Wybieramy Mistrza
Mamy 40 postaci z serialu „Pierwsza Miłość”, które walczą o miano najciekawszej.
Zasady:
1.Wybieramy sobie 10 postaci, które najbardziej lubimy, a potem na nie głosujemy. Przez 5 dni głosujemy na 10 postaci biorące udział w grze. Przyznajemy odpowiednio 1-10 punktów postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze. Po prostu głosujemy na ulubione postacie. Ta najfajniejsza dostaje 10 punktów, trochę gorsza, ale również fajna dostaje 9 i tak do 1 punkta. Oczywiście za każdym razem nasza 10 może składać się z innych postaci.
2.Po 5 dniach po podliczeniu głosów 4 bohaterów z najmniejszą liczbą głosów trafia do strefy zagrożenia.
3.Przez następne 3 dni głosujemy na te 4 postacie i wybieramy, które dwie z nich mają odpaść, a które mają przejść dalej.
4.Kiedy 2 postacie odpadną gra toczy się od nowa tylko już z 28 postaciami aż tak do finału.
5.Z jednego konta można głosować tylko raz na 24h
6.Życzę miłej zabawy!!!
Marysia Krzyżanowska
Paweł Krzyżanowski
Teresa Żukowska
Marek Żukowski
Kinga Żukowska
Artur Kulczycki
Bartek Miedzianowski
Emilia Śmiałek
Patryk Skalsky
Antoni Turczyk
Mariusz Krzyżanowski
Jan Radosz
Stefani Konopna
Wojtek Manicki
Rafał Brycholski
Magda Nowak
Renata Tomczak
Michał Stasiak
Edyta Jeżowska
Filip Wojtkowicz
Andrzej Pałkowski
Kuba Szwajewski
Przemek Wiśniowiecki
Ilona Bartoszek
Anna Bilewska
Łukasz Szostak
Piotr Kulczyki
Asłan Dagarew
Gabriel Kuleszak
Olaf Wieczorek
Medyk
Manuel
Grzegorz Król
Ola Król
Błażej Król
Sabina Weksler
Daria
Adam
Marcin
Inter
Kinga i Majka - obydwie mnie wkurzają. Majka zdradziła Pawła a sama oskarżała go o to samo i jescze nie wierzyłą mu że nie zabis Stasiaka. Kinga wymienia tych chłopaków jak rękawiczki podobnie jak Artur dziewczyny, a to jak potraktowąła Rafała wkurzyło mnie do granic możliwości
Ola i Majka - Majki nie cierpie, a Olka to taka nie wiedząca co chce dziewczynka. Kinga i Emilka zostają - kinga jest bardzo fajna a Emilka nie jest tak super ekstra, le niec jescze zostanie.
!!! WYNIKI !!!
1. Emilia Śmiałek - 2 głosy (10%).
2. Kinga Żókowska - 4 głosy (20%).
3. Marysia Krzyżanowska - 6 głosów (30%).
4. Ola Król - 8 głosów (40%).
Odpadają : Marysia i Ola.
!!! PODSUMOWANIE !!!
Kinga i Emilka, które były zagrożone dwa razy przechodzą dalej.
Majka i Ola, które były zagrozone tylko raz odpadają z gry.
No cóż może poprostu wcześniej miały farta...
!!! ZACZYNAMY XII RUNDE !!!
Lista postaci:
Paweł Krzyżanowski
Kinga Żukowska
Artur Kulczyki
Bartek Miedzianowski
Emilia Śmiałek
Patryk Skalsky
Stefani Konopka
Grzegorz Król
!!! Głosujcie, bo do FINAŁU już coraz krótrza droga !!!
4 pkt - Patrk Skalsky
3 pkt - Grzegorz Król
2 pkt - Stefani Konopka
1 pkt - Bartek Miedzianowski
Paweł Krzyżanowski 4 pkt
Artur Kulczycki 3 pkt
Stefani Konopka 2 pkt
Kinga Żukowska 1 pkt
5 pkt - Stefani Konopka
4 pkt - Artur Kulczycki
3 pkt - Grzegorz Król
2 pkt - Bartek Miedzianowski
1 pkt - Kinga Żakowska
Oj sorki:
4 pkt - Stefani Konopka
3 pkt - Artur Kulczycki
2 pkt - Grzegorz Król
4 - Paweł Krzyżanowski
3 - Artur Kulczycki
2 -Stefani Konopka
1 - Bartek Miedzianowski
4 pkt - Patrk Skalsky
3 pkt - Grzegorz Król
2 pkt - Stefani Konopka
Patryk Skalsky 4
Artur Kulczyki 3
Stefani Konopka 2
Bartek Miedzianowski 1
...;)...
