuła się winna za ten wypadek i zwiąże
się z Hubertem. Wszystkim powie że dziecko jest jego, w co nie do końca każdy uwierzy bo
przecież ich znajomość trwa za krótko ( ale jak to w serialu minie wiele odcinków zanim
prawda wyjdzie na jaw) Będą nawet planowali ślub ale Maryska w ostatniej chwili ucieknie
sprzed ołtarza i wróci do Pawła który rozstanie się z Anką. Anka wpadnie w depresje i będzie
chciała się mścić ( będzie próbowała porwać dziecko Marysi). Ale to wszystko za kilkanaście
odcinków dopiero. Aha, Wiktoria będzie pocieszała Bartka i w końcu oni też zostaną parą.
Będzie też wątek Miksera i Sabiny ( prześpią się ze sobą na imprezie, oczywiście pod
wpływem %) i ona zajdzie w ciąże ( to będzie w tv około grudnia dopiero) mam te info od
koleżanki która jest makijażystką i pracuje przy produkcji. Jak dowiem się czegoś jeszcze to
napisze;) pozdrawiam
Dosyc prawdopodobny scenariusz.. Ciekawe czy po tym wypadku Marek jak zwykle uratuje Grzesiowi dupę (najpierw akcja z kowbojem kupujacym dom męża Reni, potem kolacyjka z komendantem policji, czyżby i tym razem marek uruchomi swoje kontakty? Może okaże się, że ma kumpla w prokuraturze ^^).
Ucieczka sprzed ołtarza - przynajmniej raz na parę miesięcy ktoś ucieka sprzed ołtarza, więc żadna nowość.
Sabina w ciąży z melakserem? hmm ciekawe co na to Radzio...
Ten serial jest naprawdę świetny, jesli się go traktuje jako komedię..
Biorąc pod uwagę przewidywalność w tym serialu to może być i tak ale podejrzewam że sam to na poczekaniu wymyśliłeś, a nawet jeśli masz jakąś znajomą która pracuje w ekipie to na bank nie ma takich info bo nikt by jej nie zdradził. Aha a przecieki można wyczytać w necie ale co najwyżej na kilka odcinków w przód 5-6. I tak no ja Wam mogę powiedzieć że Kinga zostawi Adama po tym jak dowie się że to podobno jakiś pedofil, a od Grzesia się odczepcie to w porzo chłop był, co z tego że z Szajbą w celi siedział każdy ma ciężkie momenty :D:D
Po pierwsze to nie " wymyśliłeś" bo jestem dziewczyną;p przy produkcji jednego odcinka pracuje cały sztab osób, część z nich jest obecna przez cały czas, tak jak moja koleżanka która jest jedną z makijażystek i w trakcie pracy poprawia makijaż aktorom. Oprócz niej jest tam jeszcze około 20 innych osób od scenografii, stylizacji, fryzur itp więc to normalne że te osoby widzą na bieżąco jaka scena jest kręcona i co będzie działo się w serialu. Jeśli masz jakiś problem to nie musisz mi wierzyć, przekonasz się sam za kilkanaście tygodni.
sory za nieumyślne zakwalifikowanie Cię do męskiego grona forumowiczów, a tak poza tym to Ci złotko nie wierzę:) A jeśli Ci wierzę to z całą stanowczością uważam iż twoja koleżanka jest nienormalna:)
zwiedza Danie, w towarzystwie Izabeli, Bereniki i swojej byłej no i oczywiście swojej córeczki. Tak mu się tam podoba że ani myśli wracać do Wrocka.. O tak sobie wymyśliłem co mi intuicja podpowiada. Ale paczi88 wie na pewno lepiej, jak ma takie niesamowite przecieki "co będzie" to może niech najpierw zacznie od tego "co jest" :)
Nie jestem żadnym złotkiem dla Ciebie i wypraszam sobie takie określenia. Poza tym za przeproszeniem ale to raczej Ty jesteś lekko nienormalny skoro jesteś chłopakiem i oglądasz takie seriale ( i jeszcze udzielasz się na forum), poza tym jutro szkoła i gimnazjaliści powinni odrabiać lekcje. pozdrawiam
Ehehehe HAhhaha Hahaha. Jak ja pisałem maturę złotko to ty zapewne pilnie odrabiałaś lekcje właśnie w gimnazjum, a ja byłem tym rocznikiem którego na szczęście ten poroniony system szkolnictwa jeszcze nie objął . Więc podejrzewam że zanim tobie pozwolono oglądać ten że serial ja już dawno byłem w fabułę wprawiony. Poza tym co ma do tego że jestem facetem i oglądam? Aktualnie nie mam nic lepszego do roboty i wcale się tego nie wstydzę że oglądam, w życiu nie zawsze jest tak że brylujemy, raz jest lepiej a raz gorzej - posłuchaj starszego kolegi. Nie wstydzę się tego , bo to chyba jeden z mniej durnych seriali w TV i taki który wciąga, losy bohaterów też są mi bliskie bo to w większości moi rówieśnicy / np Kinga /. Na forum się udzielam od niedawna i żałuję że wcześniej na to nie wpadłem bo można podzielić się opiniami i poznać kogoś przy okazji kto też jest wiernym fanem. No właśnie skoro ty też jesteś wierną fanką to powiedz wszystkim tutaj co się dzieje z arturem??? Przecież twoja koleżanka makijażystka na 100% będzie wiedzieć, BA na 1000%, zacznij od takich przecieków ..yoo - złotko :D...ahh sory za to złotko
Rozumiem że poczułeś się lepiej obrażając mnie. Szkoda że masz tak nudne i puste życie że jedyną rozrywką jest dla Ciebie wylewanie brudów na innych na forach internetowych. Tak się składa że jestem na ostatnim roku studiów i nie jestem żadną fanką tego dennego serialu ale napisałam to co słyszałam bo wiem ze jest sporo dziewczyn które lubią oglądać PM , (na szczęście nie znam żadnego chłopaka który lubi ten serial).
