Macie jakieś pomysły ?
Ja zawsze chciałam, aby była z Arturem, ale teraz zmieniłam zdanie może z Mikołajem ;)
Oczywiście, że z Jarkiem. :))
A tak bardziej poważnie, to w sumie nie miałbym nic przeciw jakby miala krótki romans z Mikserem. Może by trochę odżyła. Skoro Błażejek mógł być z 20 lat od niego starszą, to czemu ok. 23/24-letni Mikser nie może być z ok. 29/30-letnią Kingą? ;)
Poza tym nigdy nie byłem sympatykiem pary Artur/Kinga. Najlepszym facetem Kingi byl Kuba. Szkoda, że nie może wrócić.
Hah, no powinien, ale ostatnio był pokazany jego dowód czy coś przy wątku z HIV i był rocznik 87 :D
Heh, dziwne. W sumie nie wiem czy przywiązywać do tego wagę. Może byle jak (na odwal się) przygotowali ten dowód, licząc, że widzowie mu się zbytnio nie będą przyglądać. ;) Mikser mając 27 lat, byłby ok. 2 lata młodszy od Kingi (w 2004 - 19 lat, 10 lat później 29, max. 30). Chyba, że Kingę też postarzyli. ;))
Ogólnie wiek bohaterów tasiemcowych seriali, czy też oper mydlanych to zawsze jest trudna do rozstrzygnięcia, drażliwa kwestia, dużo w tej kwestii niezgodnosci.
Pamiętacie jak była sprawa z nożownikiem ? Jak Ola była przesłuchiwana to było coś znaczy sędzina gadała Aleksandra Król urodzona w 1990 roku a chodziła przecież z Mikserem do jednej klasy więc powinien mieć Mikser 24 lata.
Sprawdzilem. Błażej Michalski ma prywatnie 27 lat (rocznik 1987), pewnie więc zmienili na dowodzie aktora tylko imię i nazwisko, resztę zostawili. Trochę wtopa raczej.
To jednak nie był dowód, tylko taki świstek, zrobiłem screena - http://s3.ifotos.pl/img/screen-wi_eeshexn.JPG
Więc było to absolutnie celowe zagranie :P
Przecież w 2010 była matura Mikserów i reszty, studiów nie zdążyli pokończyć, a już mają po 27 lat? O rany, ale te serialowe postaci się szybko starzeją :D
Zaczęła rozgadywać wszędzie, że spotyka się z kolesiem z zagrożeniem HIV, potem kilkakrotnie go przepraszała. Na koniec przyszła do niego wieczorem, zaczęła całować, chciała się przespać, zdecydowali się na ryzyko i nagle uciekła z mieszkania. Potem Mikser pogonił ją w pi*du raz na zawsze.
Ja uważam że milołaj absolutnie nie pasuje do kingi... jakoś dziwnie oni tak razem. Artur i Kinga? Niee !!! Fajnie jakby dali jakiegoś porządnie pasującego aktora do kingi bo Jarek to totalny dupek !!!
mi ona tez nie pasuje z Mikserem. ani z Arturem. moze znow z Adamem... wprawdzie nie lubie go ale zawsze byla beka z kolesia no i jakas walka z Justyna by sie przydala. niekoniecznie doslownie na piesci ale cos tam by wymyslili
Adam z Justyną na pewno wrócą po wakacjach, ciekawe czy dojdzie do ślubu :) Wole Adasia niż jakichś nowych przydupasów. Jarek to akurat ciekawa postać, dobry aktor, więc może gdzieś tam obok zostać.
Wiadomo, że Jarek jako partner dla Kingi odpada, ale mógłby być ciągle być w serialu. Mega ciekawa postać, niejednoznaczna (nie wygląda na takiego ewidentnego psychola jak Manuel) i dobrze grana przez Pawła Ferensa.
Ja tam zawsze chciałem żeby Kinga była z Arturem. Pasują do siebie idealnie charakterem. Nie mówię że już teraz mają być razem bo wolałbym jakby Artur był narazie z Beatką a później żeby to się rozpadło i żeby Artur był z Kingą a Beatka z Filipem.
A mi się Kinga z Arturem odwidzieli, gdy Tomek (syn Kingii ) zakochał sie w Stasi (córce Artura) to by była już patologia ;)
Bez przesady Tomek jest za mały żeby się zakochać bardziej patrzyłbym na tą sytuację w ten sposób że reżyser chciał jakby osłodzić postać Tomka bo z tego co widzę to tego dziecka nikt z widzów nie lubi.
No tak, ale wyobraź sobie, jak Kinga i Artur byliby razem, wzieli by ślub to ich dzieci byłby przyrodnim rodzeństwem, a Tomek chciał sie ożenić ze Stasia, czyli w tej sytuacji swoją przyrodnia siostra ;)