Patryk Skalsky 4
Artur Kulczyki 3
Stefani Konopka 2
Bartek Miedzianowski 1
...;)...
4 pkt - Patrk Skalsky
3 pkt - Grzegorz Król
2 pkt - Stefani Konopka
4 pkt - Patrk Skalsky
3 pkt - Grzegorz Król
2 pkt - Stefani Konopka
4 - patryk
3 - bartek
2 - artur
1 - pawel
prosze zaliczyc glosy takze za wczoraj, poniewaz nie mkialam jak zaglosowac ; )
Głosujcie, bo dzisiaj wieczorem wyniki, a emocje coraz więkrze.
4 pkt - Patrk Skalsky
3 pkt - Grzegorz Król
2 pkt - Stefani Konopka
Patryk Skalsky 4
Artur Kulczyki 3
Stefani Konopka 2
Bartek Miedzianowski 1
...;)...
!!! GŁOSY PODLICZONE !!! ZNAMY JUŻ WYNIKI !!!
Jak będziecie czytać mój komentazr to nie schodźcie o drazu na sam dół, aby zobaczyć kto jest zagrożony, tylko czytajcie po kolei.
W ten sposób będzie dużo emocji.
Przyznam szczerze, że byłem pewny kto wygra i zostanie mistrzem, ale jak widać konkurencja jest wielka i wszystko może się potoczyć inaczej.
!!!! WYNIKI XII RUNDY !!!
Pierwsze miejsce: Patryk Skalsky - 59 pkt.(po raz kolejny stanął na samym szczycie).
Drugie miejsce: Stefani Konopka - 58 pkt(to tylko jeden punkt różnicy, jescze może przegonić Patryka).
Trzecie miejsce: Artur Kulczycki - 50 pkt.(Nieco lepiej niż ostatnio, bo jest na podium, ale nadal jest daleko).
I teraz robi się dopiero gorąco, bo tylko jedna postać przechodzi do XII rundy. Kto to będzie? Kiom będzie ta postać? Czy to będzie mężczyzna? Czy to będzie kobieta? Neistety tego dowiecie się po reklamie ;) ;) ;) heheh nie będę was już trzymał w niepoewności;
Do następnej rundy przechodzi bezpiecznie i bez stresu, również jego fani mogą odetchnąć z ulgą:
Były lekarz ze ś. Salomei i aktualnie pracujący w firmie swojej dziewczyny mężczyzna przechodzi dalje. BARTEK !!! To on jest bezpieczny. Ale was trzymałem w napięciu, no cóż, chciałem, aby było troszeczke inaczej niż zawsze.
Bartek Miedzianowski - 46 pkt.
Był czas na radość i łzy szczęscia...teraz jest czas na smutek i łzy...ale już nie ze szczęścia ;) ;) ; )
Oto zagrożone postacie:
Grzegorz Król - 34 pkt(pierwsze zagrożenie).
Paweł Krzyżanowski - 20 pkt(pierwsze zagrożenie).
Kinga Żókowska - 3 pkt(trzecie zagrożenie).
Emilią Śmiałek - 0 pkt(trzecie zagrożenie).
Jak widzicie są zagrożone postacie, które we wcześniiejszcyh rundach, były bardzo wysoko.
!!! PODSUMOWANIE !!!
Podium:
Patryk - przez dłuższy czas, był poza podium teraz jest na jego samym szczycie.
Stefani - ona, jako jedyna trzyma poziom i próbuje sięgnąć najwyższego wierzchołka.
Artur - lepiej, ale do finału moze się jescze dużo wydarzyć.
!!! LEKRAZ, GINEKOLOG, I AKTUALNY PRACOWNIK "PHARMA BHEST" !!!
Bartek - jak narazie jest bezpieczny, ale w następnej rundzie może być gorzej.
!!!! ZAGROŻENI !!!
Grzegorz - no co tu dużo mówić, na każdego króla przychodzi, keidyś chwila, keidy musi się on zrzec swojej korony, ale czy ta chwila juz nastała?
Paweł - z rundy na runde, było coraz gorzje, aż spadł na sam dół do strefy zagrożenia, ale czy wyjdzie z tego cały i sczęsliwy o własnych siąłch dotrze do XII rundy?
Kinga - dostała diwe szanse, ale jest powiedzenie "do trzech razy sztuka, czy w jej przypadku to coś da?
