4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34591
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

To co teraz się dzieje z tym przemytem narkotyków to przebija nawet to jak Paweł widział ducha albo jak Marysia pracowała w nocnym klubie.
Na strzelaninie składałem się ze śmiechu

CottonCrush

no i jak tych trzech połozyło sie na ziemi to było po prostu komiczne,podjechała baba czerwonym wozem wyjeła atrape pistoletu kupiona na odpuscie a ci leza plackiem.

gnoj2014

scena mistrzostwo, i to slow motion, cos pieknego <3

miko90

a miasto? Wyglada jak jedno z tych miasteczek w stylu dzikiego zachodu xd

CottonCrush

przez chwilé sié nawet zastanawialm czy w Karpaczy tego nie krécili XD

idiotka_3

No to się nie pomyliłaś bo to właśnie było w Karpaczu

CottonCrush

Jak zobaczyłem tą scenę to miałem taką bekę, że szok.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
mat161

Ty nie wyzywej nos!!!OK?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 3
mat161

Weź Ty się człowieku ogarnij, nie dopowiada Ci forum Filmwebu to udzielaj się na stronach gdzie wierni fani tylko wychwalają serial.

mat161

Wiocha to twoj ocena dla tego pseudo serialu hahahaha

CottonCrush

Jak się robi takie sceny, to trzeba się postarać o minimum autentyzmu, albo nie robić wcale. Bogota to nie jest drewniane miasteczko na Dzikim Zachodzie, ludzie wyśmiali te scenerie i trudno im się dziwić. Przedmieścia Bogoty mogłyby odgrywać niektóre ulice polskich miasteczek, przy odrobinie wysiłku, byłoby o wiele więcej realizmu. Zastanawiam się, kim są twórcy PM i co nimi kieruje, że robią sobie takie jaja z widzów :D

O scenie z giwerami i ucieczką dwóch panienek wolę nawet nie mówić, bo wątki "gangsterskie" w PM zawsze byłe na poziomie raczej żenującym.

LiLuLa

Tak bo oni se mysla ze powiesza szmate na scianie,kapelusz słomiany jakigos osła co sie nie ruszo ,chyba z plastikowy i ja mam uwierzyc ze to jest w Kolumbii ,dejta spokoj

ocenił(a) serial na 4
gnoj2014

Solorz wpakował hajs w mistrzostwa świata i musieli okroić budzet na kolumbijski epizod pierwszej milosci hahah

gnoj2014

Niedługo w Barbarianie zamiast statystów, postawią ludzików narysowanych przez Julkę i resztę dzieciaków na kawałku brystolu. Zawsze to oszczędność.

ocenił(a) serial na 7
LiLuLa

A sceny rozgrywające się poza Wrocławiem będą robione w greenboksach xD

ocenił(a) serial na 3
gnoj2014

Do tego kaktus w doniczce i dywan żyrafie łatki :P

ocenił(a) serial na 5
CottonCrush

Parodia , odbieram gwiazdkę

niko_filmweb

Czyli można przypuszczać, że powrotu Pawła nie będzie, a cała ta Kolumbia była tylko dlatego, że Majka brała udział w TzG.

ocenił(a) serial na 1
CottonCrush

I te gangsterskie trzymanie broni przez Majkę :DDDD

ocenił(a) serial na 3
CottonCrush

Czy tylko mnie irytują dialogi polsko-angielsko-hiszpańskie?
Nie mal każde zdanie powiedziane jednocześnie w trzech jezykach, nie da się tego słuchać.

ocenił(a) serial na 7
monika2121

Mnie też to irytuje.

monika2121

I do tego wszystkie trzy języki są kaleczone, jak nie przez jedną, to przez drugą :D

Mnie strasznie męczy gadka tej Leticii, nie dość, że idiotycznie miesza trzy języki, to jeszcze przed każdym zdaniem stęka "yyy",jakby miała bolesne zatwardzenie. Ciężka ta robota w PM :)

LiLuLa

haha,też to zauważyłam :D.
''yyy'' jakby miała problem z wysłowieniem się.