4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34591
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Macie jakieś pomysły ?

Ja zawsze chciałam, aby była z Arturem, ale teraz zmieniłam zdanie może z Mikołajem ;)

ocenił(a) serial na 8
Anna_0604

Oczywiście, że z Jarkiem. :))

A tak bardziej poważnie, to w sumie nie miałbym nic przeciw jakby miala krótki romans z Mikserem. Może by trochę odżyła. Skoro Błażejek mógł być z 20 lat od niego starszą, to czemu ok. 23/24-letni Mikser nie może być z ok. 29/30-letnią Kingą? ;)
Poza tym nigdy nie byłem sympatykiem pary Artur/Kinga. Najlepszym facetem Kingi byl Kuba. Szkoda, że nie może wrócić.

ocenił(a) serial na 10
Cefalix

Mikser w serialu ma teraz 27 lat :D

ocenił(a) serial na 8
Zgiebongo

Co? Skąd niby? Musiałem to przeoczyć. Powinien mieć max. 24. ;))

ocenił(a) serial na 10
Cefalix

Hah, no powinien, ale ostatnio był pokazany jego dowód czy coś przy wątku z HIV i był rocznik 87 :D

ocenił(a) serial na 8
Zgiebongo

Heh, dziwne. W sumie nie wiem czy przywiązywać do tego wagę. Może byle jak (na odwal się) przygotowali ten dowód, licząc, że widzowie mu się zbytnio nie będą przyglądać. ;) Mikser mając 27 lat, byłby ok. 2 lata młodszy od Kingi (w 2004 - 19 lat, 10 lat później 29, max. 30). Chyba, że Kingę też postarzyli. ;))
Ogólnie wiek bohaterów tasiemcowych seriali, czy też oper mydlanych to zawsze jest trudna do rozstrzygnięcia, drażliwa kwestia, dużo w tej kwestii niezgodnosci.

Cefalix

Pamiętacie jak była sprawa z nożownikiem ? Jak Ola była przesłuchiwana to było coś znaczy sędzina gadała Aleksandra Król urodzona w 1990 roku a chodziła przecież z Mikserem do jednej klasy więc powinien mieć Mikser 24 lata.

ocenił(a) serial na 8
Zgiebongo

Sprawdzilem. Błażej Michalski ma prywatnie 27 lat (rocznik 1987), pewnie więc zmienili na dowodzie aktora tylko imię i nazwisko, resztę zostawili. Trochę wtopa raczej.

ocenił(a) serial na 10
Cefalix

To jednak nie był dowód, tylko taki świstek, zrobiłem screena - http://s3.ifotos.pl/img/screen-wi_eeshexn.JPG
Więc było to absolutnie celowe zagranie :P

Cefalix

Przecież w 2010 była matura Mikserów i reszty, studiów nie zdążyli pokończyć, a już mają po 27 lat? O rany, ale te serialowe postaci się szybko starzeją :D

ocenił(a) serial na 9
Cefalix

Też najbardziej lubiłam Kubę, niestety nie żyję ; (

Cefalix

ominęłam kilka odcinków i mam pytanie jak sie skończył wątek Miksera i Agnieszki ?>

ocenił(a) serial na 10
aga553

Zaczęła rozgadywać wszędzie, że spotyka się z kolesiem z zagrożeniem HIV, potem kilkakrotnie go przepraszała. Na koniec przyszła do niego wieczorem, zaczęła całować, chciała się przespać, zdecydowali się na ryzyko i nagle uciekła z mieszkania. Potem Mikser pogonił ją w pi*du raz na zawsze.

Zgiebongo

o dzięki , a wiesz może czy będzie jeszcze występować ?>

ocenił(a) serial na 10
aga553

Nie wiem, może kiedyś tak, ale do stałej obsady raczej nie dołączy.

ocenił(a) serial na 9
Anna_0604

Ja uważam że milołaj absolutnie nie pasuje do kingi... jakoś dziwnie oni tak razem. Artur i Kinga? Niee !!! Fajnie jakby dali jakiegoś porządnie pasującego aktora do kingi bo Jarek to totalny dupek !!!

ocenił(a) serial na 4
alexandrax123

mi ona tez nie pasuje z Mikserem. ani z Arturem. moze znow z Adamem... wprawdzie nie lubie go ale zawsze byla beka z kolesia no i jakas walka z Justyna by sie przydala. niekoniecznie doslownie na piesci ale cos tam by wymyslili

ocenił(a) serial na 10
marajka

Adam z Justyną na pewno wrócą po wakacjach, ciekawe czy dojdzie do ślubu :) Wole Adasia niż jakichś nowych przydupasów. Jarek to akurat ciekawa postać, dobry aktor, więc może gdzieś tam obok zostać.

ocenił(a) serial na 9
Zgiebongo

No ja Adama też nie za bardzo lubię ale lepszy on niż ten cały Jarek :)

ocenił(a) serial na 10
alexandrax123

Wiadomo, że Jarek jako partner dla Kingi odpada, ale mógłby być ciągle być w serialu. Mega ciekawa postać, niejednoznaczna (nie wygląda na takiego ewidentnego psychola jak Manuel) i dobrze grana przez Pawła Ferensa.

Anna_0604

Ja tam zawsze chciałem żeby Kinga była z Arturem. Pasują do siebie idealnie charakterem. Nie mówię że już teraz mają być razem bo wolałbym jakby Artur był narazie z Beatką a później żeby to się rozpadło i żeby Artur był z Kingą a Beatka z Filipem.

ocenił(a) serial na 9
mat161

A mi się Kinga z Arturem odwidzieli, gdy Tomek (syn Kingii ) zakochał sie w Stasi (córce Artura) to by była już patologia ;)

Anna_0604

Bez przesady Tomek jest za mały żeby się zakochać bardziej patrzyłbym na tą sytuację w ten sposób że reżyser chciał jakby osłodzić postać Tomka bo z tego co widzę to tego dziecka nikt z widzów nie lubi.

ocenił(a) serial na 9
mat161

No tak, ale wyobraź sobie, jak Kinga i Artur byliby razem, wzieli by ślub to ich dzieci byłby przyrodnim rodzeństwem, a Tomek chciał sie ożenić ze Stasia, czyli w tej sytuacji swoją przyrodnia siostra ;)

Anna_0604

Ale to tylko dziecko więc nie brałbym na serio jego słów o ślubie ze Stasia.

użytkownik usunięty
Anna_0604

Kinga z Mikserem pasują idealnie jak dla mnie