4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34593
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Wiktor Nachorski

ocenił(a) serial na 4

W najnowszym odcinku Mariola mówi, że Wiktor jest w szpitalu. Czy to znaczy, że wątek Nachorskich
znów wróci? Wiktora pewnie uśmiercą. Chyba nie wspominają o nim bez powodu :D

ocenił(a) serial na 10
mateusz815

No właśnie, wreszcie poruszyli ten temat. Wątpię, aby wrócił cały wątek NaHorskich, raczej nie ma szans - myślę, że po prostu wreszcie chcą uśmiercić Wiktora, bo być może pod wpływem powrotu Pawła czy czegokolwiek nie będzie się dało zawsze pomijać postaci męża Marioli, która kiedyś była całkiem ważna.

użytkownik usunięty
Zgiebongo

uśmiercą,bo co innego mają zrobić. Wiktor nie zmartwychwstanie ;).

ocenił(a) serial na 10

Oczywiście, tym bardziej, że od dawna ta postać nie jest istotna. Pewnie w nowym sezonie będzie mowa o jego śmierci. Mogliby w ogóle zrobić jakieś wątki z Mariolą, przy okazji śmierci Wiktora przywrócić Mariusza i Karolinę.

ocenił(a) serial na 8
Zgiebongo

Jak już wcześniej pisałem, jestem ze zeswataniem Marioli z samotnym Wekslerem. :)

Jeśli Wiktor umrze, to możemy być pewni, że Pawła nie uśmiercą, to już byłby zbyt wielki cios dla Marioli i reszty dzieci.

ocenił(a) serial na 9
mateusz815

Aktor grający Wiktora już nie żyję .....

ocenił(a) serial na 4
Anna_0604

No przecież WIEM. Chodzi mi o to, że jeżeli o nim wspominają to może być przywróconych wątek ich rodziny!!

ocenił(a) serial na 10
mateusz815

Wątpię, pewnie uznają, że to nikogo by nie interesowało i odjebią nowy wątek z Igorem, a Agata zmartwychwstanie XD

mateusz815

Nahorski, a nie Nachorski.

użytkownik usunięty
mateusz815

Aktor grający Wiktora już nie żyje więc pewnie i w serialu umrze skoro już mówią takie rzeczy, że jest chory

użytkownik usunięty

tylko ciekawe czemu scenarzyści obudzili się z tym dopiero teraz.

Może jakoś chcieli ''zatuszowac'', ze babcia nie interesuje się Julką- maż chory wiec to jej zajmuje czas.

ocenił(a) serial na 10
Hans_Kloss

Pewnie też, ale mimo wszystko postać nigdy nie będzie mogła się pojawić i gdyby była potrzeba, moze powrót Pawła czy coś to wypadałoby go pokazać, a że to niemożliwe to pewnie będzie śmierć. Zresztą to też dobry motyw, by przywrócić Mariusza i Karolinę. Głupio byłoby jedynie wspomnieć o śmierci Wiktora i pominąć resztę, w końcu kiedyś był to istotny wątek.

użytkownik usunięty
Zgiebongo

A co wlasnie z Mariuszem i Karolina? Karoliny wieki nie bylo, a Mariusz ostatni raz chyba jak majka wrocila z Julka do Wroclawiw z Berlina.

ocenił(a) serial na 10

Ostatnio Mariola wspomniała, że Mariusz pracuje w Warszawie, a o Karolinie nic nie wiadomo. Pewnie normalnie chodzi do gimnazjum czy liceum.