Na początku moimi podejrzanymi byli Natan, Izabela, ojciec Igora oraz sam Igor.
Oglądając promo nowych odcinków jestem pewna że to Olgierd (Kiepski ;D) -ojciec Igora.
No i to co dostrzegłam:
1.Video zdecydowanie ukazuje Wekslera jako morderce czyli na pewno nim nie jest.
2.W 0.17 Olgierd jest na komisariacie w pomieszczeniu w którym przesłuchują detektywi jest wyraźnie zdenerwowany lub poprostu zażenowany.
3.Od 1.04-1.07 gdy ktoś wychodzi z mieszkania Igora widać biały płaszcz który nosi ojciec Igora.
4.Mikser mówi do Sabiny będziesz zaskoczona a gdyby to był Karol na pewno by nie była :)
5.W 1.21 Igor krzyczy ,,Mam w dupie twoje interesy'' moglo by to wskazywać na Wekslera ale widzieliśmy wszystkie sceny z nim jakie sie wtedy zdarzyły. Ojciec Igora we wcześniejszych odcinkach (nie pamiętam dokładnie ale na 100 % było) kazał mu robić jakieś interesy.
7.W 1.35 kiedy dzwoni dzwonek Igor patrzy przez wizjer przez chwile sie zastanawia ale otwiera drzwi. Jest lekko spłoszony a taki był przy scenach z ojcem.
8.Pytanie i wzrok Sabiny na koniec proma zdecydowanie wskazuje na Olgierda ponieważ mogła powiedzieć to do niego lub do Natana, ale on będzie miał sceny z nią i jej siostrą w nowym sezonie.
To wszystko ;D