4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34595
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Czy tylko mnie wkurza ta cała Wiktoria w serialu? ten jej przesłodzony głosik i popisywanie się tym
włoskim akcentem. Irytująca postać. Zaznaczam , że to moje zdanie ale czekam na komentarze

użytkownik usunięty
deutschland91

mnie tez ona strasznie wkurza, nosz kolka mizeria (czy jak ona to mowi haha xd)

ocenił(a) serial na 4

sztuczna jest niesamowicie- kwestia słabego warsztatu aktorskiego czy taki jest jej pomysł na postać... nie wiem. ale czy mnie wkurza? raczej nie. jakoś zawsze jak są sceny z nią to patrzę jaka jest cholera ładna i na tym się skupiam ;)

marajka

skupiasz się na urodzie? co ty, lesba? dziewucha kiepsko gra i powinna wylecieć, a nie.

ocenił(a) serial na 4
makintosz

OMG.. ale tekst "lesba". nie, nie lesba, ale śliczna jest to miło się patrzy. lepsze to niż nic jak w przypadku Nikoli - gra fatalnie, wygląda nieciekawie, i irytująca postać

marajka

jeśli cię uraziłem, to przepraszam, bo nie pisałem poważnie. takie przekomarzanie się ;) jej uroda nie rekompensuje słabej gry aktorskiej. wołałbym, żeby ona odeszła na zawsze niż Rafał, który wykreował ciekawą postać i której mi będzie brak.

ocenił(a) serial na 4
makintosz

nie no, spoko ;) wiem, że z nie drewno i to jedno z większych w tym serialu, ale po prostu mnie nie irytuje. co do Rafała to chyba skończył sie pomysł na jego potać a morderstwo to zawsze mocne uderzenie

marajka

jego wątek można by jeszcze ciekawie pociągnąć, np. podtruwałby starego Wekslera przy rodzinnych obiadkach. napalałem się na jakieś ciekawe akcje po ślubie, a tu trach i koniec.

marajka

"Bereciara" jak dla mnie nie ma żadnych pozytywnych cech:
-gra fatalnie
-irytująca postać
-wygląda nieciekawie
-mało sympatyczna przeszłosc
-związek z Radziem...heh
same minusy !!bleeee,wypad dziewczyno z tego serialu

aron312

Dokładnie jeszcze jej żenujące tłumaczenia się na związek z Julianem "To nie tak. Nie znasz mnie to nie oceniaj." Postać żałosna , aktorka tak samo a ta scena jak Radek został postrzelony i ten jej krzyk to śmiech na sali

deutschland91

pamiętam te scenę,hehe jak dla mnie był to aktorski banał,bereciara była tragiczna,ale jeszcze gorzej wypadł ten koleś ranny podczas strzelaniny,nie jestem w stanie opisać jakie on wydawał dzwięki:
-aaaaachhhh....graaaaahhh!!!! haha

Boże skąd oni go wytrzasneli??

aron312

Ten koleś już był w sumie lepszy od tej głupiutkiej Nikoli. A jak się ten aktor nazywa co grał tego kolesia , który pracował z Radziem jak się włamywali na serwisy uczelni?

deutschland91

Marcin, a aktor, który go grał to Maciej Radel.

aron312

dla mnie to ona jest najgorszą postacią w PM. w dodatku w serialu robią z niej jakąś miss świata.

marajka

Fajny wygląd to jedyny jej atut,reszta pozostawia wiele do życzenia,jeszcze ten głupawy wątek dominacji w małżeństwie.kończą sie pomysły na ciekawe wątki w Wadlewie

aron312

Urodę to ma rzeczywiście ale jej gra aktorska to dno ;)

ocenił(a) serial na 6
deutschland91

Zajébiście ładna jest i tylko na to patrzę.

ocenił(a) serial na 4
deutschland91

taka postać ja ją lubie + jest prześliczna

alka893

nie przesadzajmy. jest najładniejsza ze wszystkich kobiet w PM, ale nie jest jakąś boginią ;)

deutschland91

nie wiem czego chcecie od Wiktorii, ma taka role jaka ma, ładna dziewczyna, wyglada na symaptyczna osobe:) do tych wszystkich irytujacych wroclawskich chabet jeszcze jej brakuje. Wiktorio, jest ok :)

ocenił(a) serial na 4
malafrezja

Zgadzam się z komentarzem powyżej,Wiktorię mogę znieść natomiast co do Nikoli zgadzam się w stu procentach jak dla mnie najbardziej irytująca postać w serialu.

deutschland91

Tak, mnie też denerwuje. Słaba aktorka. Najbardziej irytuje mnie to próbuje naśladować włoski akcent taki głupkowaty sposób ''purka mizerja'' . Co to jest? Jakby to usłyszała taka rodowita włoszka, to by ją śmiechem zabiła hehe :D

Ivelise

edit : Tak, mnie też denerwuje. Słaba aktorka. Najbardziej irytuje mnie to w jaki sposób próbuje naśladować włoski akcent ''purka mizerja'' . Co to jest? Jakby to usłyszała taka rodowita włoszka, to by ją śmiechem zabiła hehe :D *

Ivelise

Mnie tak samo denerwuje to jej durne powiedzonko "purka mizeria" czy jak to tam:D

deutschland91

haha no właśnie, chce udawać taką włoszkę, a wychodzi na kretynke :D

Ivelise

Dokładnie chce pokazać jaka to jest mądra a wychodzi odwrotnie :D

deutschland91

w ogóle jej wątek i tego kolesia z którym jest związana jest zbędny!

milka26

Nie wiem w ogóle co ten Rysiek w niej widzi
z niego też takie ciepłe kluchy a policjant

deutschland91

pasują do siebie takie cioty dwie :P

milka26

trafił swój na swego :D jak to w powiedzeniu jest