Ps. może poszukaj sobie pracy to będziesz miał ciekawsze zajęcia niż obrażanie innych przez internet? darmozjadów w Polsce już mamy za dużo.
Tak się składa złotko, że akurat się z tobą zgodzę. Fakt , pomimo iż mnie nie znasz to potwierdzam co napisałaś - "mam puste nudne życie" i wcale nie jest mi z tym dobrze, a powiem Ci więcej - nawet jak moje życie nie było "puste i nudne" to też w wolnej chwili oglądałem serial bo go lubię. Ale po tym co piszesz dla ciebie oglądanie go przez faceta jest czymś niezrozumiałym i w twoim mniemaniu wykładnikiem bycia ciotą. Cóż na szczęście się tym nie przejmuję. Ciekawe ilu gronie twoich znajomych jest facetów którzy to oglądają - na pewno są tacy, rozumiem że też ich nie akceptujesz, może to nawet ktoś z twojej rodziny i o tym nie wiesz.. A co na ten temat ma do powiedzenia twoja koleżanka/przyjaciółka która robi makijaż MĘSKIEJ części obsady ? Jeśli ma takie same poglądy jak ty to jest cyniczką.. A ja w dalszym ciągu nie wiem co z Arturem, no wszyscy czekamy!! ps. Aha i gratuluję tego że jesteś na ostatnim roku licencjata BRAVO:) Ja też studiowałem. A w tej chwili szukam pracy co jak sama dobrze wiesz w naszym kraju łatwe nie jest , więc przy okazji nie obrażaj bezrobotnych:) Pozdrawiam ciepło -" Wielki , zagorzały fan PM - który nie ma w życiu nic lepszego do roboty tylko oglądanie serialu dla kur domowych, siedząc znudzony w kapciach w salonie o 18.oo..."
paczi88 mam dla ciebie dobrą wiadomość, może podbuduję sobie u ciebie moje podziurawione ego - idę dziś na dzień próbny do pracy - mam nadzieję że trzymasz kciuki, że cokolwiek trzymasz...Jak widzisz jestem zdolny do poświęceń, mam nadzieję że Ty też chociaż odrobinę i korzystając ze swoich znajomości uchylisz rąbka tajemnicy co do nieobecności Artura.. Wszyscy czekamy!
ale twoja koleżanka od manicure i czesanie włosów Marysia na pewno wie, spytaj jej albo daj mi do niej komórke
zwrócić uwagę nt. poprawnej polszczyzny to możesz sobie koleżance w tlenionych włoskach na twoim poziomie. Dla twojej informacji błędy robią się od tego że w tle działa program korygujący, o którym się wciąż zapomina. Chyba nie myślisz że nie umiem prawidłowo odmieniać wyrazów. Mimo wszystko, nawet jeśli przyczyną tutaj może być fakt iż szybko piszę na klawiaturze, jest to i tak bardziej zrozumiałe niż ogólnie przyjęty język DEBILÓW na GG czy forach gdzie ortografia jest na poziomie niższym niż położenie Gronowa Elbląskiego względem naszego pięknego morza.
"Nie dyskutuj z idiotą bo najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem".
Kończę tą bezsensowną dyskusję z Tobą. Jak masz jakiś problem ze sobą to napisz na forum medycznym, tam na pewno znajdziesz ludzi którzy Cię zrozumieją. Tu jest filmweb i rozmawia się na tematy filmowe. dziękuję dobranoc
normalnie mnie zgniotłaś patrysiu...Chyba jesteś moją ulubioną postacią na tym forum.. może zagrasz w serialu, w końcu masz znajomości na pewno twoja koleżanka z ekipy cię zaangażuje..Na forum medyczne sama się wybierz, bo ja pisałem wyjaśniając Ci dlaczego robię błędy. Że Filmweb - słusznie zauważyłaś, więc pisz w końcu co z Arturem, no chyba że twoja wyżej wymieniona znajoma vel psiapsiółka wyjechała do ciepłych krajów