4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34595
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość
Magic1997

Sabina ?? mi tam jej szkoda, zaraz po ślubie Igorek pokazał prawdziwą twarz...

ocenił(a) serial na 1
Robaczek_12

Sabina, bo kto inny dostał w dzisiejszym odcinku w ryja? Ciekawe jak się sprawy potoczą. Czy od niego odejdzie? znając jego, pewnie zmusi ja jak psa albo zwiąże, i nie puści :d

ocenił(a) serial na 6
Magic1997

Pewnie by odeszła, ale Igor ja wyręczy i prędzej kopnie w kalendarz ;p

ocenił(a) serial na 1
karlie

Jak by mial odejsc, to by sie z nia nie żenił. Pewnie ma jakis plan.

Magic1997

"Jak by miał odejść to by się z nią nie żenił " jak nie ? przecież on z nią jest tylko dla firmy Sabiny ojca a ślub był mu tylko potrzebny dla jego korzyści, jako jej mąż ma jakieś tam prawa do jej majątku, no nie bez powodu pokazał swoją prawdziwą twarz zaraz po ślubie...

ocenił(a) serial na 1
Robaczek_12

Pokazal swoja prawdziwa twarz zbyt wczesnie. Teraz Sabina bedzie chciala rozwod i nici z majatku.

Magic1997

Nie patrzyłam kiedy dodałaś/eś temat a wszystkich odcinków nie oglądam...
Ja myślę, że odejdzie od niego a bedzie z doktorkiem ;d

ocenił(a) serial na 4
Robaczek_12

Pewnie,że będzie z doktorkiem;)nie pojawił się on bez przyczyny;)

Morrigna

Ten serial jest tak banalny, że japiełdolę. XD Ktoś się pojawia - kilka odcinków i grubsza zadyma z tą osobą murowana. Pokazali mysz - okaże się, że to ona pewnie przyniosła rzemyk Szymcia. :D

SuperDean

Nie wiem po kij ten wątek z myszą !!,co do czego??.po prostu trzeba było coś "podrzucic"durnego dla rozlużnienia sytuacji jaka zaistniała w życiu Sabinki i reszty

ocenił(a) serial na 5
Robaczek_12

przecież to było jasne jak słoneczko, że jej sprzeda strzała po ślubie .. nie zdziwiłem się

ocenił(a) serial na 4
mianek2107

I załatwili Igorka;)Jak myślicie kim był ten tajemniczy morderca?:)

ocenił(a) serial na 5
Morrigna

stawiam na Radzia :)

ocenił(a) serial na 10
mianek2107

Izabela??

ocenił(a) serial na 4
Morrigna

no jak... stary Weksler! raz juz zabił

marajka

też mi się wydaję że zabił tatus, cho zachowanie Radka tez jest podejrzane... hmm.

Morrigna

Mi się wydaje, że przyszedł Grzegorz, zasadził mu strzała (skutecznie odbijając ślad swojej pięści na podbródku pana mecenasa), później przyszły oprychy Strasburgera (lub jakiś dawny klient) i załatwili sprawę, a na końcu napatoczył się Radziu, wypowiedział coś w stylu "O Boże, tu jest krew" (oczywiście zostawił jakieś ślady) i teraz do samych wakacji będzie trwało śledztwo, kto Igorkowi zasadził kosę w jego parszywą dupkę.

Magic1997

Najbardziej mi się podoba moment jak Igor wypowiada zdanie "Musiałaś to wszystko schrzanić" :D ten ton głosu

deutschland91

Ten gosciu to jedyny profesjonalista w tym całym serialowym towarzsystwie,lecz cóż konczy w taki sposób na jaki sobie zasłużył

ocenił(a) serial na 4
aron312

Hah pewnie jeszcze Grażyna macała paluszki w tym paluszki;)Artur też wyszedł niby po pulapkę na mysz również podejrzane;)A może Igorek popełnił samobójstwo;)

Morrigna

A może to Daga bo przecież też chciała się zemścić na Igorze jak z Czarkiem go śledziła :D