Wybieramy Mistrza
Mamy 40 postaci z serialu „Pierwsza Miłość”, które walczą o miano najciekawszej.
Zasady:
1.Wybieramy sobie 10 postaci, które najbardziej lubimy, a potem na nie głosujemy. Przez 5 dni głosujemy na 10 postaci biorące udział w grze. Przyznajemy odpowiednio 1-10 punktów postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze. Po prostu głosujemy na ulubione postacie. Ta najfajniejsza dostaje 10 punktów, trochę gorsza, ale również fajna dostaje 9 i tak do 1 punkta. Oczywiście za każdym razem nasza 10 może składać się z innych postaci.
2.Po 5 dniach po podliczeniu głosów 4 bohaterów z najmniejszą liczbą głosów trafia do strefy zagrożenia.
3.Przez następne 3 dni głosujemy na te 4 postacie i wybieramy, które dwie z nich mają odpaść, a które mają przejść dalej.
4.Kiedy 2 postacie odpadną gra toczy się od nowa tylko już z 28 postaciami aż tak do finału.
5.Z jednego konta można głosować tylko raz na 24h
6.Życzę miłej zabawy!!!
Marysia Krzyżanowska
Paweł Krzyżanowski
Teresa Żukowska
Marek Żukowski
Kinga Żukowska
Artur Kulczycki
Bartek Miedzianowski
Emilia Śmiałek
Patryk Skalsky
Antoni Turczyk
Mariusz Krzyżanowski
Jan Radosz
Stefani Konopna
Wojtek Manicki
Rafał Brycholski
Magda Nowak
Renata Tomczak
Michał Stasiak
Edyta Jeżowska
Filip Wojtkowicz
Andrzej Pałkowski
Kuba Szwajewski
Przemek Wiśniowiecki
Ilona Bartoszek
Anna Bilewska
Łukasz Szostak
Piotr Kulczyki
Asłan Dagarew
Gabriel Kuleszak
Olaf Wieczorek
Medyk
Manuel
Grzegorz Król
Ola Król
Błażej Król
Sabina Weksler
Daria
Adam
Marcin
Inter
Igrek policz te głosy troche inaczej bo wtedy źle mi się wysłało
Artur Kulczycki 3 pkt
Paweł Krzyżanowski 2 pkt
Stefani Konopka 1 pkt
!!! GŁOSY PODLICZONE !!! ZNAMY JUŻ WYNIKI !!!
!!! Wyniki XIII rundy !!!
Nasza gra robi się coraz bardziej ciekawsza i tak napraede nei wiadomo kto wygra.
Są faworyci, którzy zawsze uzyskują najwięcej punktów i walczą o wyższe miejsce na podium.
Tymi postaciami są:
- Artur Kulczycki - to on zajmował 1-2 miejsce, ale ostatnio uzyskał 3 miejsce.
- Stefani Konopka - wieczna konkurętka Artura, która nie raz wykradała mu złoto, sprzed nosa.
- Patryk Skalsky - u niego to nastąpiła rewolucja w poszczególnych rundach. Na początku był na podium , potem z niego wylecial, a teraz znowu jest na podium, ale tak wysoko, ze nawet dosięga samego szczytu.
Czas na wyniki:
Pierwsze miejce STEFANI KONOPKA - 69 pkt (w rudnzie XII została pokonana, prze Patryka, jednym punktem, przez co Patryk stanął na samym szczycie).
Drugie meisjce ARTUR KULCZYCKI - 57 pkt (poszedł wyżej o jedno oczko, ale to zawsze coś).
Trzecie miesjce PATRYK SKALSKY - 56 pkt(tym razem to on został poknany, jednym punkte,, tylko, że przez Artura).
Tak wygląda nasza czołówka, czyli podium ostatnich rund. A jak wygląda dlasza część naszej gry?
Do następnej rundy bez zagrożenia przjedzie, jescze tylko jedna postać.
Bartek, Grzegorz, czy Paweł?
Sa to sami mężczyźni, ale który bez stresy zagości w XIV RUNDZIE?
Bartek - zero zagrożeń.
Grzegorz - jedno zagrożenie.
Paweł - jedno zagrożenie.
Czwarte miejsce ???......... ......... ??? T
Piąte miejsce, któe niestety jest miejscem zagrożonym należy do BARTKA MIEDZIANOWSKIEGO. On jescze ani razu nie był zagrożony, ale, kiedyś musi być ten pierwszy raz.
Paweł, czy Bartek, który z tycyh panów przejdzie dalej?
Czwarte miejsce, które jest bezpieczne zajął GRZEGORZ KRÓL.
Czyli drugim zagrozonym jest PAWEŁ KRZYŻANOWSKI.
Kto przejdzie dalej: Paweł?, czy Grzegorz?
Głosujcie jutro i niedziele. Wyniki podam, jak zawsze w niedziele wieczorem.
