4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34595
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Ten wątek z babą na wózku jest żenujący i niezwykle nudny. Nie obchodzi mnie to czy ona siedzi
na wózku czy chodzi, do inwalidów ale nic nie mam, ale abstrahując od tego- po prostu ta postać
nic nie wnosi do serialu.. ba, nawet wnosi wiele złego- przez nią Wojtek kłóci się z Malwiną a
Rysiek i Wiktoria się rozwodzą. W tym serialu ludzie zrobili z niej drugą matkę Teresę z Kalkuty, ale
mam złe przeczucia, że ta postać to taka niepozorna "cicha woda". Wątek strasznie naciągany, od
razu Wojtuś się w niej zakocha i zrezygnuje z takiej fajnej babki z charakterem jak Malwina i z
podrywacza stanie się aniołkiem i opiekuńczym mężem i tatuśkiem?

ocenił(a) serial na 7
Hitek

Temat o niej już jest:
http://www.filmweb.pl/serial/Pierwsza+mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-2004-155173/discussi on/W%C4%85tek+Inwalidki,2130017

ocenił(a) serial na 4
Hitek

nie taka wcale baba tylko ładna dziewczyna, a że namiesza to dobrze bo o to chodzi w serialach

marajka

Ale jest sztywna, nudna, beznadziejnie odegrana jest jej rola, a ładna wcale nie jest, są dużo ładniejsze bohaterki w tym serialu,

Hitek

I ta postać jest przesłodzona do granic możliwości tylko dlatego, że spotkało ją nieszczęście w życiu, od razu całe Wadlewo dzięki jej kalectwu stało się lepszymi ludźmi poza Malwiną.. aż się oglądać tego wątku nie da.

ocenił(a) serial na 4
Hitek

nie widziałam jeszcze tego wątku bo jestem kilka odcinków do tyłu. dopiero ten pierwszy w którym przyjechała. może i przesłodzona...nie wiem, ale że ładna to na pewno dostrzegłam

marajka

Nawet jak tak to nie tylko wygląd się liczy, najczęściej przesłodzone z wyglądu dziewczyny są zarozumiałe i przebiegłe.

ocenił(a) serial na 4
Hitek

wypowiem się jak obejrzę;) a co z bereciarą z końską grzywą? nie była słodka a pojechała z radziem jak ze szmatą;p a tak w ogóle wiadomo już kim się okazała?

marajka

nie okazało się, a przynajmniej nie oglądałem ;/ a ta to mnie już w ogóle bardziej wkurzała niż ta z wózka.

ocenił(a) serial na 4
Hitek

mnie też - okropna. i jeszcze ten ogólny zachwyt nad jej wątpliwą urodą;/

marajka

bardzo wątpliwą, z charakteru też była bezczelna i jak się chwaliła tą furą i telefonikiem, pewnie jakaś prostytutka że tyle kasy ma

Hitek

dla mnie jest fajniejsza od malwiny, która i z twarzy i z charakteru wygląda jak czarownica, tylko jej miotły brakuje!a wątek spoko przynajmniej coś namieszała, coś się zmienia w serialu dzieki niej

ocenił(a) serial na 8
Hitek

A mi się właśnie podoba ta postać, na reszcie jakiś ciekawszy temat w Wadlewie, a nie jak chociażby ostatnio Trzej Królowie oraz osioł i jego perypetie. Wtedy to było przegięcie. A aktorka grająca Justynę zdecydowanie bardziej mi się podoba w tej roli, aniżeli w ''Na wspólnej'' grając Maję.

ocenił(a) serial na 8
refleksion

Mnie też się podoba Justyna, ale uwaga spoiler.... za parę odcinków nie będzie po niej śladu tak jak po parze z osiołkiem, Bogusiu, czy Milowiczu... To jest grube przegięcie z tym jak krótkie są wątki wadlewskie. Co tydzień inne nowe postaci i inne perypetie. Niebawem... Pojawią się hodowcy marihuany podający się za naukowców. Przy okazji wezmą Mariana i Seweryna za zakładników, kiedy policja będzie się chciała do nich dobrać grożąc spaleniem Śmiałkowej stodoły. God... zlituj się!

ocenił(a) serial na 8
Cefalix

tzn. grozić spaleniem stodoły będą oczywiście hodowcy marychy, nie policja. ;p