4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34591
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Zajebisty wątek!

ocenił(a) serial na 10

No pies będący Babcia Eugenia no zajebisty wątek warto ciągnąć go do konca sezonu i zostawić
ludzi na wakacje w niepewności czy to naprawdę Babacia Eugenia czy zwykły pies !!!

franiu71

W ogóle Wadlewo to w ostatnim czasie porażka. Wymyślają tylko jakieś bezsensowne wątki typu reinkarnarnacja, Rysiek przykłuty kajdankami do łóżka, rzekome zabójstwo Aurelii, bomba u Śmiałków itd. Jeśli w następnym sezonie mają być podobne durnoty to niech całkiem zrezygnują z tego wątku, i zamiast niego niech będzie przez całe odcinki akcja we Wrocławiu.

ocenił(a) serial na 10
Gibon1991

Papierosy w PM :D śledczy Mikser:)))) hahaha

ocenił(a) serial na 4
franiu71

w tym wadlewie to ladnie nasrane mają :)))))))

ocenił(a) serial na 4
franiu71

Całe szczęście że ten wątek z psem się skończył bo już myślałem że w obawie przed tą babą Rysiek będzie jak ochroniarz łaził za Sołtysem.

ocenił(a) serial na 6
CharmlessMan00

a wyjaśnienie tej sprawy "ha ha ha " doprawdy jakże banalne !!

ocenił(a) serial na 10
CharmlessMan00

To był tak meczach wątek ze szok! W ogóle kiedy to mnie ten serial bawił a teraz to żenada !

ocenił(a) serial na 2
franiu71

I oczywiście zaraz po tym jak Malwina wymyśliła taką durnotę znalazła się dawna właścicielka psa :D

ocenił(a) serial na 4
nick2008

akurat to norma w serialach. jakby ciagneli to jak w prawdz.zyciu to by dopiero byly nudy

ocenił(a) serial na 2
marajka

W normalnych serialach to nie wymyslają takich głupot

ocenił(a) serial na 4
franiu71

haha no mnie to np rozbawiło, że pies jest jakąś babcią, ale bez sensu było dla nich wymyślać nowy poważny wontek przed wakacjami to dali babcie Eugenie :)