!!! GORĄCO ZAPRASZAM DO GŁOSOWANIA !!!
Zapomniałem napisać, ile punktów uzyskały postacie, które stały za podium.
Grzegorz Król - 36 pkt.
Bartek Miedzianowski - 34 pkt.
Paweł Krzyżanowski - 18 pkt.
Bardzo was przepraszam, ale pomerdały mi się te wszystkie imiona, przec co możecie nie wiedzieć kto jest zagrożony.
Na końcu jest napisane, że zagrozeni to PAweł i Grzegorz, a to nie prawda, bo zagrożeni to:
PAWEŁ I BARTEK
Jescze raz bardzo was przepraszam ;(
Niestey bardzo lubie obóch mężczyzn, ale niestety musze kogoś wywalić:
Zostawiam Pawła - na początku miałem zostawić Bartka, ale, jakoś PAweł mnie bardziej do siebie przekonał. Stracił on prace, był oskarżóny o zabujstwo i, jescze zdradziła go Majka, której nei cierpie i mam nadzieje, że nie będą już oni razem.
Wywalam Bartka - bardzo lubie tą postać, bo ma on poczucie humoru, przez co pasuje do Paczki(Artur, Bartek, Paweł i PAtryk). Wywalma go, tylko dlatego, ze wole Pawła, ale uważam, że teraz powinien odpaść Artur, bo jakos nei zabardzo za nim przepadam.
Zostawiam Pawła bardzo go lubie umie się bić z Majką chyba się zejdą bo to są główni bohaterowie ale chociaż jest troche przerwy między nimi
wywalam Bartka nie żebym go nie lubiał po prostu wole Pawła i tu nie mam żadnych wątpliwości
zostawiam Bartka jest zajebieszczasty! jak mzona zobaczyc jest u mnie zawsze albo na pierwszym albo na drugim miejscu ;d
wywalam Pawla bo nikogo innego nie ma, a jest on dziwny ;d
Ja lubię odydwóch panów, ale zdecydowanie wole Bartka, jest on śmieszniejszy od Pawła i nie bez powodu przyjaźni się z Arturem.
Wywalam Pawła
Wywalam:
Bartka, bo za nim nie przepdadam, pozatym wkurza nie to, że uważa, że jak ma kasy to jest lepszy od innych.
Zostawiam Pawła:
Nic dodać, nic ująć jest w mojej liście na trzecim miejscu, więc zostaje, bo go bardzo lubie.
Zdecydowanie niech odpadnie Paweł....według mnie nie powinien aż tak daleko zajść....
A Bartek niech zostanie bo jest fajny..;)
...;)...
zapraszam do gry
http://www.filmweb.pl/serial/Miodowe+lata-1998-104479/discussion/konkur,1395174
http://www.filmweb.pl/serial/13+Posterunek-1997-38365/discussion/konkurs,1396006
Paweł do odpadnięcie, bo nienawidze tej postaci
Bartek musi jescze zostać, chociażby za poczuice humoru
Głosuję, żeby został Paweł. Nie znoszę wątku między nim, a Marysią.
Bartek powinien zostać, bo jest spoko gościem.
!!! GŁOSY PODLICZONE !!! ZNAMY JUŻ WYNIKI !!!
Przepraszam, że dopiero teraz podaje wyniki, ale nie było mnie wczoraj w domu.
Zagrożeni to:
Paweł Krzyżanowski
Bartek Miedzianowski
Jeden z nich odpadnie, a drugi przejdzie dalej.
Wyniki na pewno nie będą dla was zaskoczeniem.
1.Bartek Miedzianowski - 4 głosy.
2.Paweł Krzyżanowski - 8 głosów.
Z gry odpada Paweł.
Nowa lista:
Artur Kulczyki
Bartek Miedzianowski
Patryk Skalsky
Stefani Konopka
Grzegorz Król
Zostało już tylko pięć postaci. Z tej piątki dwójka będzie zagrożona. Teraz już tylko podium jest meijscem bezpiecznym dla naszych bohaterów.
!!! GORĄCO ZAPRASZAM DO GŁOSOWANIA !!!
!!! MOŻNA GŁOSOWAĆ JUŻ DZISIAJ !!!
3 - Arturo - to mój faworyt !
2 - Stefani - jest zajebiaszcza !
1 - Grzesiek- skorom odpadł Paweł to Król go zastępuje !
Kinga Żukowska (10)
Marysia Krzyżanowska (9)
Artur Kulczycki (8)
Renata Tomczak (7)
Paweł Krzyżanowski (6)
OLa Król (5)
Bartek Miedzianowski (4)
Emilka Nieśmiałek (3)
Patryk Sklaski (2)
Teresa Żukowska (1)
Marek Żukowski (0) hihi
pozdrowionka :):):):)