4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34591
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Na początku moimi podejrzanymi byli Natan, Izabela, ojciec Igora oraz sam Igor.
Oglądając promo nowych odcinków jestem pewna że to Olgierd (Kiepski ;D) -ojciec Igora.
No i to co dostrzegłam:
1.Video zdecydowanie ukazuje Wekslera jako morderce czyli na pewno nim nie jest.
2.W 0.17 Olgierd jest na komisariacie w pomieszczeniu w którym przesłuchują detektywi jest wyraźnie zdenerwowany lub poprostu zażenowany.
3.Od 1.04-1.07 gdy ktoś wychodzi z mieszkania Igora widać biały płaszcz który nosi ojciec Igora.
4.Mikser mówi do Sabiny będziesz zaskoczona a gdyby to był Karol na pewno by nie była :)
5.W 1.21 Igor krzyczy ,,Mam w dupie twoje interesy'' moglo by to wskazywać na Wekslera ale widzieliśmy wszystkie sceny z nim jakie sie wtedy zdarzyły. Ojciec Igora we wcześniejszych odcinkach (nie pamiętam dokładnie ale na 100 % było) kazał mu robić jakieś interesy.
7.W 1.35 kiedy dzwoni dzwonek Igor patrzy przez wizjer przez chwile sie zastanawia ale otwiera drzwi. Jest lekko spłoszony a taki był przy scenach z ojcem.
8.Pytanie i wzrok Sabiny na koniec proma zdecydowanie wskazuje na Olgierda ponieważ mogła powiedzieć to do niego lub do Natana, ale on będzie miał sceny z nią i jej siostrą w nowym sezonie.
To wszystko ;D

Asia_____

Dwaj biznesmeni chcieli go zniszczyć a więc współpracowali ze sobą a tego nikt nie wiedział.
kryliście sie nawzajem a my kręciliśmy się w kółko mówi ona do Wekslera. Dwaj biznesmeni chcieli go zniszczyć a więc współpracowali ze sobą a nikt tego nie wiedział.

Asia_____

6. w 1.32 policjantka mówi do Wekslera