Emilka - jej sytuacja jest podobna do sytuacji Kingi, tylko, że ona za każdym razem uzyskuje mniej punktów niż Kinga, czy to jej zaszkodzi, a może wyskoczy, w góre i, jako pierwsza zagości w XII rundzie?
Robi się coraz bardziej gorąco i ciekawiej. Sam ejstem bardzo ciekawy, kto przejdzie dalje i kto zostanie tytułowym mistrzem.
Wszystko w waszych i moich rekach. Tylko, że ja głosuje z jednego konta i moje głosy nic nie dadzą. To WY macie największą kontrole. Tym nas więcej głosuje, tym lepiej, bo kazdy ma swojego faworyta i robi wszystko, aby został on MISTRZEM.
Ponieważ jesteśmy już coraz bliżej finału zmienie trochę głosowanie. Jutro i w niedziel głosujecie na dwie postacie, któe maja przejść dalej, a od poniedziałku głosujemy na trzy postacie. Tak będziemy głoswali już do kńca, bo w następnej rundzie bedą zagrożone, tylko diwe postacie, z czegojedna odpadnie, a druga przejdzie dalej. Tak będzie już do końca. Z uwagi na to, że jesteśmy już bardzo daleko, a zarazem bardzo blisko PROSIŁBYM WAS WRZYSTKICH ABYŚCIE NIE ZAKŁĄDALI FIKCYJNYCH KONT I NIE GŁOSOWALI Z NICH, TYLKO POTO, ABY WYGRAŁ WASZ FAWORYT. W TEJ GRZE NIE CHODZI OT. CHODZI OTO,ABY WSPÓLNIE WYBRAĆ "MISTRZA" I DOWIEDZIEĆ SIĘ KTO JEST WASZĄ ULUBIONĄ POSTACIĄ. BARDZO PROSIŁBYM, ABYŚCIE POTRAKTOWALI TO POWAŻNIE I JEŻELI KTOŚ GŁOSUJE Z DWÓCH, ALBO NAWET TRZECH I WIĘCEJ I CIESZY SIĘ, ŻE SIĘ NIE DOPATRZYŁEM I DAŁEM SIĘ ZROBIĆ W BALONA NIECH GŁOSUJE, TYLKO Z JEDNEGO KONTA, BO NAWET, JEŻELI PRZESTANIE ON/ONA GŁOSOWAĆ Z KILKU KONT I ZEJDZIE NA JEDNO TO JA I TAK NIEBĘDĘ WIEDZIAŁ KTO TO BYŁ.
TO TAKA MOJA MAŁA PROŚBA ;) ;) ;)
Ale się rozpisałem...Nie myslecie o mnie żle, ja poprostu chcę, aby wygrała postac wybrana, rpzez wszystkich, a nie przez jeną osobę.
!!! GORĄCO ZAPRASZAM DO GŁOSOWANIA !!!
Wywalam dziewczyny:
Kinga - lubie ją, ale niestety wole obu chłopaków.
Emilka - według mnie powinna już dawno wylecieć.
Zostawiam chłopaków:
Grzesiek - ma on u mnie drugie miejsce na podium, a dlaczego? Jego rola w PM jest przecódowna. Ostatnie akcje w wątku z Mikserem i Olą były ekstra. Jak poszedł do Majki naprawić zlew to też, była kupa śmiechu. Chciałbym, aby był z Renatą ;)
Paweł - co tu dużo mówić, lubie tą postać, może nie tak, aby był on w mojej czwórce, ale piate miejsce ma u mnie na bank ;)
A tutaj druga moja gra o takich samych zasadach:
http://www.filmweb.pl/serial/Ranczo-2006-262774/discussion/Wybieramy+Mistrza%21% 21%21,1365610?page=1
wywalam Emilke jest ona śmieszna,ale lekko prosta i Grzegorza nie moge już patrzeć co on wyprawia z Olą i Mikserem to jest średniowieczny ojciec
zostawiam Kinge gra bardzo prawdziwie i Pawła to jest jeden z moich faworytów.
Na pewno chciałabym by odpadli:
Emilka- jest straszną idiotka...nie znoszę jej od pierwszego odcinka PM.
Paweł- jest strasznie wnerwiający, go tez nie cierpię...bleee....
A niech zostaną:
Grzegorz Król-przynajmniej można się pośmiać jak wkracza do akcji..
Kinga- niestety ratuje ją tylko dlatego,że mogę wyrzucić jedynie 2 postacie..;/ A od niej bardziej nie lubię Pawła i Emilki....
...;)...