4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34595
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

jest żałosne.I jeszcze te głupie teksty, typu: 'Dzięki tabletowi z LTE mogę ściągnąć dwa filmy w 15 minut!'...

nie tylko w tym, ale w każdym serialu Polsatu wszyscy to promują i zgadzam się, że jest to żałosne.. ;]

_Claudia_

i tak się nikt już nie da naciągnąć na ich "niby" taki szybki i fajny internet tyle lat już to lansują a każdy ich ma za przeproszeniem głęboko w d*pie !

najwięcej reklam i tak jest chyba w rodzince.pl

ocenił(a) serial na 10
milenasy

Dziś było też Rafaello, które się pojawiało jakiś czas temu. Myślę, że ten natłok reklam w tym tygodniu związany jest w jakimś stopniu z odcinkami z Pawłem, pewnie oglądalność jest wyższa. A swoją drogą Plus ma zdecydowanie najszybszy internet LTE w Polsce ;)

Zgiebongo

Może i mają choć w życiu nie osiągniesz tej prędkości którą rekomendują. Poza tym cóż mi po tej szybkości skoro są limity bodajże 50 gb/miesiąc. Ściągnięcie 1 gry może zajmować kilkadziesiąt gb i już po transferze.

użytkownik usunięty
Gibon1991

"sciagniecie filmu albo gry albo muzyki w mp3" w kilka minut :D ojacie ja tez tak chce!!!!!!!!!!!!!!! od tego zalezy moje zycie!!!!!!

użytkownik usunięty

hah a na powaznie mam w anglii od pewnego operatora najtanszy internet i sciaganko min 1mb/s i to ich najtanszy plan.....zanim w pl takie cos sie stanie to lata mina. ciekawe dlaczego nie moze byc w pl tak jak w uk?????????????? kto mi to powie????????????? tacy rozmowni jesli chodzi o ten glupi serial wiec moze sie ku.rwa dowiem!!! ;/

użytkownik usunięty

lol :D